Trump pozvao sve Obamine veleposlanike da podnesu ostavku!
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Trump pozvao sve Obamine veleposlanike da podnesu ostavku!
a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?pismejker wrote:Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.RayMabus wrote:Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:Logično.RayMabus wrote:Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
Bosna u sustini je drzava na full aparatima.Bez inozemne logiste po pitanju svega,u trenu je mrtva.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Dobro,u tunisu su dobili islamsisti po pički,i vise tamo ne pokusavaju.Interesira te sto se dogodilo sa ulovljenima?turska je okruzje gdje se takvi lako infiltriraju,dok u Hrvatskoj bi popili po pički,prije nego li bi nesto napravili.govinda wrote:nisam uopste njega imao na umu...jedino ako njegovo ubistvo ne bi unistilo turisticku sezonu u Hrvatskoj, hahahahaah..ali salu na stranu, epikur je zaludjeni fantasta, mozda se nesto od njegovih predvidjanja i ostvari ali Hrvatskoj sigurno nije u interesu nesigurnost u BiH...sta su prvo dzihadisti napali u sjevernoj Africi i Turskoj? Turizam..a da sjebes hrvatski turizam ne trebas biti dzihadista...kic wrote:
epikuru
Guest- Guest
i ja sam za..spalimo Hrvatsku do temelja...RayMabus wrote:Ima brajo da je onda zapalimo ....ko šibicu.RayMabus wrote:Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:Logično.RayMabus wrote:Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
2016-11-17
Hebeš turizam ....previše si umišljate da cemo bit pasivni samo da zaštitimo turisticku sezonu.govinda wrote:nisam uopste njega imao na umu...jedino ako njegovo ubistvo ne bi unistilo turisticku sezonu u Hrvatskoj, hahahahaah..ali salu na stranu, epikur je zaludjeni fantasta, mozda se nesto od njegovih predvidjanja i ostvari ali Hrvatskoj sigurno nije u interesu nesigurnost u BiH...sta su prvo dzihadisti napali u sjevernoj Africi i Turskoj? Turizam..a da sjebes hrvatski turizam ne trebas biti dzihadista...kic wrote:
epikuru
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!govinda wrote:a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?pismejker wrote:Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.RayMabus wrote:Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:Logično.RayMabus wrote:Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
Bosna u sustini je drzava na full aparatima.Bez inozemne logiste po pitanju svega,u trenu je mrtva.
Guest- Guest
Slobodno ....pošto je ista u EU i NATO cinite nam uslugu.govinda wrote:i ja sam za..spalimo Hrvatsku do temelja...RayMabus wrote:Ima brajo da je onda zapalimo ....ko šibicu.RayMabus wrote:Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:Logično.RayMabus wrote:Kad nešto nefunkcionira onda se to uništi i napravi novo nešto a neodržava se na životu nešto šta nefunkcionira.
Jednostavno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Je,bas ce to kukavno islamsko govno nes napraviti.Pokusava pujdati pse slicne njemuRayMabus wrote:Slobodno ....pošto je ista u EU i NATO cinite nam uslugu.govinda wrote:i ja sam za..spalimo Hrvatsku do temelja...RayMabus wrote:Ima brajo da je onda zapalimo ....ko šibicu.RayMabus wrote:Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:
Logično.
Guest- Guest
a zasto mislis da bi u slucaju podjele Bih islamisti vrsili teroristicke akte po Hrvatskoj? Pa mnogo vise ima bosanskih naconalista koji bi bacili bombu u pun kafic nego onih bradatih vehabija...sto se tice TUnisa, niko tamo vise ne ide na odmor...ulovljeni su se svjesno zrtvovali, na duge staze su postigli cilj ali to su fanatici...ovo u hrvatskoj be bi imalo toliko veze sa fanatizmom koliko sa tradicionalnom balkanskom osvetom....pismejker wrote:Dobro,u tunisu su dobili islamsisti po pički,i vise tamo ne pokusavaju.Interesira te sto se dogodilo sa ulovljenima?turska je okruzje gdje se takvi lako infiltriraju,dok u Hrvatskoj bi popili po pički,prije nego li bi nesto napravili.govinda wrote:nisam uopste njega imao na umu...jedino ako njegovo ubistvo ne bi unistilo turisticku sezonu u Hrvatskoj, hahahahaah..ali salu na stranu, epikur je zaludjeni fantasta, mozda se nesto od njegovih predvidjanja i ostvari ali Hrvatskoj sigurno nije u interesu nesigurnost u BiH...sta su prvo dzihadisti napali u sjevernoj Africi i Turskoj? Turizam..a da sjebes hrvatski turizam ne trebas biti dzihadista...kic wrote:
epikuru
2016-11-17
jebo ti pas mater..onako usput...pismejker wrote:Je,bas ce to kukavno islamsko govno nes napraviti.Pokusava pujdati pse slicne njemuRayMabus wrote:Slobodno ....pošto je ista u EU i NATO cinite nam uslugu.govinda wrote:i ja sam za..spalimo Hrvatsku do temelja...RayMabus wrote:Ima brajo da je onda zapalimo ....ko šibicu.RayMabus wrote:
Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.
2016-11-17
Jebem ja tebi mater,zenu,u picku i ušnu školjku,ne usput,nego repetitivno.. :Dgovinda wrote:jebo ti pas mater..onako usput...pismejker wrote:Je,bas ce to kukavno islamsko govno nes napraviti.Pokusava pujdati pse slicne njemuRayMabus wrote:Slobodno ....pošto je ista u EU i NATO cinite nam uslugu.govinda wrote:i ja sam za..spalimo Hrvatsku do temelja...RayMabus wrote:
Ima brajo da je onda zapalimo ....ko šibicu.
Guest- Guest
stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?pismejker wrote:Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!govinda wrote:a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?pismejker wrote:Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.RayMabus wrote:Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.pismejker wrote:
Logično.
2016-11-17
Bem ti Muhameda,ovoga i onoga,sestru,i sav zenski porod i rod,naKitunabodem.. :Dgovinda wrote:stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?pismejker wrote:Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!govinda wrote:a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?pismejker wrote:Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.RayMabus wrote:
Pa Hrvati iseljavaju i izumiru , tamo im nema opstanka ....za deset godina ceš imat popis stanovništva paš vidit onda a kad to shvatiš ...nema više podržavanja BiH od strane Hr.
Guest- Guest
pušač briselskih kita i perač podova u irskoj...pismejker wrote:Jebem ja tebi mater,zenu,u picku i ušnu školjku,ne usput,nego repetitivno.. :Dgovinda wrote:jebo ti pas mater..onako usput...pismejker wrote:Je,bas ce to kukavno islamsko govno nes napraviti.Pokusava pujdati pse slicne njemuRayMabus wrote:Slobodno ....pošto je ista u EU i NATO cinite nam uslugu.govinda wrote:
i ja sam za..spalimo Hrvatsku do temelja...
2016-11-17
:Dgovinda wrote:pušač briselskih kita i perač podova u irskoj...pismejker wrote:Jebem ja tebi mater,zenu,u picku i ušnu školjku,ne usput,nego repetitivno.. :Dgovinda wrote:jebo ti pas mater..onako usput...pismejker wrote:Je,bas ce to kukavno islamsko govno nes napraviti.Pokusava pujdati pse slicne njemuRayMabus wrote:
Slobodno ....pošto je ista u EU i NATO cinite nam uslugu.
Guest- Guest
hm, bice da si vlasko kopile, ipak...pismejker wrote:Bem ti Muhameda,ovoga i onoga,sestru,i sav zenski porod i rod,naKitunabodem.. :Dgovinda wrote:stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?pismejker wrote:Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!govinda wrote:a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?pismejker wrote:
Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.
2016-11-17
Ma tko bi ga znao čije sam... :D Ippak njihovo nisam.. Nego ,jebo te ja,sto si se usro da ce Trump komadati Bosniju?govinda wrote:hm, bice da si vlasko kopile, ipak...pismejker wrote:Bem ti Muhameda,ovoga i onoga,sestru,i sav zenski porod i rod,naKitunabodem.. :Dgovinda wrote:stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?pismejker wrote:Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!govinda wrote:
a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?
Guest- Guest
Usput,ne da si progutrao olovo i udicu,nego cijeli parangal i mamac za Bijelu psinu.. :D
Guest- Guest
etoc na..!!! nadurijo se Govinda.. (: (((
Guest- Guest
Ma nece je komadati ali ce odrzavati i dalje ovo stanje stalne krize dok jednom ne pukne..a kad pukne, jgb, ja sam u Bosni a Trump nije....nastavicemo jebatanje kasnije, odoh da jedem..jesi ti gladan? Iskenjacu se kasnije pa rucaj, NATO podguzna muho...pismejker wrote:Ma tko bi ga znao čije sam... :D Ippak njihovo nisam.. Nego ,jebo te ja,sto si se usro da ce Trump komadati Bosniju?govinda wrote:hm, bice da si vlasko kopile, ipak...pismejker wrote:Bem ti Muhameda,ovoga i onoga,sestru,i sav zenski porod i rod,naKitunabodem.. :Dgovinda wrote:stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?pismejker wrote:
Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!
2016-11-17
govinda wrote:stza je, picko osusena? Kako hoces da te vrijedjam, mamu ti jebem, kad si vec prvi poceo da psujes? Sta ej, austrijska podguzna muho?pismejker wrote:Mrš u picku materinu,psu islamski..Jesam li se tebi kopile muhamedovo obratio?!!govinda wrote:a kako tebe da zovem? Vlasko kopile, austrijska podguzna muha, sisač evropskih kurčeva?pismejker wrote:Jos na starom forumu sam nes pisuckao o tome,a ignoranti i nadalje podrzavali dogovor sa mošnjacima,iako ih isti špotali i vrsili pritisak da isele.RayMabus wrote:
gadna si ti cunka aaa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Trump optužio Ruse za krađu američke tehnologije od Obamine administracije, Rusi mu odgovorili da je Obama bio školarac dok su ovi radili na tehnologiji
» Prdošenko pozvao Jacenjuka da podnese ostavku
» Baldasar pozvao Milanovića i kompletno vodstvo SDP-a na ostavku
» Dodik pozvao Komšića da podnese ostavku u ime mira u BiH
» Kanadski ministar obrane pozvao Assada da podnese ostavku i prepsuti Siriju vehabijama (slika)
» Prdošenko pozvao Jacenjuka da podnese ostavku
» Baldasar pozvao Milanovića i kompletno vodstvo SDP-a na ostavku
» Dodik pozvao Komšića da podnese ostavku u ime mira u BiH
» Kanadski ministar obrane pozvao Assada da podnese ostavku i prepsuti Siriju vehabijama (slika)
Page 7 of 9