Ustaše u centru Zagreba provociraju na pravoslavni Badnjak: "Gubi se u svoj četnički brlog"
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ustaše u centru Zagreba provociraju na pravoslavni Badnjak: "Gubi se u svoj četnički brlog"
Ajde onda i ovde:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Ustaše u centru Zagreba provociraju na pravoslavni Badnjak: "Gubi se u svoj četnički brlog"
imali Su I oteto je ;-)dzango wrote:Ne možeš da im otmeš nešto što nikada nisu dobili i imali. Kog porekla?maggie13 wrote:cinjenica je da he SPC otela autokefalnost CPC, a ja imam pravo komentirat zbog svog porijekla ;-)dzango wrote:Uvek i svugde. Ustav nema veze sa autokefalnošću. Mani se ćorava posla i raskolničke propagande. Danas slavimo roždestvo Hristovo.maggie13 wrote:https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Crnogorska_pravoslavna_crkva#/media/Datoteka%3AUstav_Crne_Gore_iz_1905.g..jpg
Samo neka Su Srbi glavni :-)
Samo ti uzivaj, mogao SI I pocastit :D
Stavio sam manastirsko vino na drugoj temi. Dobro ko zdravlje.
Necu vino, hvala ;D
2014-04-12
Imali su kurac od ovce i imaju ga i danas.maggie13 wrote:imali Su I oteto je ;-)dzango wrote:Ne možeš da im otmeš nešto što nikada nisu dobili i imali. Kog porekla?maggie13 wrote:cinjenica je da he SPC otela autokefalnost CPC, a ja imam pravo komentirat zbog svog porijekla ;-)dzango wrote:Uvek i svugde. Ustav nema veze sa autokefalnošću. Mani se ćorava posla i raskolničke propagande. Danas slavimo roždestvo Hristovo.maggie13 wrote:https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Crnogorska_pravoslavna_crkva#/media/Datoteka%3AUstav_Crne_Gore_iz_1905.g..jpg
Samo neka Su Srbi glavni :-)
Necu vino, hvala ;D
Vino ko zdravlje.
NE slazemo se, ne moras bit neugodan..:-Sdzango wrote:Imali su kurac od ovce i imaju ga i danas.maggie13 wrote:imali Su I oteto je ;-)dzango wrote:Ne možeš da im otmeš nešto što nikada nisu dobili i imali. Kog porekla?maggie13 wrote:cinjenica je da he SPC otela autokefalnost CPC, a ja imam pravo komentirat zbog svog porijekla ;-)dzango wrote:
Uvek i svugde. Ustav nema veze sa autokefalnošću. Mani se ćorava posla i raskolničke propagande. Danas slavimo roždestvo Hristovo.
Necu vino, hvala ;D
Vino ko zdravlje.
Necu vino, bolesna sam..
2014-04-12
Ja neugodan? Što bre? Da bi ti nešto oteli, moraš prvo to da imaš. Kada je CPC dobila autokefalnost i od koga? Nikada ni od koga. Kraj.maggie13 wrote:NE slazemo se, ne moras bit neugodan..:-Sdzango wrote:Imali su kurac od ovce i imaju ga i danas.maggie13 wrote:imali Su I oteto je ;-)dzango wrote:Ne možeš da im otmeš nešto što nikada nisu dobili i imali. Kog porekla?maggie13 wrote:
cinjenica je da he SPC otela autokefalnost CPC, a ja imam pravo komentirat zbog svog porijekla ;-)
Necu vino, hvala ;D
Vino ko zdravlje.
Necu vino, bolesna sam..
Ajde onda:
sve sam ti rekla..ne prihvacas, sve 5;-)dzango wrote:Ja neugodan? Što bre? Da bi ti nešto oteli, moraš prvo to da imaš. Kada je CPC dobila autokefalnost i od koga? Nikada ni od koga. Kraj.maggie13 wrote:NE slazemo se, ne moras bit neugodan..:-Sdzango wrote:Imali su kurac od ovce i imaju ga i danas.maggie13 wrote:imali Su I oteto je ;-)dzango wrote:
Ne možeš da im otmeš nešto što nikada nisu dobili i imali. Kog porekla?
Necu vino, hvala ;D
Vino ko zdravlje.
Necu vino, bolesna sam..
Ajde onda:
Necu toooooooo..ma, prokvaren si ^_~
2014-04-12
Ne znaš. Ja ću da te naučim.maggie13 wrote:sve sam ti rekla..ne prihvacas, sve 5;-)dzango wrote:Ja neugodan? Što bre? Da bi ti nešto oteli, moraš prvo to da imaš. Kada je CPC dobila autokefalnost i od koga? Nikada ni od koga. Kraj.maggie13 wrote:NE slazemo se, ne moras bit neugodan..:-Sdzango wrote:Imali su kurac od ovce i imaju ga i danas.maggie13 wrote:
imali Su I oteto je ;-)
Necu vino, hvala ;D
Vino ko zdravlje.
Necu vino, bolesna sam..
Ajde onda:
Do srži.
sve ja znam i samouka sam :0)dzango wrote:Ne znaš. Ja ću da te naučim.maggie13 wrote:sve sam ti rekla..ne prihvacas, sve 5;-)dzango wrote:Ja neugodan? Što bre? Da bi ti nešto oteli, moraš prvo to da imaš. Kada je CPC dobila autokefalnost i od koga? Nikada ni od koga. Kraj.maggie13 wrote:NE slazemo se, ne moras bit neugodan..:-Sdzango wrote:
Imali su kurac od ovce i imaju ga i danas.
Vino ko zdravlje.
Necu vino, bolesna sam..
Ajde onda:
Do srži.
Ti si do srzi plemenit i empatican, vidim B-)
2014-04-12
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Ustaše opet provociraju srpsku nejač u srpskoj Dalmaciji
» Vučićevo glasilo optužilo Amfilohija Radovića da radi za -Milu jer ovaj ne želi da Adem Vuchiqi posjeti privatno za pravoslavni badnjak Crnu Goru
» Horor u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
» Ustaše opet provociraju srpsku nejač u srpskoj Dalmaciji
» Vučićevo glasilo optužilo Amfilohija Radovića da radi za -Milu jer ovaj ne želi da Adem Vuchiqi posjeti privatno za pravoslavni badnjak Crnu Goru
» Horor u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
Page 10 of 10