Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
hahahahamper1950 wrote:Kad sam ja ovo boldano reka?!?sat2 wrote:J niti sada ne govorim tko je bolji niti sam govorio .. za razliku od tebe i Deme ... i govorili smo o tome kako bi ste vas dvojica drugačiju pjesmu pjevali ...amper1950 wrote:Kakve sad veze ima Niko?!?sat2 wrote:hahahahaamper1950 wrote:
Kako nikako?
Govorio si da ne možeš pričati o igračima koje nisi gleda (to nije nikako). Da je Bajdo igra u Dinamu drugačiju bi ti pismu piva
Sad mantraš ono što sam ja napisao ... nekima je Niko bolji od Luke .... dakle obojicu smo svi gledali i neki i dalje tvrde da je Niko bolji .... i to nema veze sa tim što je igrao u Hajduku ... tko te ne zna ...
Pričali smo o Bajdo/Modrić i činjenici kako bi ti drugačiju pismu piva
A priča o Niki i Luki to samo potvrđuje ... tebi je Niko bolji samo zato što je igrao u Hajduku .... da nije drugačiju bi TI pjesmu pjevao ...
Ne nisi ...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Pa čuj, dok su bili ista razina (premiership i Tottenham) onda sam to i moga reći. Samo ja sam još tada tvrdija da Modrić može postati najbolji na toj poziciji zadnjeg veznog jer ima motoriku, vrlo dobru tehniku i u tom prijenosu lopte iz faze obrana u napad je najbolji. On nikad nije bija igrač koji ća zabijati golove u serijama, pa ni imati puno asistencija to je bar svima jasno.sat2 wrote:hahahahamper1950 wrote:Kad sam ja ovo boldano reka?!?sat2 wrote:J niti sada ne govorim tko je bolji niti sam govorio .. za razliku od tebe i Deme ... i govorili smo o tome kako bi ste vas dvojica drugačiju pjesmu pjevali ...amper1950 wrote:Kakve sad veze ima Niko?!?sat2 wrote:
hahahaha
Sad mantraš ono što sam ja napisao ... nekima je Niko bolji od Luke .... dakle obojicu smo svi gledali i neki i dalje tvrde da je Niko bolji .... i to nema veze sa tim što je igrao u Hajduku ... tko te ne zna ...
Pričali smo o Bajdo/Modrić i činjenici kako bi ti drugačiju pismu piva
A priča o Niki i Luki to samo potvrđuje ... tebi je Niko bolji samo zato što je igrao u Hajduku .... da nije drugačiju bi TI pjesmu pjevao ...
Ne nisi ...
Pa ne mogu danas reći da je Niko bolji, Modrić se od tada izdiga, doša do Reala i velike scene, Kranjčaru je karijera išla prema dolje, koliko zbog ozljeda koliko zbog njega samog, sigurno da je moga više.
Tako da ne znam o čem pričaš
Guest- Guest
Uvukao je rogove zadnji sezona oko luke i mandze...sad se malo uzjebao oko mandze a polako samo cekaj luka ima 31g pa kad dodje u veteranske g i ode iz reala eto ampera na konju
muckodjubre wrote:Uvukao je rogove zadnji sezona oko luke i mandze...sad se malo uzjebao oko mandze a polako samo cekaj luka ima 31g pa kad dodje u veteranske g i ode iz reala eto ampera na konju
sat2-
2015-09-28
Hahaha Smiješan si.muckodjubre wrote:Uvukao je rogove zadnji sezona oko luke i mandze...sad se malo uzjebao oko mandze a polako samo cekaj luka ima 31g pa kad dodje u veteranske g i ode iz reala eto ampera na konju
Ja samo kažem kad treba igrati onaj koji je bolji. Ako se na poziciji Modrića pojavi onaj tko je bolji,onda ću isto reći.Za godinu, dvi, tri ako to tako bude. I to vrijedi i za Perišića i bilo kojeg drugog igrača jer nitko nebi trebao biti preplačen za misto na osnovu starih zasluga. A upravo je to tebi glavni problem jer ti gledaš prvo stare zalsuge, a onda tek ostalo
Primjerice Perišić je zadnjih 2.3 godina najviše dao reprezentaciji, tko kaže da njegova forma neće pasti kroz 2 godine, pojaviti se neki novi momak koji će biti bolji, i što onda Perišić triba igrati?
Guest- Guest
perišić je već pao nakon eura
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Sve su to igrači koji nemaju konstantu. Dok, primjerice, Luka u sezoni odigra tu i tamo koju lošiju utakmicu, svi oni odigraju tu i tamo pokoju dobru. I tu je ta razlika.
Zeko-
2015-08-26
Kak to misliš pal, u formi?jalnirajko wrote:perišić je već pao nakon eura
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
ne na ledu neki danriver_jude wrote:Kak to misliš pal, u formi?jalnirajko wrote:perišić je već pao nakon eura
2015-08-19
Kaj si onda napisal nakon Eura? Euro je završil u sedmom mesecu.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
river_jude wrote:
2015-08-19
Ovaj demonski je gori od enda. Bogami ovo izdrkavanje na modrica je uzas. Jasno da bi bila drugacija prica da je ovoga kao igraca slucajno prepoznao Hajduk. No poznato je da Hajduk nema nos za igrace pa stoga ni bojazan ne postoji da bi neko mogao ugroziti situaciju kakva je.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
desert_fox wrote:Ovaj demonski je gori od enda. Bogami ovo izdrkavanje na modrica je uzas. Jasno da bi bila drugacija prica da je ovoga kao igraca slucajno prepoznao Hajduk.
Guest- Guest
amper1950 wrote:desert_fox wrote:Ovaj demonski je gori od enda. Bogami ovo izdrkavanje na modrica je uzas. Jasno da bi bila drugacija prica da je ovoga kao igraca slucajno prepoznao Hajduk.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Samo Hajduk nebi prepiznao ni messija dok god ima Bondi smokija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End1899 wrote:amper1950 wrote:desert_fox wrote:Ovaj demonski je gori od enda. Bogami ovo izdrkavanje na modrica je uzas. Jasno da bi bila drugacija prica da je ovoga kao igraca slucajno prepoznao Hajduk.
Guest- Guest
sta ce im lukica pored njihovih silnih talenata i igraca...presitan je za hajdukdesert_fox wrote:Ovaj demonski je gori od enda. Bogami ovo izdrkavanje na modrica je uzas. Jasno da bi bila drugacija prica da je ovoga kao igraca slucajno prepoznao Hajduk. No poznato je da Hajduk nema nos za igrace pa stoga ni bojazan ne postoji da bi neko mogao ugroziti situaciju kakva je.
fridrih_niche wrote:End1899 wrote:amper1950 wrote:desert_fox wrote:Ovaj demonski je gori od enda. Bogami ovo izdrkavanje na modrica je uzas. Jasno da bi bila drugacija prica da je ovoga kao igraca slucajno prepoznao Hajduk.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:
[size=47]Luka Modrić prvi je Hrvat u povijesti uvršten u FIFA-inu momčad godine i to x2 ....[/size]
da ne bi bilo da je 1 slučajnost
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» najbolji igrač svih vremena
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA
» najbolji video svih vremena
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA