Ustaše u centru Zagreba provociraju na pravoslavni Badnjak: "Gubi se u svoj četnički brlog"
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ustaše u centru Zagreba provociraju na pravoslavni Badnjak: "Gubi se u svoj četnički brlog"
Precjedni wrote:Povjerenstvo za sukob interesa danas primilo 14 852 anonimne prijave iz Osijek na spanjolskom, za sukob interesa vodonose koji je pravoslavac i ustasha. Nemoze to tako. Ili gonimo ustashluk u franhise........
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Re: Ustaše u centru Zagreba provociraju na pravoslavni Badnjak: "Gubi se u svoj četnički brlog"
Morat cemo to mijenjati.jastreb wrote:
I u SAD obraćenici na pravoslavlje bivaju uključeni u grčku,rusku,srpsku ili neku desetu već postojeću crkvu. Američka pravoslavna crkva unatoč ogromnom broju pravoslavaca,ne postoji. Isto je i u Australiji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vremena se mijenjaju , stvari se mijenjaju , okolnosti se mijenjaju ....21 stoljece je ....Švabam je pao natalitet , muslimani im vec sad smrde , useljavat ce sve drugo dakle i velik broj pravoslavnih naroda .....oni ce morat vidit i imat opciju da imaju autonomnu njemačku crkvu ....a onda me baš zanima koga boli kuraz za mišljenje ruske ili srpske pravoslavne crkve.
2014-04-11
Germani su velika populacija ...oko 100 miljona .....opet bolje ako imaju njemačku pravoslavnu crkvu ...vjernost njemačkoj državi i nisu lutke na koncu neke vanjske države .....pošto ih ove druge nepriznaju ...glavni ideološki neprijatelj bit ce im upravo iste ....SCP.RayMabus wrote:Vremena se mijenjaju , stvari se mijenjaju , okolnosti se mijenjaju ....21 stoljece je ....Švabam je pao natalitet , muslimani im vec sad smrde , useljavat ce sve drugo dakle i velik broj pravoslavnih naroda .....oni ce morat vidit i imat opciju da imaju autonomnu njemačku crkvu ....a onda me baš zanima koga boli kuraz za mišljenje ruske ili srpske pravoslavne crkve.
2014-04-11
abraham wrote:Daklem ovaj redikul sa "u" je razlog da treba zabraniti eventualno osnivanje HPC. Pepela, pepela mi dajte . Kmet bu kmet i to je to.
kolega , nitko ne brani osnivanje vec nema zainteresiranih
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Dobro trolanje neoustašije na Badnji dan, ali neće proći!
2014-04-15
I netreba ....treba nam njemačka pravoslavna crkva ....nepriznata od SPC.debotoijusto wrote:abraham wrote:Daklem ovaj redikul sa "u" je razlog da treba zabraniti eventualno osnivanje HPC. Pepela, pepela mi dajte . Kmet bu kmet i to je to.
kolega , nitko ne brani osnivanje vec nema zainteresiranih
2014-04-11
debotoijusto wrote:jel ima srpska katolicka crkva kod vas ?pizzon wrote:mozda, konacno, prhvatimo reciprocitet.
to je sustina tzv. blokade
kako vi tako mi
nema, zato jer je katolička crkva univerzalna i nije vezana uz nijedan nacionalni entitet kao pravoslavne crkve.. druga je stvar što srpska pravoslavna crkva teško prihvaća odvajanje pravoslavnih crkava u skladu sa njihovim nacionalnim opredjeljenjima... nisam sigurna je li još uvijek priznala makedonsku pravoslavnu crkvu a ne da mi se googlati....
Guest- Guest
Nije al mi jesmo ...cak ima i crkva u Zg.metilda wrote:nisam sigurna je li još uvijek priznala makedonsku pravoslavnu crkvu a ne da mi se googlati....
Građevina Pastoralnog centra i Makedonske pravoslavne crkve izgradit će se na području Stare Knežije uz Zagrebačku aveniju.
Makedonci u Zagrebu konačno dobivaju svoju crvku. Naime, na području Stare Knežije crkva će se, prema riječima arhitekata, stopiti s okolišem okupljajući ga i nadograđujući, jer to je jedino njezino mjesto. Ulaz u crkvu i pastoralni centar planiran je s pločnika uz Ljubljansku aveniju kroz alejni drvored sa sjeverne strane.
Kako bi Makednoci konačno dobili svoje mjesto za vjerske obrede, izgradnju će financirati i Grad Zagreb s 800 tisuća kuna, a sredstva su osigurana u Proračunu Grada Zagreba za 2015. godinu.. Naime, makedonska pravoslavna crkva nema prostor u Gradu Zagrebu za obavljanje vjerskih obreda već za vjerske potrebe koristi kapelu sv. Roka koja pripada župi sv. Blaža, a koja ime je dana na privremeno korištenje od Zagrebačke Nadbiskupije. Da bi se to pitanje riješilo poduzeto je niz radnji i aktivnosti kojima je Grad Zagreb podupire jednakopravnost svih vjera i nacionalnosti.
2014-04-11
Hebeš ove krezube ustaše koje nemoš na prste uvatit ......a ovdje gore imaš bataljune ....ciji je SPC ideološki nerpijatelj.RayMabus wrote:Germani su velika populacija ...oko 100 miljona .....opet bolje ako imaju njemačku pravoslavnu crkvu ...vjernost njemačkoj državi i nisu lutke na koncu neke vanjske države .....pošto ih ove druge nepriznaju ...glavni ideološki neprijatelj bit ce im upravo iste ....SCP.RayMabus wrote:Vremena se mijenjaju , stvari se mijenjaju , okolnosti se mijenjaju ....21 stoljece je ....Švabam je pao natalitet , muslimani im vec sad smrde , useljavat ce sve drugo dakle i velik broj pravoslavnih naroda .....oni ce morat vidit i imat opciju da imaju autonomnu njemačku crkvu ....a onda me baš zanima koga boli kuraz za mišljenje ruske ili srpske pravoslavne crkve.
2014-04-11
UDJELITE NEŠTO...........MAKAR I POLOVNO ZUBALO
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ide registiranje njemačke pravoslavne crkve pa reguurtacija a onda poslije toga ......sremski front.
SPC im je ideološki neprijatelj ....nepriznaje ih.
2014-04-11
Sad znate zašto imam pet đeneralskih zvijezdica u floti Galakticke Federacije.RayMabus wrote:Ide registiranje njemačke pravoslavne crkve pa reguurtacija a onda poslije toga ......sremski front.
Ratnika ne cini oružje nego um.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ide registiranje njemačke pravoslavne crkve pa reguurtacija a onda poslije toga ......sremski front.
2014-04-11
n_razbojnik wrote:Dobro trolanje neoustašije na Badnji dan, ali neće proći!
ma to ovi iz hrvatske stranke pravoslavaca ( HSP ) nemaju sto drugo radit u zivotu
2014-04-12
debotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:Dobro trolanje neoustašije na Badnji dan, ali neće proći!
ma to ovi iz hrvatske stranke pravoslavaca ( HSP ) nemaju sto drugo radit u zivotu
Naravno da su HSpravoslavci kada je vođa Srb, lepo neka se prikače intravenozno na majčicu SPC i ne izvode pizdarije sos ovaj genosidni performans
2014-04-15
Znači nikad od tebe ratnika.RayMabus wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa ono ....obaram inteligencijom.jastreb wrote:Znači nikad od tebe ratnika.RayMabus wrote:
Ako zanemariš moju maštu i podhebavanje u stilu : pa onda regurtacija pa sremski front .....vidjet ceš da ja nikog nisam takao i pustio sam druge da žive ....živi i pusti druge da žive ....to šta SPC nebi priznavala njemačku pravoslavnu crkvu ....to oni rade a NE JA.
2014-04-11
@ray
dere li bura ?
dere li bura ?
2014-04-12
Puše al malo je kalalo kako je bilo jutros ....dosta je hladna .....uglavnom nepuše toliko kao jutros mada puše i dalje.debotoijusto wrote:@ray
dere li bura ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Puše al malo je kalalo kako je bilo jutros ....dosta je hladna .....uglavnom nepuše toliko kao jutros mada puše i dalje.debotoijusto wrote:@ray
dere li bura ?
cak i ovdje vjetar , odvikao se od toga
di su ona lipa vrimena kad bi obuka skafander od NASE a ono i dalje se vitar zavlaci u mudante
2014-04-12
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Ustaše opet provociraju srpsku nejač u srpskoj Dalmaciji
» Vučićevo glasilo optužilo Amfilohija Radovića da radi za -Milu jer ovaj ne želi da Adem Vuchiqi posjeti privatno za pravoslavni badnjak Crnu Goru
» Horor u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
» Ustaše opet provociraju srpsku nejač u srpskoj Dalmaciji
» Vučićevo glasilo optužilo Amfilohija Radovića da radi za -Milu jer ovaj ne želi da Adem Vuchiqi posjeti privatno za pravoslavni badnjak Crnu Goru
» Horor u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
Page 5 of 10