Trump pozvao sve Obamine veleposlanike da podnesu ostavku!
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Trump pozvao sve Obamine veleposlanike da podnesu ostavku!
BiH je u kurzu i šta vrijeme ide sve joj manje dajem šanse da ce preživit kao takva.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ovdje se otvoreno zagovara komadanje i unistavanje moje drzave pa onda mogu i ja zagovarati terorizam po Hrvatskoj i Srbiji....kic wrote:
aj smirite se bombe-
2016-11-17
maggie13 wrote:deboto, dupe uza zid :Ddebotoijusto wrote:govinda wrote:a koji dio o nabijanju na kurac tebe i hrvatskog MUPa ti nisi razumio?debotoijusto wrote:govinda wrote:
ti malo glup pa ti se mora dva puta objasniti? Citaj pazljivo: podjela BiH-bomba u Zagrebu. Ukapirao?
koji dio pretrage za 0.63 123 s. nisi razumio ?
da imas gay sklonosti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ovdje se svašta zagovara svaki dan, ali se ne prijeti izravno drugim forumašima.
Prošlo je više od 20 godina od rata , stvari se nisu makle s mrtve tocke dakle ....vrijeme je za ....govinda wrote:ovdje se otvoreno zagovara komadanje i unistavanje moje drzave pa onda mogu i ja zagovarati terorizam po Hrvatskoj i Srbiji....kic wrote:
aj smirite se bombe-
2014-04-11
Kojem forumasu sam prijetio?kic wrote:
ovdje se svašta zagovara svaki dan, ali se ne prijeti izravno drugim forumašima.
2016-11-17
Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
Jednostavno.
2014-04-11
ma pusti to bolan, nego jesil se ufatio noge kad je zapucalo,govinda wrote:ovdje se otvoreno zagovara komadanje i unistavanje moje drzave pa onda mogu i ja zagovarati terorizam po Hrvatskoj i Srbiji....kic wrote:
aj smirite se bombe-
ono....bjeste noge u hrvatsku
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
poprilican broj kretena je na mojoj ignore listi pa da se ne trude da mi repliciraju....
2016-11-17
Logično.RayMabus wrote:Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
Guest- Guest
magla a?
2014-04-19
JEBOU ZEMLJU KOJA BOSNE NEIMA..!!!
Guest- Guest
Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:Logično.RayMabus wrote:Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
2014-04-11
razumijem ja tebe jaro ba, nije to ko kurcenje iza ekrana, nego kad pukne mislis da ti je u glavi pukloprckov wrote:magla a?
2014-04-19
Ima brajo da je onda zapalimo ....ko šibicu.RayMabus wrote:Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:Logično.RayMabus wrote:Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
2014-04-11
od Trampa i Obame do Majevice a u kukac
Guest- Guest
Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.RayMabus wrote:Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:Logično.RayMabus wrote:Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
Bosna u sustini je drzava na full aparatima.Bez inozemne logiste po pitanju svega,u trenu je mrtva.
Guest- Guest
Ko šibica ce planit ....zapamti šta san ti reka ....cekaj iduci popis stanovništva za 10 godina.pismejker wrote:Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.RayMabus wrote:Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:Logično.RayMabus wrote:Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
Bosna u sustini je drzava na full aparatima.Bez inozemne logiste po pitanju svega,u trenu je mrtva.
2014-04-11
nisam uopste njega imao na umu...jedino ako njegovo ubistvo ne bi unistilo turisticku sezonu u Hrvatskoj, hahahahaah..ali salu na stranu, epikur je zaludjeni fantasta, mozda se nesto od njegovih predvidjanja i ostvari ali Hrvatskoj sigurno nije u interesu nesigurnost u BiH...sta su prvo dzihadisti napali u sjevernoj Africi i Turskoj? Turizam..a da sjebes hrvatski turizam ne trebas biti dzihadista...kic wrote:
epikuru
2016-11-17
a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?pismejker wrote:Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.RayMabus wrote:Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:Logično.RayMabus wrote:Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
2016-11-17
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Trump optužio Ruse za krađu američke tehnologije od Obamine administracije, Rusi mu odgovorili da je Obama bio školarac dok su ovi radili na tehnologiji
» Prdošenko pozvao Jacenjuka da podnese ostavku
» Baldasar pozvao Milanovića i kompletno vodstvo SDP-a na ostavku
» Dodik pozvao Komšića da podnese ostavku u ime mira u BiH
» Kanadski ministar obrane pozvao Assada da podnese ostavku i prepsuti Siriju vehabijama (slika)
» Prdošenko pozvao Jacenjuka da podnese ostavku
» Baldasar pozvao Milanovića i kompletno vodstvo SDP-a na ostavku
» Dodik pozvao Komšića da podnese ostavku u ime mira u BiH
» Kanadski ministar obrane pozvao Assada da podnese ostavku i prepsuti Siriju vehabijama (slika)
Page 6 of 9