Trump pozvao sve Obamine veleposlanike da podnesu ostavku!
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Trump pozvao sve Obamine veleposlanike da podnesu ostavku!
ne kmecim nego kazem da si psihopata...gn se u picku materinu i da zavrsimo pricu..ne moram ja bas sa se i ejdnim psihopatom na ovom forumu da se rasrpavljam nesto u rukavicama...epikur37 wrote:opet si počeo kmečat.
možel treći ? ;)
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:ne kmecim nego kazem da si psihopata...gn se u picku materinu i da zavrsimo pricu..ne moram ja bas sa se i ejdnim psihopatom na ovom forumu da se rasrpavljam nesto u rukavicama...epikur37 wrote:opet si počeo kmečat.
možel treći ? ;)
Dobro jel može onaj treći :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
maggie13 wrote:Samo mala paralela, znala sam da se neces ljutit ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:ae, tek je sad pocela nesto smjenjivat..prije nije smjela, svi,bi graknuli o sjeci antifasista, a Goldstein i o holokaustu vjerojatno...;-)epikur37 wrote:Jel se to odnosi i na Kolindu - Grabar ili ne? :)
Samo pitam :D
Trump rulez 8-)
U svakom slučaju slažemo se da trum rula :)
Inače u Zadru ledeno...vidim i u ST
Nemam pojma, klime rade, nisam ti pobornik patnje bas :D
Taman posla ljutiti se :) Isto sam za reviziju povijesti ali ona se već manje više odradila, još malo...to se radi polagano.
Ja sam popravio tlak u cijevima i radijatorima i sad je ok...gušt mi, vani tuče, vidim zadar kao na dlanu okovan hladnoćom..u me etoplo, svi spavaju a cugam i forumam...nemere nbolje.
2015-08-06
nek'se gusta, samo se to na kraju i broji..sve je ionako prolazno ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Samo mala paralela, znala sam da se neces ljutit ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:ae, tek je sad pocela nesto smjenjivat..prije nije smjela, svi,bi graknuli o sjeci antifasista, a Goldstein i o holokaustu vjerojatno...;-)epikur37 wrote:Jel se to odnosi i na Kolindu - Grabar ili ne? :)
Samo pitam :D
Trump rulez 8-)
U svakom slučaju slažemo se da trum rula :)
Inače u Zadru ledeno...vidim i u ST
Nemam pojma, klime rade, nisam ti pobornik patnje bas :D
Taman posla ljutiti se :) Isto sam za reviziju povijesti ali ona se već manje više odradila, još malo...to se radi polagano.
Ja sam popravio tlak u cijevima i radijatorima i sad je ok...gušt mi, vani tuče, vidim zadar kao na dlanu okovan hladnoćom..u me etoplo, svi spavaju a cugam i forumam...nemere nbolje.
2014-04-12
Broji se....struja....1200 kn..
2015-08-06
Zanimljivo je da su u našoj ambasadi u Buzinu pripremali slavlje, uoči izborne noći, a onda je sutra ujutro bila depresija. Poslati ću mail Trumpovoj ekipi čisto da znaju da treba to čistit
Guest- Guest
nece ni zima vjecno..;-)epikur37 wrote:Broji se....struja....1200 kn..
2014-04-12
Pinochet wrote:Zanimljivo je da su u našoj ambasadi u Buzinu pripremali slavlje, uoči izborne noći, a onda je sutra ujutro bila depresija. Poslati ću mail Trumpovoj ekipi čisto da znaju da treba to čistit
U agendi demokrata, prošle Obamine administracije i očekivane a izgubljene Hillarijine, Hrvatska kao dio nove europe bila je dio uspravnice i zaoštravanja s Rusijom. Pa i lokalnog balkanskog varničenja.
Sve ovisi o tome koliko su kadrovi u Buzinu politički instruirani i postavljeni.
2015-08-06
Nije ni plin baš badava :)epikur37 wrote:Broji se....struja....1200 kn..
Guest- Guest
Noor wrote:Nije ni plin baš badava :)epikur37 wrote:Broji se....struja....1200 kn..
Ništa nije badava osim dobre volje ;)
2015-08-06
Boli k Trumpa za Balkan.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Boli k Trumpa za Balkan.
Nije baš, mabuse tvojim planovima mrka kapa...mrka...možda ode i kupreška visoravan tako
2015-08-06
Ja i onako nikad nisam racuna na Amerikance kad je Balkan u pitanju nego na Švabe.
2014-04-11
Amerikanci su svoje napravili 90-ih ...razhebali Jugu , otklonili opasnost Rusije , Srbiju smlavili i umanjili , napravili status koji im paše i to im odgovara da to tako nekako i ostane jer drže sve u šahu.
Nijemci s druge strane , to im je ispod nosa , islamisticki napadi , imigracije , EU pošto je to unutar iste .....to sada dolazi u taj prostor zvan zapadni Balkan.
Nijemci s druge strane , to im je ispod nosa , islamisticki napadi , imigracije , EU pošto je to unutar iste .....to sada dolazi u taj prostor zvan zapadni Balkan.
2014-04-11
Dobar potez. Nadam se da ce i DNRH slijediti. Volio bih vidjeti tko ce malog od Slavke skupa s bistom stjerati u tri pizde materine. Kila mozga..... Da licemjeri cijeog foruma ujedinite se.....
2014-04-14
....tko ce ih protjerati?...nitko..kad su otisli na cetnicki dernek pupovca nis od toga...kolinda mu je drugu godinu dala kosaricu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
SAZNAJEMO! PLAČ I KUKNJAVA: U američkoj ambasadi u Beogradu pobedu Trampa dočekali U SUZAMA!
Uprkos suzdržanoj izjavi američkog ambasadora Kajla Skota posle pobede Donalda Trampa na izborima u SAD, o tome da treba sačekati nekoliko meseci pa procenjivati njegove poteze, Informer saznaje da je u ambasadi Amerike u Beogradu poraz Klintonove dočekan - suzama!
Informer 09. 11. 2016. 11:07
s
Uprkos suzdržanoj izjavi američkog ambasadora Kajla Skota posle pobede Donalda Trampa na izborima u SAD, o tome da treba sačekati nekoliko meseci pa procenjivati njegove poteze, Informer saznaje da je u ambasadi Amerike u Beogradu poraz Klintonove dočekan - suzama!
Informer 09. 11. 2016. 11:07
s
Guest- Guest
vidi ovo !
sta je tramp kao informaciju dobio iz beograda, srbije:):)
paaa,
kako da vam saopstim,
nasi su u ambasadi plakali,
dok su srbi slavili vasu pobedu !
HM ? sta rece ?
sta je tramp kao informaciju dobio iz beograda, srbije:):)
paaa,
kako da vam saopstim,
nasi su u ambasadi plakali,
dok su srbi slavili vasu pobedu !
HM ? sta rece ?
Last edited by pizzon on 7/1/2017, 07:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
sretan bozic hrvatskim pravoslavnim vjernicima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to je sasvim ok !
nije fer da stari kadrovi afirmisu
nesto malo drugaciju ameriku.
nije fer da stari kadrovi afirmisu
nesto malo drugaciju ameriku.
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Trump optužio Ruse za krađu američke tehnologije od Obamine administracije, Rusi mu odgovorili da je Obama bio školarac dok su ovi radili na tehnologiji
» Prdošenko pozvao Jacenjuka da podnese ostavku
» Baldasar pozvao Milanovića i kompletno vodstvo SDP-a na ostavku
» Dodik pozvao Komšića da podnese ostavku u ime mira u BiH
» Kanadski ministar obrane pozvao Assada da podnese ostavku i prepsuti Siriju vehabijama (slika)
» Prdošenko pozvao Jacenjuka da podnese ostavku
» Baldasar pozvao Milanovića i kompletno vodstvo SDP-a na ostavku
» Dodik pozvao Komšića da podnese ostavku u ime mira u BiH
» Kanadski ministar obrane pozvao Assada da podnese ostavku i prepsuti Siriju vehabijama (slika)
Page 2 of 9