Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
muckodjubre wrote:
[size=47]Luka Modrić prvi je Hrvat u povijesti uvršten u FIFA-inu momčad godine i to x2 ....[/size]
da ne bi bilo da je 1 slučajnost
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Koji je to motorista ? Ovo je tema o nogometu.fridrih_niche wrote:
Zeko-
2015-08-26
Ko je Luka Modrić? Pričamo o nogometašima, a ne peračima love i kriminalcima...
:8)
Guest- Guest
Onda moramo i messija,osudjenog na zatvorsku kaznu," banirati"...dok lukica jos nije osudjen ili je??fridrih_niche wrote:Ko je Luka Modrić? Pričamo o nogometašima, a ne peračima love i kriminalcima...
Npr. Messi je prije ove osude jednom platio sto je morao platiti pa nije bilo sudjena jer se takve stvari vecinom tako okoncavaju,platis sto si duzan+ penali i to je to...
tek drugi puta je bilo suđenje pa je messi postao osudjeni kriminalac i lopov
tek drugi puta je bilo suđenje pa je messi postao osudjeni kriminalac i lopov
Pranje love je ozbiljan kriminal, Messi nema veze s tim...
I naravno da je Drukerko kriv...
;)
I naravno da je Drukerko kriv...
;)
Guest- Guest
Messi ima osudjujucu presudu da je lopov i kriminalac dok luka nema ili ima?
Lukica je kriv, već je prizna svija nedjela...
Formalna osuda je nebitna jer je neminovna...
;)
Formalna osuda je nebitna jer je neminovna...
;)
Guest- Guest
A sta ako ne bude osuđen za razliku od npr.messija koji je osuđen?
U ocima normalnog svita je kriv odavno...
;)
;)
Guest- Guest
Demo je sirotinja njemu modric samo predstavlja uspjeh velikog gazde maminja. Demonski je sisac mamiceve sperme. On modrica nevidi kao top igraca nego kao mamicev produkt. Da je modric bio igrac cibalije rijeke ili onog jogurt tima sa piljuda ovaj ga jadnik nebi ni spomenija. Jer Demo je toliko glup i nazadan da on nebi priznao igraca nijednog da ga Gazda nije prepoznao. Demo smatra da je Gazda najzaluzniji za uspjeh hrvatskih nogometasa mada nasa reprezentacija je tek solidna srednje europska momcad. Ali i to je demonji dovoljno za izdrkavanje o super mocnoj ekipi kojoj je max domet 16.finala. njega to ne zanima dok god za repkicu igraju gazdini puleni kohega demo smatra domoljubon. Samo dok demo ne skuzi da je i modric dalmatinac onda ce to za demu biti kasno. Jer takav je demo. Sisac gazdine sperme koji pravog hrvata gleda kroz hdz mamica i dinamo. A tko te standarde po demu ne zadovoljava taj niti je hrvat niti dinamovac niti ima sta radit u reprezentacihi kojoj zapovjea ratni profiter kohi je izjavio da u hrvatskoh cvate ustastvo i da ce zadavit svakoga koji bude vrijedjao njegove prijatelje srbe. Demo ja imocanin dinamovac jebem tebi mater hdzu mamicu i srbima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Haha vojvodo nemoj preskakati terapiju,opet si se otrgnuo ovima iz samostana i dokopao interneta...
Sperdemko ^^
Ali je zaboravio najvaznije pitanje sta je bilo prije kokos ili jaje?
Tj.omalovazavanje luke koje traje godinama i konacna satisfakcija i samar hejterima...ovo je reakcija na akciju...
jer isto.sto meni predbacuje da je hvaljenje luke klupski obojano moze i drugima da je omalovazavanje isto tako klupski obojano,iako ne daje demo te nagrade luki i nije ih namjestio ni demo ni mamic ni isus krist ...
Ovo je samo oko luke,a ostalo necu secirati jer je podosta neartikulirano,kontradiktorno i besmisleno posebno ovo s mamicem, hdzom i srbima...
Tj.omalovazavanje luke koje traje godinama i konacna satisfakcija i samar hejterima...ovo je reakcija na akciju...
jer isto.sto meni predbacuje da je hvaljenje luke klupski obojano moze i drugima da je omalovazavanje isto tako klupski obojano,iako ne daje demo te nagrade luki i nije ih namjestio ni demo ni mamic ni isus krist ...
Ovo je samo oko luke,a ostalo necu secirati jer je podosta neartikulirano,kontradiktorno i besmisleno posebno ovo s mamicem, hdzom i srbima...
Nikada se niste zapitali sta bi tek nasi kolege s juga pisali da su oni dobili ovaku statisfakciju da su recimo niko ili kale postigli to sto su luka i mandzo?
Kad se sjetimo silnih omalovazavanja koja jos uvijek traju pa cak i po luku koji je ostvario sto ni jedan hrvatski igrac nije...
Kad se sjetimo silnih omalovazavanja koja jos uvijek traju pa cak i po luku koji je ostvario sto ni jedan hrvatski igrac nije...
Reka bi Goran Vlaović:"Ovo je evidentno"desert_fox wrote:Demo je sirotinja njemu modric samo predstavlja uspjeh velikog gazde maminja. Demonski je sisac mamiceve sperme. On modrica nevidi kao top igraca nego kao mamicev produkt. Da je modric bio igrac cibalije rijeke ili onog Hajduka tima sa poljuda ovaj ga jadnik nebi ni spomenija.
Guest- Guest
Da je kojim slucajem onaj messijev sluga rakitic bio u dinamu onda bi u deminim ocima bio bolji,i od messija. U deminom vidokrugu tj ogranicenju i mislima modric i mamic bi mogli pobit po zagreba opet bi bili hrvatine i heroji. A demo licemjerno govori kako modric za nista nije osudjen. Pa nama u saboru sjedi notorni ratni zlocinac stanimirovic koji je klao u vukovaru uzima hrvatske pare i ni zasto nije osudjen. Nama na splitskim bilicama lezi cetnik kapetan dragan koji se jos javno hvali da mu je na bilicama kao u marriot hotelu. Mi smo drzava apsurda kod nas sto si veci udbas komunjara i lupez to si priznatiji u drustvu. Dok demo radi za 4000 kuna i prezivljava i jos mu dernu porez dotle velika rvatina modric svoj poreu prijavljuje u andori malti ili di vec. Ali on je rvatina i kapetan reprezentacije koja je realno govoreci u europi izmedju 15 do 20 mjesta a u svijetu negdke oko 30.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nasa reprezentacija je realno reci saka jada nama je ista osoba i predsjednik i oruzar. Sva momcad je poavecena njegovoj profiti. Covik koji je doziva kurvu zenu koljaca tite u zagreb pjevao sa kurvom brenon castio cetnike na beogradskim splavovima. Prijetio vrijedjao itd. Molim Boga dragoga da meni nekim slucajem dodje i pokusa se izderat na mene bilo di. Ona drolja zbog koje je taj katolik i rvatina ostavio zenu ostala bi udovica ali Bogami
2015-09-13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» najbolji igrač svih vremena
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA
» najbolji video svih vremena
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA