Trump pozvao sve Obamine veleposlanike da podnesu ostavku!
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Trump pozvao sve Obamine veleposlanike da podnesu ostavku!
govinda wrote:stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?pismejker wrote:Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!govinda wrote:a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?pismejker wrote:Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.RayMabus wrote:
Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.
Bosna u sustini je drzava na full aparatima.Bez inozemne logiste po pitanju svega,u trenu je mrtva.
gadna si ti cunka aaa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
dobro dobro...zapamticemo.....pa vratiti...pismejker wrote:Usput,ne da si progutrao olovo i udicu,nego cijeli parangal i mamac za Bijelu psinu.. :D
2016-11-17
Aha,dakle kuze da ste mazohisti.. :Dgovinda wrote:Ma nece je komadati ali ce odrzavati i dalje ovo stanje stalne krize dok jednom ne pukne..a kad pukne, jgb, ja sam u Bosni a Trump nije....nastavicemo jebatanje kasnije, odoh da jedem..jesi ti gladan? Iskenjacu se kasnije pa rucaj, NATO podguzna muho...pismejker wrote:Ma tko bi ga znao čije sam... :D Ippak njihovo nisam.. Nego ,jebo te ja,sto si se usro da ce Trump komadati Bosniju?govinda wrote:hm, bice da si vlasko kopile, ipak...pismejker wrote:Bem ti Muhameda,ovoga i onoga,sestru,i sav zenski porod i rod,naKitunabodem.. :Dgovinda wrote:
stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?
Dakle,ipak si uvrijedjen,nakitačim ti Muhameda :D
Ovo boldano..Bas ga pogodi ko prstom u kozju picu... :D
Guest- Guest
dosad ste uvijek bjezali podvijena repa...govinda wrote:dobro dobro...zapamticemo.....pa vratiti...pismejker wrote:Usput,ne da si progutrao olovo i udicu,nego cijeli parangal i mamac za Bijelu psinu.. :D
Guest- Guest
a opsujes dobro, da se sam sebi zgadis i nastavis dalje...i uvijek psuj trijezan...ne dozvoli da ljudi govore: eno onog sto psuje samo kad se naloce...debotoijusto wrote:govinda wrote:stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?pismejker wrote:Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!govinda wrote:a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?pismejker wrote:
Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.
Bosna u sustini je drzava na full aparatima.Bez inozemne logiste po pitanju svega,u trenu je mrtva.
gadna si ti cunka aaa
2016-11-17
Ja sam bošnijački mošnjak,i ne pijem,bem te u dupe..govinda wrote:a opsujes dobro, da se sam sebi zgadis i nastavis dalje...i uvijek psuj trijezan...ne dozvoli da ljudi govore: eno onog sto psuje samo kad se naloce...debotoijusto wrote:govinda wrote:stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?pismejker wrote:Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!govinda wrote:
a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?
gadna si ti cunka aaa
Guest- Guest
bjezali od tebe baustelca :ppismejker wrote:dosad ste uvijek bjezali podvijena repa...govinda wrote:dobro dobro...zapamticemo.....pa vratiti...pismejker wrote:Usput,ne da si progutrao olovo i udicu,nego cijeli parangal i mamac za Bijelu psinu.. :D
2016-11-17
Bogami,kad te trisne bauštelska šakurina,ima da ti se kosti razlete.Moš misliti kako servisiramo vam majke i sestre i kćeri.Kite velike i tvrde kao asfalt razbijaci pneumatski :Dgovinda wrote:bjezali od tebe baustelca :ppismejker wrote:dosad ste uvijek bjezali podvijena repa...govinda wrote:dobro dobro...zapamticemo.....pa vratiti...pismejker wrote:Usput,ne da si progutrao olovo i udicu,nego cijeli parangal i mamac za Bijelu psinu.. :D
Guest- Guest
ni ja ne pijem...ima jedno 4 godine..etom u 4 godine sam popio 3 piva, od ta tri piva dva sam popio za katolicki bozic, dosao prijatelj iz Beca pa da ga ispostujem...ne mogu vise alkohol fizicki da podnesem...a sad stvarno moram da idem, jebem ti zenu u picic..pismejker wrote:Ja sam bošnijački mošnjak,i ne pijem,bem te u dupe..govinda wrote:a opsujes dobro, da se sam sebi zgadis i nastavis dalje...i uvijek psuj trijezan...ne dozvoli da ljudi govore: eno onog sto psuje samo kad se naloce...debotoijusto wrote:govinda wrote:stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?pismejker wrote:
Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!
gadna si ti cunka aaa
2016-11-17
Ajd,ajd..prijatno ti bilo.Žena zahvaljuje. :)))govinda wrote:ni ja ne pijem...ima jedno 4 godine..etom u 4 godine sam popio 3 piva, od ta tri piva dva sam popio za katolicki bozic, dosao prijatelj iz Beca pa da ga ispostujem...ne mogu vise alkohol fizicki da podnesem...a sad stvarno moram da idem, jebem ti zenu u picic..pismejker wrote:Ja sam bošnijački mošnjak,i ne pijem,bem te u dupe..govinda wrote:a opsujes dobro, da se sam sebi zgadis i nastavis dalje...i uvijek psuj trijezan...ne dozvoli da ljudi govore: eno onog sto psuje samo kad se naloce...debotoijusto wrote:govinda wrote:
stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?
gadna si ti cunka aaa
Guest- Guest
to ti mozda servisiras ove Hrvatice i Slovenke, ja sam iz Bosne, ovdje svaka kuca ima najmanje jednog baustelca...mi servisiramo jedni druge :ppismejker wrote:Bogami,kad te trisne bauštelska šakurina,ima da ti se kosti razlete.Moš misliti kako servisiramo vam majke i sestre i kćeri.Kite velike i tvrde kao asfalt razbijaci pneumatski :Dgovinda wrote:bjezali od tebe baustelca :ppismejker wrote:dosad ste uvijek bjezali podvijena repa...govinda wrote:dobro dobro...zapamticemo.....pa vratiti...pismejker wrote:Usput,ne da si progutrao olovo i udicu,nego cijeli parangal i mamac za Bijelu psinu.. :D
2016-11-17
Samo mi muški kreteni mislimo da je jebanje majki sestri kćeri uvreda.Zenama je to blagoslov i san,da ih svaki jaki muškarac pojebe,jel Govinda? :D
Guest- Guest
tako mome drugu njegov otac, kad je ovaj dosao iz skole, kaze: Dje si dosad, jebem ti mater? Kad ce mati iz kuhinje: Rade, nemoj da lazes dijete :))))pismejker wrote:Samo mi muški kreteni mislimo da je jebanje majki sestri kćeri uvreda.Zenama je to blagoslov i san,da ih svaki jaki muškarac pojebe,jel Govinda? :D
2016-11-17
E pa o tome govorimo.Nece se niti jedna cura niti zena smrtno uvrijediti,kad ju netko tako socno "opsuje".Samo ce joj skriveni osmjeh preletjeti licem.Naravno,da muz decko ili netko ne vidi.
Odoh kofi popit,ajd uzdravlje..
Odoh kofi popit,ajd uzdravlje..
Guest- Guest
Kakogod bilo,Govinda,bosnija ce se raspasti,pola Hrvatima ide,pola Srbima,a vi mošnjaci u MP6 i to rafalnom :D
Guest- Guest
nema podjele..tad je srbija do zagreba a koliko je hrvatska od begesapismejker wrote:Kakogod bilo,Govinda,bosnija ce se raspasti,pola Hrvatima ide,pola Srbima,a vi mošnjaci u MP6 i to rafalnom :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eo i ova tema je dokaz da nema suzivota, samo podjela :)
Nama HercegBosna a srbi i bošnjaci mogu zajedno pod Beograd :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Trump, putin, le pen, novi ambasadori, referendum jedan već prošao....pogodi što se sprema...
secesija otkučila vrata :)
secesija otkučila vrata :)
2015-08-06
koliko vas ima po popisu?...troje?epikur37 wrote:Eo i ova tema je dokaz da nema suzivota, samo podjela :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vucino tebi nikako ne paše ovaj Trump jel da :)
2015-08-06
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Trump optužio Ruse za krađu američke tehnologije od Obamine administracije, Rusi mu odgovorili da je Obama bio školarac dok su ovi radili na tehnologiji
» Prdošenko pozvao Jacenjuka da podnese ostavku
» Baldasar pozvao Milanovića i kompletno vodstvo SDP-a na ostavku
» Dodik pozvao Komšića da podnese ostavku u ime mira u BiH
» Kanadski ministar obrane pozvao Assada da podnese ostavku i prepsuti Siriju vehabijama (slika)
» Prdošenko pozvao Jacenjuka da podnese ostavku
» Baldasar pozvao Milanovića i kompletno vodstvo SDP-a na ostavku
» Dodik pozvao Komšića da podnese ostavku u ime mira u BiH
» Kanadski ministar obrane pozvao Assada da podnese ostavku i prepsuti Siriju vehabijama (slika)
Page 8 of 9