Doživeću ujedinjenje Srbije i Srpske!
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Doživeću ujedinjenje Srbije i Srpske!
Ma imamo mi svašta,čuda al džaba...takvi smo kakvi smo i tu nema pomoći.jastreb wrote:Da se i ja složim s tobom. Imamo Slavoniju,Bogom danu plodnu i rodnu zemlju,a ljudi,naročito mladi iz nje biže vanka.danni1 wrote:Zapravo je čudna ta težnja za teritorijem. Mi i ovo malo što imamo ne znamo iskoristiti. Imam osjećaj da nam je oko 50% teritorija višak i samo ga financiramo bez ikakve koristi.
Imamo otoke,stvorene za razvoj stočarstva,poljoprivrede,mlaslinastva,vinogradarstva i ribarstva,pa ondje vidimo samo starčad i mačke.
Imamo G.kotar malu Švicarsku idealnu za drvnu industriju,zimski turizam,neke grane poljoprivrede i stočarstva i šumarstvo,ali ondje je pustoš.
I sad bi još i neku Dubicu,Srbac, Zmijanje,Manjaču i Kozaru??? Za koga???
Al dobro, što je tu je. Ono što mislim je, da nam stvarno ne treba al ni pedlja još kakve zaostale vukojebine koju bi morali pomagati.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Pizdon opet plaši ježa golom guzicompizzon wrote:vuksadinare wrote:dodo moze...ali na svojim opancima
ajde ne kenjaj,
nemoj da napipas neki nekout !
mozes samo da nagrubusas,
holbruk je mrtav, klintonovi su izgubli,
vodi racuns sta nadalje lupetas.
imate tamo bhf i sta koji moj gledas u moje,
ja ne gledam u tvoje.
Guest- Guest
danni1 wrote:Ma imamo mi svašta,čuda al džaba...takvi smo kakvi smo i tu nema pomoći.jastreb wrote:Da se i ja složim s tobom. Imamo Slavoniju,Bogom danu plodnu i rodnu zemlju,a ljudi,naročito mladi iz nje biže vanka.danni1 wrote:Zapravo je čudna ta težnja za teritorijem. Mi i ovo malo što imamo ne znamo iskoristiti. Imam osjećaj da nam je oko 50% teritorija višak i samo ga financiramo bez ikakve koristi.
Imamo otoke,stvorene za razvoj stočarstva,poljoprivrede,mlaslinastva,vinogradarstva i ribarstva,pa ondje vidimo samo starčad i mačke.
Imamo G.kotar malu Švicarsku idealnu za drvnu industriju,zimski turizam,neke grane poljoprivrede i stočarstva i šumarstvo,ali ondje je pustoš.
I sad bi još i neku Dubicu,Srbac, Zmijanje,Manjaču i Kozaru??? Za koga???
Al dobro, što je tu je. Ono što mislim je, da nam stvarno ne treba al ni pedlja još kakve zaostale vukojebine koju bi morali pomagati.
A kog to vi pomazete, prosim lepo...Da nema ovo malo turista pokrepali bi svi zajedno od gladi, al ajd... Zašto ne osigurati stratešku dubinu i mogućnost da Jastreb jednog dana voda turiste po Kozari i priča kako je 1942. goloruk probijao obruč...
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Pa već ti je. A ti i tvoji cvjećari se potrudite pa ga pomaknite istočno.vuksadinare wrote:...nece meni bizant biti pred zagrebom,siskom,karlovcem...nek se nose u prcijujastreb wrote:Najobičnija bedastoća. Koliko ja pamtim Drina nikad nije bila granica ničemu.vuksadinare wrote:puko si covjece...drina je granica svjetova to je i cercil rekao.....danni1 wrote:Zapravo je čudna ta težnja za teritorijem. Mi i ovo malo što imamo ne znamo iskoristiti. Imam osjećaj da nam je oko 50% teritorija višak i samo ga financiramo bez ikakve koristi.
ma jasna stvar
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A jebote, zamisli sad kad bi krenuli 1:1 a ne ko 91e 300:1, sasrali smo se pizdončiću da je to čudo, hrabar si nema takvog ni među dražinim četnicimapizzon wrote:svaki hrvat,
koji ima zrno mozga u glavi,
ubuduce,
po svaku cenu bi gledao da izbegne sukob sa srbijom.
Guest- Guest
hercegbosna će ponuditi hrvatskoj kao prirodnoj matici federalni odnos i prisajedinjenje, ako hrvatska neće.....ostaju druge alternative :) ;)
2015-08-06
nema alternative.ti licno mos ka i zemljak ti jovo andric u begis...;)epikur37 wrote:hercegbosna će ponuditi hrvatskoj kao prirodnoj matici federalni odnos i prisajedinjenje, ako hrvatska neće.....ostaju druge alternative :) ;)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa da, pošetno je samo kad srbi druge bombardiraju, kad njima neko uzvrati to je jasno genocid.pizzon wrote:a nije belaj doneti odluku o razaranju yuge,
a nije belaj otetiti kosmet i dati siptarima,
i sve vreme lupati bombe srbima iz aviona i sa mora.
Guest- Guest
Ovako ni Sora u Tita nije zaljubljena ko pojedinci u Dodu...
darth_vader-
2014-04-17
max123 wrote:nema alternative.ti licno mos ka zemljak ti jovo andric u begis...;)epikur37 wrote:hercegbosna će ponuditi hrvatskoj kao prirodnoj matici federalni odnos i prisajedinjenje, ako hrvatska neće.....ostaju druge alternative :) ;)
pa ja podržavam prisajedinjenje HercegBosne Hrvatskoj, tu nema dileme...ali mislim da to treba referendumski potvrditi i sve 5.
2015-08-06
..bravo..kao on bi bio hrvatska ali..dolazimo pod ono ali moze i srbija biti..jos da je nekako zadar ugurat..koji orjunas...max123 wrote:nema alternative.ti licno mos ka i zemljak ti jovo andric u begis...;)epikur37 wrote:hercegbosna će ponuditi hrvatskoj kao prirodnoj matici federalni odnos i prisajedinjenje, ako hrvatska neće.....ostaju druge alternative :) ;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma da..a molis boga da ovi u zagrebu otkantaju herceg bosnu da bi ti konacno mogao biti sve samo ne hrvat jer te sramepikur37 wrote:max123 wrote:nema alternative.ti licno mos ka zemljak ti jovo andric u begis...;)epikur37 wrote:hercegbosna će ponuditi hrvatskoj kao prirodnoj matici federalni odnos i prisajedinjenje, ako hrvatska neće.....ostaju druge alternative :) ;)
pa ja podržavam prisajedinjenje HercegBosne Hrvatskoj, tu nema dileme...ali mislim da to treba referendumski potvrditi i sve 5.
2015-09-08
trabunjasvuksadinare wrote:ma da..a molis boga da ovi u zagrebu otkantaju herceg bosnu da bi ti konacno mogao biti sve samo ne hrvat jer te sramepikur37 wrote:max123 wrote:nema alternative.ti licno mos ka zemljak ti jovo andric u begis...;)epikur37 wrote:hercegbosna će ponuditi hrvatskoj kao prirodnoj matici federalni odnos i prisajedinjenje, ako hrvatska neće.....ostaju druge alternative :) ;)
2015-08-06
ne trabunjam..dobro te znam...kroz upise i izmedju upisa...frljici,ti,markovine sve vas veze jedna postojbina ali i jedna 'ljubav'epikur37 wrote:trabunjasvuksadinare wrote:ma da..a molis boga da ovi u zagrebu otkantaju herceg bosnu da bi ti konacno mogao biti sve samo ne hrvat jer te sramepikur37 wrote:max123 wrote:nema alternative.ti licno mos ka zemljak ti jovo andric u begis...;)epikur37 wrote:hercegbosna će ponuditi hrvatskoj kao prirodnoj matici federalni odnos i prisajedinjenje, ako hrvatska neće.....ostaju druge alternative :) ;)
2015-09-08
epi je izvanseriski bistar momak,al nevalja mu rabota (ljubovanje sa dodikstanom).iako mi je jasno, da on to samo fura iz nekog svog inata i razocarenja, kaj nas je matica ostavila u "nicijoj zemlji".ipak,nema opravdanja,dodo i r.smrtska nemoze nikad biti alternativa,jedino rakrana na Hrvatskom etnickom tilu..vuksadinare wrote:..bravo..kao on bi bio hrvatska ali..dolazimo pod ono ali moze i srbija biti..jos da je nekako zadar ugurat..koji orjunas...max123 wrote:nema alternative.ti licno mos ka i zemljak ti jovo andric u begis...;)epikur37 wrote:hercegbosna će ponuditi hrvatskoj kao prirodnoj matici federalni odnos i prisajedinjenje, ako hrvatska neće.....ostaju druge alternative :) ;)
2015-10-28
matica nikog nije ostavila nego je matica u ono vrijeme precjenila vlastite snage...a snage nije bilo ni mudrosti...ja sam jos '91 govorio..hrvatima iz bh-a..'decki u se i u svoje kljuse bez toga slabo ce bit'...max123 wrote:epi je izvanseriski bistar momak,al nevalja mu rabota (ljubovanje sa dodikstanom).iako mi je jasno, da on to samo fura iz nekog svog inata i razocarenja, kaj nas je matica ostavila u "nicijoj zemlji".ipak,nema opravdanja,dodo i r.smrtska nemoze nikad biti alternativa,jedino rakrana na Hrvatskom etnickom tilu..vuksadinare wrote:..bravo..kao on bi bio hrvatska ali..dolazimo pod ono ali moze i srbija biti..jos da je nekako zadar ugurat..koji orjunas...max123 wrote:nema alternative.ti licno mos ka i zemljak ti jovo andric u begis...;)epikur37 wrote:hercegbosna će ponuditi hrvatskoj kao prirodnoj matici federalni odnos i prisajedinjenje, ako hrvatska neće.....ostaju druge alternative :) ;)
2015-09-08
hrvatska tad ni oruzja nije imala dovoljno..ni love..ni jaku medjunarodnu potporu..a krvavi rat iza sebe..1991.....
2015-09-08
More i to bit,ali ćeš priznati da niti jedan pravovjerni boljševik nije pokazibvao ljubav prema Staljinu kao neki prema Kraljici.jasambrend wrote:Ovako ni Sora u Tita nije zaljubljena ko pojedinci u Dodu...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....ako je bistar epikur to bi trebao znati...a i objasniti mu da bh-a nije hrvatska bila nego clanica juge koja po ustavu iz 74 imala je isto pravo i prava kao i hrvatska....a hrvati u bh-a kao ni srbi ni muslimani nisu imali svoje republike i ustav iz '74...jbg epikure...nismo imali jna uz sebe tisucu tenkova i topova
2015-09-08
naravno,agram trabunja vec 20 godina "okrenite se sarajevu" i slicne spike.na drugoj strani srpcad zbija redove..raznorazni tadici,vucici kurci-palci odlaze svako malo kod svojih u banjaluku.b-ercegovacki Hrvati su s pravom razocarani na maticu(politicke elite).da smo tu jasni...vuksadinare wrote:
matica nikog nije ostavila nego je matica u ono vrijeme precjenila vlastite snage...a snage nije bilo ni mudrosti...ja sam jos '91 govorio..hrvatima iz bh-a..'decki u se i u svoje kljuse bez toga slabo ce bit'...
Last edited by max123 on 8/1/2017, 17:56; edited 1 time in total
2015-10-28
...da smo imali mozda bi bio u hrvatskoj ali nismo..poceli smo od nule za razliku od srba u bh-a i u hrvatskoj
2015-09-08
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ujedinjenje srbije i r.srpske
» Dodik : Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom
» Nakon Katalonije jug Srbije traži ujedinjenje sa Kosovom
» Nikolić u Rusiji dogovorio ujedinjenje Srbije i Crne Gore!?
» Dodik i Dačić najavili spajanje Republike Srpske i Srbije
» Dodik : Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom
» Nakon Katalonije jug Srbije traži ujedinjenje sa Kosovom
» Nikolić u Rusiji dogovorio ujedinjenje Srbije i Crne Gore!?
» Dodik i Dačić najavili spajanje Republike Srpske i Srbije
Page 5 of 7