Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
moja poanta je da i u njemačkoj kao i kod nas imaš jednake i jednakije...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:
To sam vec prije rekao da se tako kod nas vecinom radi platis sta si duzan+ kaznu i to je to...
npr.messi je tako jednom napravio i nije bilo sudjenja,2.puta je bilo ali je dobio zatvorsku kaznu kracu od propisane za koju se ide u zatvor pa nije isao
A jedan uli je ipak osuđen i bio je zatvoru koliko-toliko, zato ti i pišemo da je sasvim bespotrebno spominjati njega i raditi neke komparacije o tome kako je u Njemačkoj kako kod nas...
i kod nas budu osuđeni pa dobiju školovanje u inozemstvo ili gule malo krumpirčića preko dana, kao i kod njih osuđen na zatvor a kaznu služi kod kuće umjesto u zatvoru što čisto sumnjam da bi bio slučaj nekome običnome čovjeku...(tu ne ulazim u trajanje postupka već na konkretan odnos prema ovima )
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ne znam sto ste se svi nadigli .. jos uvijek niste u predivnoj poziciji da placate drzavi i ono sto ste zaradili ^^
misliš?
uzimaju mi i od plaće a i od rente
To sve i ja placam...nevermind ..to nisu brige vecine ljudi pa i nisi upoznat sa detaljimamuckodjubre wrote:misliš?
Samo jedna "povlastena" skupina je dozivjela da zivi kao rob u hrvatskoj
Njemačko pravosuđe, ljudine!muckodjubre wrote:. Pušten je na uvjetnu slobodu nakon 637 dana, a veći dio kazne je provodio izvan zatvora, tek je morao prespavati u njemu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Jedini naš nogometaš koji ima svoju zvjezdu u hrvatskoj ulici slavnih u Opatiji.
Veliki,NAJVEČI BERNARD VUKAS BAJDO!
Guest- Guest
teško je reči jel imao veću zvijezdu na prsima ili sad na toj ulici
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Je, bolest ga uvatila.kic wrote:
pa dosta je mlad umro hm..
Guest- Guest
Bajdo, hrvatski G.O.A.T.amper1950 wrote:
Jedini naš nogometaš koji ima svoju zvjezdu u hrvatskoj ulici slavnih u Opatiji.
Veliki,NAJVEČI BERNARD VUKAS BAJDO!
<3
Guest- Guest
Zar smo, primjerice, zaboravili kako je ‘Monsieur But’ iz Privlake jedina hrvatska Zlatna kopačka Europe, tri puta zaredom najbolji strijelac francuske lige, rekorder po broju golova u jednoj sezoni u Francuskoj (44) i da ga je do dana današnjeg u ligama petice nadmašio samo – Messi.
Kad sve to stavimo na papir, doći ćemo do nove dvojbe i polemike oko Luke Modrića: je li on, pokraj maestralnoga Joška, uopće najveći nogometaš – Zadra?
http://www.vecernji.hr/nogomet/proslavljeni-hrvatski-treneri-otrkivaju-tko-je-najbolji-suker-boban-ili-modric-1148620
Kad sve to stavimo na papir, doći ćemo do nove dvojbe i polemike oko Luke Modrića: je li on, pokraj maestralnoga Joška, uopće najveći nogometaš – Zadra?
http://www.vecernji.hr/nogomet/proslavljeni-hrvatski-treneri-otrkivaju-tko-je-najbolji-suker-boban-ili-modric-1148620
Guest- Guest
da imaš imalo pameti-izbrisao bi ovaj post, stojadine...
Guest- Guest
Pa odavno san ovo napisa...amper1950 wrote:Zar smo, primjerice, zaboravili kako je ‘Monsieur But’ iz Privlake jedina hrvatska Zlatna kopačka Europe, tri puta zaredom najbolji strijelac francuske lige, rekorder po broju golova u jednoj sezoni u Francuskoj (44) i da ga je do dana današnjeg u ligama petice nadmašio samo – Messi.
Naravno da je Skoblar najveci Zadranin ikad sta se tiče baluna...
Blasfemija je uopće ga dovodit u korelaciji sa Drukerom...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Pa odavno san ovo napisa...amper1950 wrote:Zar smo, primjerice, zaboravili kako je ‘Monsieur But’ iz Privlake jedina hrvatska Zlatna kopačka Europe, tri puta zaredom najbolji strijelac francuske lige, rekorder po broju golova u jednoj sezoni u Francuskoj (44) i da ga je do dana današnjeg u ligama petice nadmašio samo – Messi.
Naravno da je Skoblar najveci Zadranin ikad sta se tiče baluna...
Blasfemija je uopće ga dovodit u korelaciji sa Drukerom...
;)
3 godine zaredom naj strijelac u Francuskoj, jedna sezona 44 gola. O čemu pričati...
Guest- Guest
napadač koji je dobio zlatnu kopačku jer je bio najstrijelac...Bracala wrote:da imaš imalo pameti-izbrisao bi ovaj post, stojadine...
veće priznanje od nagrade za najboljega veznjaka najjače lige svijeta i izbora u fifa momčad godine i to 2x
muckodjubre wrote:napadač koji je dobio zlatnu kopačku jer je bio najstrijelac...Bracala wrote:da imaš imalo pameti-izbrisao bi ovaj post, stojadine...
veće priznanje od nagrade za najboljega veznjaka najjače lige svijeta i izbora u fifa momčad godine i to 2x
Njegova 44 gola u jednoj sezoni su veča od svih drugih priznanja koja se spominju, samo je je Messi zabio više od njega u jednoj sezoni u ligama petice
Guest- Guest
amper1950 wrote:muckodjubre wrote:napadač koji je dobio zlatnu kopačku jer je bio najstrijelac...Bracala wrote:da imaš imalo pameti-izbrisao bi ovaj post, stojadine...
Njegova 44 gola u jednoj sezoni su veča od svih drugih priznanja koja se spominju, samo je je Messi zabio više od njega u jednoj sezoni u ligama petice
o statistikama i postignućima se da raspravljat ali po talentu, imaginaciji i svemu onom što ljude privlači nogometu niko kranjčar je naš najveći dragulj. jedini kojeg sam gledao da je imao više mota je brazilac ronaldinho
a i dado pršo je zadranin, možda je druker u top10 poslije marijana i jurice buljata.amper1950 wrote:Kad sve to stavimo na papir, doći ćemo do nove dvojbe i polemike oko Luke Modrića: je li on, pokraj maestralnoga Joška, uopće najveći nogometaš – Zadra?
End- Posts : 21177
2015-08-25
Luka Modrić drugu godinu zaredom u idealnom sastavu Fife.
[size=34]Modrić najbolji veznjak u Španjolskoj- glasovanja triju kapetana iz 42 kluba prve i druge lige španjolske lige koji čine LFP[/size]
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» najbolji igrač svih vremena
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA
» najbolji video svih vremena
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet