Hot-el Lo~ve (chat)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Hot-el Lo~ve (chat)
opaaa, ja to nikad ne bi mogo naucit. Inace bolje su pite oko varazdina nego ubosni (volim ovo "ubosni" )Noor wrote:Obje ;)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne ne, na pite, sjecam se vozili smo se iz koprivnice prema varazdinu I stali uz put kraj neke pekare I uzeo pitu. Ma superNoor wrote:Ti mislis na štruklje?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ja s vise zena.maggie13 wrote:peto..ne rugaj se..:Dveber wrote:da?Dread_Pirate_Roberts wrote:veber wrote:tko je zatrudnio?
megi...
kaj opet?
Nisi ni ti puno manje vrijedan :0)
a, ti s vise muskih ili samo je jedan?
2014-12-30
to ti i ja napravim. os meso ili sir?prckov wrote:ne ne, na pite, sjecam se vozili smo se iz koprivnice prema varazdinu I stali uz put kraj neke pekare I uzeo pitu. Ma superNoor wrote:Ti mislis na štruklje?
mi to zovmo strudla.
2014-12-30
ajme, veberu, pa jedan k'o nijedan :Dveber wrote:ja s vise zena.maggie13 wrote:peto..ne rugaj se..:Dveber wrote:da?Dread_Pirate_Roberts wrote:veber wrote:tko je zatrudnio?
megi...
kaj opet?
Nisi ni ti puno manje vrijedan :0)
a, ti s vise muskih ili samo je jedan?
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
čini mi se da prci priča o ovom bureku koji se kupuje po šiptarskim pekarama kod nasveber wrote:to ti i ja napravim. os meso ili sir?prckov wrote:ne ne, na pite, sjecam se vozili smo se iz koprivnice prema varazdinu I stali uz put kraj neke pekare I uzeo pitu. Ma superNoor wrote:Ti mislis na štruklje?
mi to zovmo strudla.
štrudl=slatka savijača (jabuke, višnje, itd)
štrukli=slana savijača (sir ili kombinacija s tikvom)
pita=slatki kolač s prhkim tijestom, a fila mogu biti jabuke, sir, sir+med, čokoladna smjesa, itd
svaki kraj ima svoje nazivlje, ja sam navela za zagorje, prigorje i podravinu :D
Guest- Guest
mi smo samo moderni i napredni :DRegoč wrote:Maggie, raspusnice!
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
On iz Zuricha, a ja iz Pariza :0)
2014-04-12
mogli bi organizirat obitejsko druzenje, samo nam treba minibus.maggie13 wrote:On iz Zuricha, a ja iz Pariza :0)
2014-12-30
strudla-savijaca slatka ili slana (sir, buca, jabuke, visnje, itd)Noor wrote:čini mi se da prci priča o ovom bureku koji se kupuje po šiptarskim pekarama kod nasveber wrote:to ti i ja napravim. os meso ili sir?prckov wrote:ne ne, na pite, sjecam se vozili smo se iz koprivnice prema varazdinu I stali uz put kraj neke pekare I uzeo pitu. Ma superNoor wrote:Ti mislis na štruklje?
mi to zovmo strudla.
štrudl=slatka savijača (jabuke, višnje, itd)
štrukli=slana savijača (sir ili kombinacija s tikvom)
pita=slatki kolač s prhkim tijestom, a fila mogu biti jabuke, sir, sir+med, čokoladna smjesa, itd
svaki kraj ima svoje nazivlje, ja sam navela za zagorje, prigorje i podravinu :D
strukli-glatko tijesto filano sirom
pita-k'o pita
2014-12-30
ajd, moze. dala si mi ideju. napravit cu buhtle sa sirom i prsutom.
2014-12-30
veber wrote:ajd, moze. dala si mi ideju. napravit cu buhtle sa sirom i prsutom.
...i stavi i slikicu :D
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50