Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
http://www.goal.com/hr/news/6990/anketa-dana/2017/01/10/31334742/anketa-tko-je-najbolji-igra%C4%8D-hrvatske-svih-vremena?ICID=HP_HN_4
šta ako sad Luka pobjedi bajdinu anketu večernjeg lista??
Re: Anketa: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena?
[size=36]Tko je najbolji hrvatski nogometaš od samostalnosti?[/size]muckodjubre wrote:http://www.goal.com/hr/news/6990/anketa-dana/2017/01/10/31334742/anketa-tko-je-najbolji-igra%C4%8D-hrvatske-svih-vremena?ICID=HP_HN_4
[size=36]
[/size]
Guest- Guest
kladim se da će anketa večernjeg lista biti relevantnija
Brend..Demo, ne jebi po tavanu više s tim nosatim lopovom...Kad nas dovede do finala SP- a onda ćemo razmišljati o njemu, dotle brend, ma koliko isti bio GKK...
Last edited by jasambrend on 10/1/2017, 16:06; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Btw. to se ne radi tako i stavlja sad primjerice luku koje sad na vrhuncu i ove koji su već godinama u mirovini, no dobro nema veze.
Kako bilo:
Legendarni hrvatski nogometaš i krilni napadač najveći i najznačajniji dio svoje karijere proveo je u dresu splitskog Hajduka, a 2000. godine u izboru HNS-a Vukas je proglašen najboljim hrvatskim nogometašem svih vremena.
http://hns-cff.hr/news/13219/obiljezena-obljetnica-smrti-bernarda-vukasa/
Kako bilo:
Legendarni hrvatski nogometaš i krilni napadač najveći i najznačajniji dio svoje karijere proveo je u dresu splitskog Hajduka, a 2000. godine u izboru HNS-a Vukas je proglašen najboljim hrvatskim nogometašem svih vremena.
http://hns-cff.hr/news/13219/obiljezena-obljetnica-smrti-bernarda-vukasa/
Guest- Guest
mogu se s tobom složiti jer je Luka još aktivan...kada se umirovi i kada za nekoliko godina ili koliko već bude izbor tada će on biti,isto vrijedi i za messija u argentini i uopće...jasambrend wrote:Brend..Demo, ne jebi po tavanu više s tim nosatim lopovom...Kad nas dovede do finala SP- a onda ćemo razmišljati o njemu, dotle brend, ma koliko isti bio GKK...
iako nas ni bajdo nije dove do finala Sp,ali eto anketa večernjega lista je najrelevantnija ikada
tražim po netu i ne mogu nikako naći nekoga našega igrača koji je bio 1 ili 2 x u najboljoj momčadi FIFE
Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač slavnog Reala iz Madrida, dobitnik je Večernjakove nagradeNogometaš godine Darko Draženović za 2016. godinu. Žiri sastavljen od bivših reprezentativaca: Stipe Pletikosa, Milivoj Bračun, Slavko Ištvanić, Robert Jarni, Džemal Mustedanagić, Krunoslav Jurčić, Jerko Leko, Nenad Bjelica, Alen Peternac, Mladen Petrić i Igor Budan, dao je maksimalnih 110 bodova.
Nogometaš godine = sportaš stoljećamuckodjubre wrote:Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač slavnog Reala iz Madrida, dobitnik je Večernjakove nagradeNogometaš godine Darko Draženović za 2016. godinu. Žiri sastavljen od bivših reprezentativaca: Stipe Pletikosa, Milivoj Bračun, Slavko Ištvanić, Robert Jarni, Džemal Mustedanagić, Krunoslav Jurčić, Jerko Leko, Nenad Bjelica, Alen Peternac, Mladen Petrić i Igor Budan, dao je maksimalnih 110 bodova.
Guest- Guest
Potraži malo bolje pa ćeš nači jednog koji je u momčadi FIFE bija u prvih 11 i najbolji na terenu u vremenu kad FIFA nije objavljivala najboljih 11 na papiru, nego okupila momčad i odigrala utakmicumuckodjubre wrote:tražim po netu i ne mogu nikako naći nekoga našega igrača koji je bio 1 ili 2 x u najboljoj momčadi FIFE
Guest- Guest
Ako sam nešto naučio na ovom forumu, to je da objektivna rasprava o nogometu ne postoji! Dosadni ste više sa tim pričama, kad u svakoj raspravi svako gura sa navijačke pozicije
okupila momčad i odigrala šta? prijateljsku utakmicu??amper1950 wrote:Potraži malo bolje pa ćeš nači jednog koji je u momčadi FIFE bija u prvih 11 i najbolji na terenu u vremenu kad FIFA nije objavljivala najboljih 11 na papiru, nego okupila momčad i odigrala utakmicumuckodjubre wrote:tražim po netu i ne mogu nikako naći nekoga našega igrača koji je bio 1 ili 2 x u najboljoj momčadi FIFE
To je točno, a pogledaj tko je naporan i tko stalno otvara teme, ovo je samo odgovorscorpion wrote:Ako sam nešto naučio na ovom forumu, to je da objektivna rasprava o nogometu ne postoji! Dosadni ste više sa tim pričama, kad u svakoj raspravi svako gura sa navijačke pozicije
Guest- Guest
Pa da, samo su tada prijateljske utakmice bile malo drugačije nego danas. Tada je to tako bilo, nemoj obezvrijeđivati prošlost, danas se okupu, dobiju te male kipiće i onda idu isti i piti, tada su dobili dresove i odigrali utakmicu. Drugačiju su vrimena, koliko je to tebi teško razumitimuckodjubre wrote:okupila momčad i odigrala šta? prijateljsku utakmicu??amper1950 wrote:Potraži malo bolje pa ćeš nači jednog koji je u momčadi FIFE bija u prvih 11 i najbolji na terenu u vremenu kad FIFA nije objavljivala najboljih 11 na papiru, nego okupila momčad i odigrala utakmicumuckodjubre wrote:tražim po netu i ne mogu nikako naći nekoga našega igrača koji je bio 1 ili 2 x u najboljoj momčadi FIFE
Guest- Guest
normalno da se otvara tema o uspjehu kakav NI JEDAN naš nogometaš NIKADA nije ostvario...sve do luke modrića,najvećega hrvatskoga nogometaša svih vremena...
Miliš FIFA-in stoljetni red časti koji je Bajdo dobija?muckodjubre wrote:normalno da se otvara tema o uspjehu kakav NI JEDAN naš nogometaš NIKADA nije ostvario...sve do luke modrića,najvećega hrvatskoga nogometaša svih vremena...
Otvorija si ovu temu misleći da si poentira (a ustvari zabija autogol ). Stavija si naslov teme: "ANKETA: Tko je najbolji igrač Hrvatske svih vremena"? i stavija link di se anketa održava. Ja otvorija link i vidim da je anketa ustvari:"Tko je najbolji hrvatski nogometaš od samostalnosti"? hahahahahahaha
Pitanje za tebe:što misliš zašto od samostalnosti, zašto nije cijela povijest? Možda zato jer je najbolji u povijesti već izabran?
Guest- Guest
nisam ja ništa stavio već samo preslikao s portala sve kako je pisalo...
ne mogu još uvijek naći bajdine nagrade,osim ankete u večernjem
Pa krivo piše, nisi ni pogleda anketu... Koje blamiranjemuckodjubre wrote:nisam ja ništa stavio već samo preslikao s portala sve kako je pisalo...
Priznanja Bajdi možeš nači svugdje, čak i na stranicama HNS-a
Samo moraš malo guglati...
Guest- Guest
koje priznanje? anketu večernjega lista ili poziv u prijateljsku tekmu?
[size=39]Luka Modrić prvi je Hrvat u povijesti uvršten u FIFA-inu momčad godine i to x2 ....[/size]
da ne bi bilo da je 1 slučajnost
[size=39]Luka Modrić prvi je Hrvat u povijesti uvršten u FIFA-inu momčad godine i to x2 ....[/size]
da ne bi bilo da je 1 slučajnost
Koje gejare... Umjesto da se raspravlja i "dekotletu" Eve Longorije, vi o muškim nogicama...Jedino je onaj pravi Ronaldo frajer ispao...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» najbolji igrač svih vremena
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA
» najbolji video svih vremena
» NAJBOLJI keks svih vremena najbolji
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA