Hot-el Lo~ve (chat)
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hot-el Lo~ve (chat)
Dread_Pirate_Roberts wrote:haha...hvala na tome...betty.boop wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:kako napokon? kaj se o tome već pričalo?betty.boop wrote:joj, pajret je admin - NAPOKON !
e bas mi je drago :))))
hvala svima na čestitkama, ali s obzirom na moj potpis ne znam da li trebate čestitati...
a pa ne znam, ja sam uvijek govorila da bi ti trebao bit admin :D
to valjda zato jer postojeći admin mora naći zamjenu ako više ne želi biti admin...
i ne samo to, vidi se kako si uvijek od pomoci na nekim temama za tehnikalije itd ... po meni je to jasno ko dan
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
to nikad nije bilo upitno :)dijagram wrote:pricalo se da cu ja to biti, taj,..kako se kaze,..to,...za ove,..zloceste
onda se upetljali ruski hakeri, asilin zutarnji i neposteno izgubim u sudackoj nadoknadi
nema veze, susjed ima sad obvezu kavu s mljekom platit:)
ako si danas slobodan možemo kod gimnazije...možda je i veber u zg pa da i on dojde...
moze, a ako cemo ko ljudi bolje bez vebera, nek se gruda na snijegu,uziva u zimskim radostima,hahahaDread_Pirate_Roberts wrote:to nikad nije bilo upitno :)dijagram wrote:pricalo se da cu ja to biti, taj,..kako se kaze,..to,...za ove,..zloceste
onda se upetljali ruski hakeri, asilin zutarnji i neposteno izgubim u sudackoj nadoknadi
nema veze, susjed ima sad obvezu kavu s mljekom platit:)
ako si danas slobodan možemo kod gimnazije...možda je i veber u zg pa da i on dojde...
dijagram-
2015-08-09
jel ti odgovara u 7? opet razvozim sportaše pa imam sat vremena dok traje trening...
valja, ocemo kod skole ?Dread_Pirate_Roberts wrote:
jel ti odgovara u 7? opet razvozim sportaše pa imam sat vremena dok traje trening...
dijagram-
2015-08-09
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
svi mi stimaju, kako cu ja komotno od kuce izaberi ti sto ti je najbolje radi prijevoza,parkinga,vremena itdDread_Pirate_Roberts wrote:dogovoreno...samo reci koji kafić...
dijagram-
2015-08-09
izabrao bi kad bi znao kafiće u tom dijelu kvarta...
zato sam i pitao u kojem...
dobro, dodji kod igralista, preko puta skole, ne znam ni ja kako se zoveDread_Pirate_Roberts wrote:izabrao bi kad bi znao kafiće u tom dijelu kvarta...
ima uvijek za stat i parkirati ako nista drugo
dijagram-
2015-08-09
aj onda, bacite jedan selfi dok budete na kavi :D
betty.boop-
2015-01-23
ne govori, sad će ti se svi doći uvlačit, ha ha haDread_Pirate_Roberts wrote:izabrao bi kad bi znao kafiće u tom dijelu kvarta...
2014-04-12
taman posla, mi smo muskarci, a ne tamo neki,..kako se kaze,..oni modernibetty.boop wrote:aj onda, bacite jedan selfi dok budete na kavi :D
teleportiraj se malo k nama, pocastimo te i lipo ugostimo
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:ne govori, sad će ti se svi doći uvlačit, ha ha haDread_Pirate_Roberts wrote:izabrao bi kad bi znao kafiće u tom dijelu kvarta...
dijagram-
2015-08-09
a u kvaru mi teleport :(
idem popodne vidit jel serviser ista uspio napravit ...
betty.boop-
2015-01-23
oke...ako se izgubim, zovem...dijagram wrote:dobro, dodji kod igralista, preko puta skole, ne znam ni ja kako se zoveDread_Pirate_Roberts wrote:izabrao bi kad bi znao kafiće u tom dijelu kvarta...
@Noor - thx
ok, zovi cim ostavis klince pa ti kazem kako se zove, ja cu vec biti tamo malo prije sedamDread_Pirate_Roberts wrote:oke...ako se izgubim, zovem...dijagram wrote:dobro, dodji kod igralista, preko puta skole, ne znam ni ja kako se zoveDread_Pirate_Roberts wrote:izabrao bi kad bi znao kafiće u tom dijelu kvarta...
@Noor - thx
dijagram-
2015-08-09
a da, nista nece napraviti bez dobrog ispitivaca, ...i tesarske sjekire:)betty.boop wrote:a u kvaru mi teleport :(
dijagram-
2015-08-09
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Dread_Pirate_Roberts wrote:evo poslao sam i veberu poruku nek dođe...
dijagram-
2015-08-09
e necebetty.boop wrote:aj onda, bacite jedan selfi dok budete na kavi :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50