Doživeću ujedinjenje Srbije i Srpske!
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Doživeću ujedinjenje Srbije i Srpske!
Tek nakon ovog fighta koji ce biti krvav u šta uopce nesumnjam pomorsko društvo iz Zenice shvaca u kakvoj je situaciji.RayMabus wrote:Ocekujte krvavi hrvatsko muslimanski rat za hb odnosno zaleđe Dalamcije ....sama cinjenica da su zaratili s ovima je njihov gubitak ......okretanje zapadne javnosti protiv njih plus Srbi s leđa plus Hr pomaže zapadnu RS da se drži fronta.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
BiH više nema govora od povratka u stare granice ....imala je 30 godina za to ....slijede nove.RayMabus wrote:Tek nakon ovog fighta koji ce biti krvav u šta uopce nesumnjam pomorsko društvo iz Zenice shvaca u kakvoj je situaciji.RayMabus wrote:Ocekujte krvavi hrvatsko muslimanski rat za hb odnosno zaleđe Dalamcije ....sama cinjenica da su zaratili s ovima je njihov gubitak ......okretanje zapadne javnosti protiv njih plus Srbi s leđa plus Hr pomaže zapadnu RS da se drži fronta.
2014-04-11
Price o tome da zapadna RS nema ljudstva i lake municije za OBRANU i držanje fronte protiv pomorskog društva iz Zenice objesite isto mačku i rep.
Ja vodim taj rat i taj rat se zove . borba za zaleđe Dalmacije.
Anitislamizam koji nastaje u Europi ....hrpa dobrovoljaca koji ce se borit za kršcansku BiH ....dio ih ide u BL.
Ja vodim taj rat.
Ja vodim taj rat i taj rat se zove . borba za zaleđe Dalmacije.
Anitislamizam koji nastaje u Europi ....hrpa dobrovoljaca koji ce se borit za kršcansku BiH ....dio ih ide u BL.
Ja vodim taj rat.
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ujedinjenje srbije i r.srpske
» Dodik : Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom
» Nakon Katalonije jug Srbije traži ujedinjenje sa Kosovom
» Nikolić u Rusiji dogovorio ujedinjenje Srbije i Crne Gore!?
» Dodik i Dačić najavili spajanje Republike Srpske i Srbije
» Dodik : Cilj Republike Srpske je samostalnost i ujedinjenje sa Srbijom
» Nakon Katalonije jug Srbije traži ujedinjenje sa Kosovom
» Nikolić u Rusiji dogovorio ujedinjenje Srbije i Crne Gore!?
» Dodik i Dačić najavili spajanje Republike Srpske i Srbije
Page 7 of 7