Feministice imaju novi izgovor
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Feministice imaju novi izgovor
ni ne moras, zena ti je dokazala..;-)govinda wrote:Ne moram ti dokazivati nista......ona koja je trebala je priznala da bolje kuham od nje...maggie13 wrote:mozes ti i napisat sto hoces, ali...:Dgovinda wrote:Bogohuljenje? Pa znam pripremiti futrovane paprike bolje od sve i jedne zene na ovom forumu plus pola facebooka...maggie13 wrote:ah, bogohuljenje..no, svaki cigo svoga konja hvali ;-)govinda wrote:
Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
Rekla bih ti i ja isto, samo da ja ne moram kuhat..;>~
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
istina, the art of burek :Dgovinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
mi obični amateri i šegrti znamo samo s kupovnim korama
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ja cak ni to :) ali ga znam pojesti..kakve kupovne kore, dok se jufka ne razvije nije to burek :DNeve wrote:istina, the art of burek :Dgovinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
2016-11-17
pih, krumpirusa rulzgovinda wrote:ja cak ni to :) ali ga znam pojesti..kakve kupovne kore, dok se jufka ne razvije nije to burek :DNeve wrote:istina, the art of burek :Dgovinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ja zeljanicu volim..zeljanica, krompirusa, bundevara...taj redoslijed...Leviathan2 wrote:pih, krumpirusa rulzgovinda wrote:ja cak ni to :) ali ga znam pojesti..kakve kupovne kore, dok se jufka ne razvije nije to burek :DNeve wrote:istina, the art of burek :Dgovinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
2016-11-17
e grah je jedan od mojih specijaliteta.. i razni složenci, svi bi i tanjure oblizali kad bi im dopustila :DLeviathan2 wrote:mene mrzi kuhat, jedino za grah imam zivaca :D
2014-04-12
u jebote, da sam bar 500 km blize doso bi sa kartonom pivegovinda wrote:evo meni od prekjuce jos ima graha, tetovac sa suhim kostima, kilu skuh'o :)Leviathan2 wrote:mene mrzi kuhat, jedino za grah imam zivaca :D
2014-04-12
da cujem, kako spremas grah? :)Neve wrote:e grah je jedan od mojih specijaliteta.. i razni složenci, svi bi i tanjure oblizali kad bi im dopustila :DLeviathan2 wrote:mene mrzi kuhat, jedino za grah imam zivaca :D
2016-11-17
meni je krumpirusa prva pa misiracnica il bundevara kak je ti zoves, onda zeljanica pa saljevaca pa burek pa sirnicagovinda wrote:ja zeljanicu volim..zeljanica, krompirusa, bundevara...taj redoslijed...Leviathan2 wrote:pih, krumpirusa rulzgovinda wrote:ja cak ni to :) ali ga znam pojesti..kakve kupovne kore, dok se jufka ne razvije nije to burek :DNeve wrote:istina, the art of burek :Dgovinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
i gledaju me u cudu ovdje neki kad kazem da uz grah najbolje ide pivo....Leviathan2 wrote:u jebote, da sam bar 500 km blize doso bi sa kartonom pivegovinda wrote:evo meni od prekjuce jos ima graha, tetovac sa suhim kostima, kilu skuh'o :)Leviathan2 wrote:mene mrzi kuhat, jedino za grah imam zivaca :D
2016-11-17
znam, ali tko će to razvlačiti, popuca, zalijepi se, na kraju se samo ubiješ u pojam da si loša kuharica i dođe ti da se rasplačeš :Dgovinda wrote:ja cak ni to :) ali ga znam pojesti..kakve kupovne kore, dok se jufka ne razvije nije to burek :DNeve wrote:istina, the art of burek :Dgovinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
2014-04-12
Misirača je zovu ovi moji iz Zapadne Bosne, ova familijarna linija iz Brckog je zove bundevara :)Leviathan2 wrote:meni je krumpirusa prva pa misiracnica il bundevara kak je ti zoves, onda zeljanica pa saljevaca pa burek pa sirnicagovinda wrote:ja zeljanicu volim..zeljanica, krompirusa, bundevara...taj redoslijed...Leviathan2 wrote:pih, krumpirusa rulzgovinda wrote:ja cak ni to :) ali ga znam pojesti..kakve kupovne kore, dok se jufka ne razvije nije to burek :DNeve wrote:
istina, the art of burek :D
2016-11-17
oo kad bi izdrzalo 5 dana, 2 maks, ja skuham za 4-5 dana al ove pokvarene izjelice odmah nanjuse, sad nam slavonka svaki petak skuha posebno grah za ponijet poslije posla, a i ona ga srihta onak da je postao famozan i puno ih se pokusava ubacit u odabranemaggie13 wrote:tzv. Kuhanje za pet dana :DLeviathan2 wrote:mene mrzi kuhat, jedino za grah imam zivaca :D
Srecom, ne jedem ga :0)
isto kako uz pizzu ide kokakolagovinda wrote:i gledaju me u cudu ovdje neki kad kazem da uz grah najbolje ide pivo....Leviathan2 wrote:u jebote, da sam bar 500 km blize doso bi sa kartonom pivegovinda wrote:evo meni od prekjuce jos ima graha, tetovac sa suhim kostima, kilu skuh'o :)Leviathan2 wrote:mene mrzi kuhat, jedino za grah imam zivaca :D
neznas razvuci tjesto, a kruva ti, pa ko tebe ozeni da mi znatNeve wrote:znam, ali tko će to razvlačiti, popuca, zalijepi se, na kraju se samo ubiješ u pojam da si loša kuharica i dođe ti da se rasplačeš :Dgovinda wrote:ja cak ni to :) ali ga znam pojesti..kakve kupovne kore, dok se jufka ne razvije nije to burek :DNeve wrote:istina, the art of burek :Dgovinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
to se moras roditi u Bosni...ili 10 godina treninga tamo...mozda pomogne...Neve wrote:znam, ali tko će to razvlačiti, popuca, zalijepi se, na kraju se samo ubiješ u pojam da si loša kuharica i dođe ti da se rasplačeš :Dgovinda wrote:ja cak ni to :) ali ga znam pojesti..kakve kupovne kore, dok se jufka ne razvije nije to burek :DNeve wrote:istina, the art of burek :Dgovinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
2016-11-17
ma ja vidio shiptara kako razvija juku i odmah naucio, probao kuci i uspjelo od prve, tjesto tanko da mos vidjet kroz njega bez pukotinagovinda wrote:to se moras roditi u Bosni...ili 10 godina treninga tamo...mozda pomogne...Neve wrote:znam, ali tko će to razvlačiti, popuca, zalijepi se, na kraju se samo ubiješ u pojam da si loša kuharica i dođe ti da se rasplačeš :Dgovinda wrote:ja cak ni to :) ali ga znam pojesti..kakve kupovne kore, dok se jufka ne razvije nije to burek :DNeve wrote:istina, the art of burek :Dgovinda wrote:Futrovane paprike nisu lose ali to moze napraviti svako...burek je vec izazov...
haha ubit će me graholjupci.. ja to s puno truda i miješanja, i nešto povrća.. prvu vodu naravno bacim, vino ide obavezno, malo pobrašnim, stavim jednu mrkvu, ponekad i korijen celera i peršina, papriku suhu i svježu, suho meso ili kobasice, skoro pola sata ga ustvari više dinstam nego kuham, nakon toga zalijem vodom i dokuham, na kraju ubacim česan češnjaka, mrvicu senfa, peršinov i lovorov list... i serviram nakon par sati 'ležanja' :)govinda wrote:da cujem, kako spremas grah? :)
2014-04-12
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
» Izgovor godine
» Za feministice abortus je kontracepija
» Austriji COVID izgovor za pakost i osvetu?!
» Švedske feministice: ne želimo Vas nego silovatelje
Page 8 of 15