Doživeću ujedinjenje Srbije i Srpske!
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Doživeću ujedinjenje Srbije i Srpske!
a koga bi to sad trebalo iznenaditi što dodo priča?Ovo je samo nastavak ideje o ujedinjenju svih srba u jednu državu pa što košta košta.Novi rat?Moguć ali koga briga za posljedice i nesretne ljude.Sve će dalje ovisiti o međunarodnoj zajednici,ako imalo popuste eto ti belaja i više neće biti bitno dal se ide u EU ili ne,dal će se vratiti u srednji vijek ili ne,bitno je da se pokuša ispuniti velikosrpski san.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
a nije belaj doneti odluku o razaranju yuge,
a nije belaj otetiti kosmet i dati siptarima,
i sve vreme lupati bombe srbima iz aviona i sa mora.
Guest- Guest
To bi značilo novi rat. Jebote, ovi Srbonje samo bi ratovali.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Samo da na kraju ne bude kmecanja. Ono nenaoruzane babe, djeca i sl pizdarije. Bilo kako bilo samo naprijed. Kupio sam kokice, pivo na hladjenju......
2014-04-14
vi nikako da shvatite da juga nije bila vaša i da ste razlaz htjeli iskoristiti za vaš bolesni velikosrpski san.pizzon wrote:a nije belaj doneti odluku o razaranju yuge,
Usput,puno bi bolje prošli da vas nisu bolesnici poveli u ono vaše "oslobađanje" srpskih zemalja.Vjerojatno ne bi izgubili ni Kosovo a BiH bi puno lakše prekrajali.Sad je sve teže i opasnije.
vili40-
2015-08-02
nije bila nasa, ali nije bila ni lovinavili40 wrote:vi nikako da shvatite da juga nije bila vaša i da ste razlaz htjeli iskoristiti za vaš bolesni velikosrpski san.pizzon wrote:a nije belaj doneti odluku o razaranju yuge,
Usput,puno bi bolje prošli da vas nisu bolesnici poveli u ono vaše "oslobađanje" srpskih zemalja.Vjerojatno ne bi izgubili ni Kosovo a BiH bi puno lakše prekrajali.Sad je sve teže i opasnije.
Guest- Guest
To moze biti kazna nekima sa Zapada za Kosovo i to od strane Trampa i Putina.
Ovi sa Zapada devedesetih su toliko divljali ko huligani da je steta neprocenjiva.
Pitanje i sa ovim Kosovom sta ce biti.
Srbe iz Srbije RS realno ne zanima.
Ovi sa Zapada devedesetih su toliko divljali ko huligani da je steta neprocenjiva.
Pitanje i sa ovim Kosovom sta ce biti.
Srbe iz Srbije RS realno ne zanima.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Kako god ...današnjim posrojavanjem pocasnog voda je uspio u jednome : udaljiti BiH od NATOa.
---
Pripadnici ovog puka, njih 40, kao i Vojni orkestar Oružanih snaga bili su postrojeni ispred mjesta na kojem zvaničnici Republike Srpske polažu vijence palim borcima tog entiteta.
Nakon što su predali raport predsjedavajućem Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću povukli su se s ceremonije.
Vijence će položiti predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ostali zvaničnici Republike Srpske.
Mladen Ivanić je nakon polaganja vijenaca izjavio kako je on naredio postrojavanje jedinice jer na to ima pravo, ali da ova počasna jednica OSBiH neće učestvovati u svečanoj smotri 9. januara.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/treci-pjesadijski-puk-osbih-postrojen-u-banjoj-luci-predao-raport-ivanicu/170108016
---
Pripadnici ovog puka, njih 40, kao i Vojni orkestar Oružanih snaga bili su postrojeni ispred mjesta na kojem zvaničnici Republike Srpske polažu vijence palim borcima tog entiteta.
Nakon što su predali raport predsjedavajućem Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću povukli su se s ceremonije.
Vijence će položiti predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ostali zvaničnici Republike Srpske.
Mladen Ivanić je nakon polaganja vijenaca izjavio kako je on naredio postrojavanje jedinice jer na to ima pravo, ali da ova počasna jednica OSBiH neće učestvovati u svečanoj smotri 9. januara.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/treci-pjesadijski-puk-osbih-postrojen-u-banjoj-luci-predao-raport-ivanicu/170108016
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Bosna ide ka raspadu al ne zbog Srba nego zbog Hrvata koji su marginizirani u Federaciji plus im naselilo Arape kraj kuca pa onda uz ekonomsku neizvijesnost sad imaju nesigurnost pa mladi iseljavaju a starcad ce za deset godina izumrit pa ce popis stanovništva za 10 godina jasno pokazat Hrvatskoj da je bolje da uzme šta je njeno dok i to neizgubi a ovi drugi neka se dogovore šta ce s ostatkom.
2014-04-11
RayMabus wrote:Bosna ide ka raspadu al ne zbog Srba nego zbog Hrvata koji su marginizirani u Federaciji plus im naselilo Arape kraj kuca pa onda uz ekonomsku neizvijesnost sad imaju nesigurnost pa mladi iseljavaju a starcad ce za deset godina izumrit pa ce popis stanovništva za 10 godina jasno pokazat Hrvatskoj da je bolje da uzme šta je njeno dok i to neizgubi a ovi drugi neka se dogovore šta ce s ostatkom.
Arapi kupuju Vlašić, cijena skočila 10x!
2014-04-11
RayMabus wrote:Kako god ...današnjim posrojavanjem pocasnog voda je uspio u jednome : udaljiti BiH od NATOa.
---
koji nato, baš si smiješan......
disolucija je počela
putin potpisao, trump ovjerio
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma koja BiH .....a ne BiH u NATO ....neuspijeli projekt ....slijedi joj komadanje.
2014-04-11
mesic je ponosno izjavio,
zadatak sam obavio !?
yug. vise ne postoji, ili nesto sl. ?
i to je bilo, super :(
e pa, sad, zadatak nije zavrsen !
zadatak sam obavio !?
yug. vise ne postoji, ili nesto sl. ?
i to je bilo, super :(
e pa, sad, zadatak nije zavrsen !
Guest- Guest
Nema ništa od te BiH ...ja osobno kako vrijeme ide sve više uviđam da bi mi trebali vojno uzet svoje i uopce nemoramo dirat RS a onda neka se balije i vlasi dogovore sa ostatkom.
Last edited by RayMabus on 8/1/2017, 12:11; edited 1 time in total
2014-04-11
Idu na onu stvar sa tim Arapima.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Bosna ide ka raspadu al ne zbog Srba nego zbog Hrvata koji su marginizirani u Federaciji plus im naselilo Arape kraj kuca pa onda uz ekonomsku neizvijesnost sad imaju nesigurnost pa mladi iseljavaju a starcad ce za deset godina izumrit pa ce popis stanovništva za 10 godina jasno pokazat Hrvatskoj da je bolje da uzme šta je njeno dok i to neizgubi a ovi drugi neka se dogovore šta ce s ostatkom.
Arapi kupuju Vlašić, cijena skočila 10x!
Jedno je ko u Srbiji sto investiraju a drugo sto se naseljavaju kao u Bosni.
Hoce Bosnu a sve rade na razbijanju iste.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Pogleda sam mape i u suštini mi nebi ni pedalj RS takli ....samo bi uzeli svoje ....onda ako ce Sarajevo pokrenit ofenzivu na Hrvate i Hrvatsku ( koja je u NATOu ) Srbi imaju priliku da im skoce odzadi i spoje RS sa Srbijom ....nisu naša posla.RayMabus wrote:Nema ništa od te BiH ...ja osobno kako vrijeme ide sve više uviđam da bi mi trebali vojno uzet svoje i uopce nemoramo dirat RS a onda neka se balije i vlasi dogovore sa ostatkom.
2014-04-11
Što fali da se srpska spoji sa srbijom? Pa i onako je to srbija,tamo žive srbi u čem je problem?
U slucaju ovog rata cak i kad Srbija nebi uspostavila koridor Hr bi pustila lako naoružanje i to šta nije opasnost za Hr a daje mogucnost Srbima u zapadnom dijelu RS mogucnost vojne obrane od muslimana za BL jer se sad zajednicki brane protiv istog agresora.RayMabus wrote:Pogleda sam mape i u suštini mi nebi ni pedalj RS takli ....samo bi uzeli svoje ....onda ako ce Sarajevo pokrenit ofenzivu na Hrvate i Hrvatsku ( koja je u NATOu ) Srbi imaju priliku da im skoce odzadi i spoje RS sa Srbijom ....nisu naša posla.RayMabus wrote:Nema ništa od te BiH ...ja osobno kako vrijeme ide sve više uviđam da bi mi trebali vojno uzet svoje i uopce nemoramo dirat RS a onda neka se balije i vlasi dogovore sa ostatkom.
2014-04-11
danni1 wrote:Što fali da se srpska spoji sa srbijom? Pa i onako je to srbija,tamo žive srbi u čem je problem?
Jasna stvar, kao i da se hercegbosna spoji hrvatskoj a bošnjaci na svom teritoriju proglase svoju nacionalnu državu.
to je jedino normalno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Konacni produkt ovog rata bilo bi :RayMabus wrote:U slucaju ovog rata cak i kad Srbija nebi uspostavila koridor Hr bi pustila lako naoružanje i to šta nije opasnost za Hr a daje mogucnost Srbima u zapadnom dijelu RS mogucnost vojne obrane od muslimana za BL jer se sad zajednicki brane protiv istog agresora.RayMabus wrote:Pogleda sam mape i u suštini mi nebi ni pedalj RS takli ....samo bi uzeli svoje ....onda ako ce Sarajevo pokrenit ofenzivu na Hrvate i Hrvatsku ( koja je u NATOu ) Srbi imaju priliku da im skoce odzadi i spoje RS sa Srbijom ....nisu naša posla.RayMabus wrote:Nema ništa od te BiH ...ja osobno kako vrijeme ide sve više uviđam da bi mi trebali vojno uzet svoje i uopce nemoramo dirat RS a onda neka se balije i vlasi dogovore sa ostatkom.
istocna Bosna se pripaja Srbiji , dijelovi istocne Hercegovine CG , HB i enkalve u posavini Hrvatskoj ....dakle to je razbijanje države BiH.
Zapadna RS autonomna i odvojena od Srbije i nije opasnost za Hrvatsku i dijeli muslimane na ove u trokutistanu i ove u Bihacu.
Vojna pobjeda :
2014-04-11
bosnjaci bi imali 4 drzave,Bihac,Zenicu,Tuzlu i sarajevo
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ujedinjenje srbije i r.srpske
» Dodik : Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom
» Nakon Katalonije jug Srbije traži ujedinjenje sa Kosovom
» Nikolić u Rusiji dogovorio ujedinjenje Srbije i Crne Gore!?
» Dodik i Dačić najavili spajanje Republike Srpske i Srbije
» Dodik : Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom
» Nakon Katalonije jug Srbije traži ujedinjenje sa Kosovom
» Nikolić u Rusiji dogovorio ujedinjenje Srbije i Crne Gore!?
» Dodik i Dačić najavili spajanje Republike Srpske i Srbije
Page 2 of 7