Hot-el Lo~ve (chat)
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Hot-el Lo~ve (chat)
jedini zenski multitasking koji samvidio je;
blebetanje, ispijanje kave i pusnje.
tu su nenadmasne.
blebetanje, ispijanje kave i pusnje.
tu su nenadmasne.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Btw, promijenit ce se ime chata dok se ja sjetim reci..pijem ja ponekad mlijeko i rum..to zovu 'tigrovo oko' ;-)
2014-04-12
bljakmaggie13 wrote:Btw, promijenit ce se ime chata dok se ja sjetim reci..pijem ja ponekad mlijeko i rum..to zovu 'tigrovo oko' ;-)
@zecov aha
2014-12-30
Baš si višezadaćna!maggie13 wrote:Btw, promijenit ce se ime chata dok se ja sjetim reci..pijem ja ponekad mlijeko i rum..to zovu 'tigrovo oko' ;-)
maglicasto,tiefpunkt wrote:Leviathan2 wrote:@kic
zanimljivo, zašto je sunce tak načeto? :D
rekoh ti da cu izvjesit neki rad ako najdem, moj pokusaj ulja
nije loše, grane izgledaju kao da će oživjeti :D podsjeća na nešto iz Heavy Metal magazina i filmova..
eo neki zaostali crtez vuka ko zna iz kojeg perioda,
imam i neke stripove al bi to trebao fino skenirat da se vide, mozda kad budem imao vremena
ma u to vrijeme sam bio impresioniran sumornim krajobrazima, imam jednu sliku kod bratica, bas horor izgleda, isto sasusena mocvara sa onim avetinjskim suhim stablima i lagana maglustina, i sam sam se jezio dok sam slikaotiefpunkt wrote:Leviathan2 wrote:maglicasto,tiefpunkt wrote:Leviathan2 wrote:@kic
zanimljivo, zašto je sunce tak načeto? :D
nije loše, grane izgledaju kao da će oživjeti :D podsjeća na nešto iz Heavy Metal magazina i filmova..
imam i neke stripove al bi to trebao fino skenirat da se vide, mozda kad budem imao vremena
ovo podsjeća na jednu od najboljih igara na Plejki..
Leviathan2 wrote:ma u to vrijeme sam bio impresioniran sumornim krajobrazima, imam jednu sliku kod bratica, bas horor izgleda, isto sasusena mocvara sa onim avetinjskim suhim stablima i lagana maglustina, i sam sam se jezio dok sam slikao
ša'e ovo :O :D
ovotiefpunkt wrote:Leviathan2 wrote:ma u to vrijeme sam bio impresioniran sumornim krajobrazima, imam jednu sliku kod bratica, bas horor izgleda, isto sasusena mocvara sa onim avetinjskim suhim stablima i lagana maglustina, i sam sam se jezio dok sam slikao
mocvara u 8 ujutro :D
Guest- Guest
tiefpunkt wrote:Leviathan2 wrote:ma u to vrijeme sam bio impresioniran sumornim krajobrazima, imam jednu sliku kod bratica, bas horor izgleda, isto sasusena mocvara sa onim avetinjskim suhim stablima i lagana maglustina, i sam sam se jezio dok sam slikao
was fur ein tiefpunkt bist du?
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50