Hot-el Lo~ve (chat)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Hot-el Lo~ve (chat)
Noor wrote:tiefpunkt wrote:Leviathan2 wrote:ma u to vrijeme sam bio impresioniran sumornim krajobrazima, imam jednu sliku kod bratica, bas horor izgleda, isto sasusena mocvara sa onim avetinjskim suhim stablima i lagana maglustina, i sam sam se jezio dok sam slikao
ša'e ovo :O :D
was fur ein tiefpunkt bist du?
tiefpunkt der Seele :p
Tako mora biti :DRegoč wrote:Baš si višezadaćna!maggie13 wrote:Btw, promijenit ce se ime chata dok se ja sjetim reci..pijem ja ponekad mlijeko i rum..to zovu 'tigrovo oko' ;-)
2014-04-11
pa ti si talentiran, levi ;-)Leviathan2 wrote:maglicasto,tiefpunkt wrote:Leviathan2 wrote:@kic
zanimljivo, zašto je sunce tak načeto? :D
rekoh ti da cu izvjesit neki rad ako najdem, moj pokusaj ulja
2014-04-11
tiefpunkt wrote:Noor wrote:tiefpunkt wrote:Leviathan2 wrote:ma u to vrijeme sam bio impresioniran sumornim krajobrazima, imam jednu sliku kod bratica, bas horor izgleda, isto sasusena mocvara sa onim avetinjskim suhim stablima i lagana maglustina, i sam sam se jezio dok sam slikao
ša'e ovo :O :D
was fur ein tiefpunkt bist du?
tiefpunkt der Seele :p
oh mein Gott, es ist so poetisch
Guest- Guest
u mladim danima sam se malo bavo grafikom. ovo je slucajno nstaloNoor wrote:bravo, svi ste umjetnici
mala je nekaj radila na podu, a nastolu bio papir i olovke i ruka sama krenula...
2014-12-30
ne vidi ti se slika, veberu.veber wrote:u mladim danima sam se malo bavo grafikom. ovo je slucajno nstaloNoor wrote:bravo, svi ste umjetnici
mala je nekaj radila na podu, a nastolu bio papir i olovke i ruka sama krenula...
2014-04-11
veber-
2014-12-30
odlična je :)veber wrote:u mladim danima sam se malo bavo grafikom. ovo je slucajno nstaloNoor wrote:bravo, svi ste umjetnici
ja črčkam na dugim sastancima...svašta ispadne
Guest- Guest
bio, sad sam zapustio taj vid zanimanja, zivot nosi u nepredvidjenim smjerovima , sad dokazujem talent na bausteli na mjesalici :Dmaggie13 wrote:pa ti si talentiran, levi ;-)Leviathan2 wrote:maglicasto,tiefpunkt wrote:Leviathan2 wrote:@kic
to je vec multitalentiranost..u biti si njezna umjetnicka dusa grubih ruku :DLeviathan2 wrote:bio, sad sam zapustio taj vid zanimanja, zivot nosi u nepredvidjenim smjerovima , sad dokazujem talent na bausteli na mjesalici :Dmaggie13 wrote:pa ti si talentiran, levi ;-)Leviathan2 wrote:maglicasto,tiefpunkt wrote:Leviathan2 wrote:@kic
2014-04-11
hvala.Noor wrote:odlična je :)veber wrote:u mladim danima sam se malo bavo grafikom. ovo je slucajno nstaloNoor wrote:bravo, svi ste umjetnici
ja črčkam na dugim sastancima...svašta ispadne
i ja svakaj crckam ako je u blizini papir.
najcesce stavim mob na stol i snimam. jednostavnije je.
2014-12-30
prehladno za to, mogu malo motat armaturu,golim rukama da ne omeksam:)veber wrote:odi mesaj mort
dijagram-
2015-08-09
koju sponu 16x16 il 20x20 , trebat ce epiju za stupove:)veber wrote:smotaj figuru odarmature
dijagram-
2015-08-09
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50