Horor u centru Zagreba
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Horor u centru Zagreba
https://www.blic.rs/vesti/svet/horor-u-penthausu-u-zagrebu-otac-golim-rukama-ubio-troje-dece-decaka-4-i-blizance-7/ydq8lf2
2020-04-21
Re: Horor u centru Zagreba
ovu uzasnu informaciju
otvaram jedino radi cinjenice
da bolest ne poznaje granice
teska tragedija...
da neko udavi svoje lucice...strasno..
ili bilo cije..uopste uskrati nekome zivot..
teska tragedija...
da neko udavi svoje lucice...strasno..
ili bilo cije..uopste uskrati nekome zivot..
2020-04-21
Dobro, ali nije napravio čevape od njih!
crvenkasti-
2014-04-17
Ma naravno...svuda se to dogadja.pizzon wrote:ovu uzasnu informaciju
Ali mi se ovdje nekad zajebavamo na racun Srba....kao I Srbi na nas racun.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Samo bez glupih nacionalnih prepucavanja na ovoj pretragicnoj temi. :``
crvenkasti wrote:Dobro, ali nije napravio čevape od njih!
oni nisu bolesnici
to mogu samo zlikovci, krvinici,
placenici koji uzivaju u svom " radu "
odnosno zlocinu..koji cine !
2020-04-21
Ma čovjek je austrijanac. Ostavila ga bivša i sadašnja i doživio financijski krah. Napisao na facebooku zbogom i netko poslao policiju u stan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
- UŽIVO
- KOMENTARI
[size=17] Najnovije Ključno Najstarije
PRIJE 12 MINUTA
[size=34]ŠTO DOSAD ZNAMO O UBOJICI?[/size]
Harald Kopitz je Austrijanac iz Beča koji je živio i u Zagrebu. U Zagrebu je imao i tvrtke, a tijekom svoje karijere radio je za više velikih tvrtki kao konzultant i pregovarač. Većinom se bavio financijama.
>> OPŠIRNIJE O UBOJICI PROČITAJTE OVDJE
PRIJE 33 MINUTE
[size=34]POLICIJA OBJAVILA DETALJE, POTVRDILA DA JE OTAC UBIO DJECU[/size]
Policija je objavila priopćenje.
"Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku".
PRIJE 39 MINUTA
[size=34]UTVRĐUJE SE UZROK SMRTI DJECE[/size]
Policija provodi očevid.
Tijela troje djece prevezena su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.
PRIJE SAT VREMENA
[size=34]OVO JE PORUKA KOJU JE UBOJICA OBJAVIO NA FACEBOOKU[/size]
Ubojica svoje troje djece noćas u zagrebačkim Mlinovima je Harald Koptiz, austrijski državljanin s hrvatskom adresom na kojoj ima prijavljenu firmu.
Na Facebooku je noćas napisao:
"Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajana K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca.
Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo i čak niti moja braća iz masonske lože nisu htjela pomoći, a na kraju nisu mi htjeli odgovarati niti na telefonske pozive.
Samo moji najbolji prijatelji Roland i Manfred te moj brat Helmut su mi pomagali koliko su mogli.
Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom", napisao je Harald K. na svom profilu oko ponoći.[/size]
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ringo10 wrote:Ma naravno...svuda se to dogadja.pizzon wrote:ovu uzasnu informaciju
Ali mi se ovdje nekad zajebavamo na racun Srba....kao I Srbi na nas racun.
Kakve to veze ima s nama i Srbima?
On je Austrijanac na radu u Zagrebu.
niels-
2021-04-26
To je međunarodni problem.kaya wrote:Ma čovjek je austrijanac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Digao sam se maloprije u 11 sati i pijuckam kavu i puca mi i za njega , nju i njihove produkte. Bitno je da nije dirao tuđu djecu jer su njemu u životu potonile sve lađe.
Ne planiram uopće imat dicu u emancipaciji. Ovo je matrijarh.
Ne planiram uopće imat dicu u emancipaciji. Ovo je matrijarh.
2014-04-11
Zamisli da imaš ovakvi zakon , recimo do sedme godine dica uvik idu majci bez obzira tko daje zahtjev za rastavu. A nakon toga ide onom roditelju koji nije dao zahtjev za rastavu braka a ovaj drugi nek plaća alimentaciju.
One napravile matrijarh i onda se društvo čudi šta pada natalitet. Nek pada. Nek vam propadne takvo društvo.
One napravile matrijarh i onda se društvo čudi šta pada natalitet. Nek pada. Nek vam propadne takvo društvo.
2014-04-11
Kad se vinčaju onda ima rečenica u dobru i zlu.
Ovako uvest taj zakon pa da vidin onda koja će se rastaviti jer nešto njoj nije po volji a idiot nek plaća alimentaciju još dvajst godina.
Pesto milijardi puta bi provrtila to oće li dat zahtjev za razvod braka. Daj ga i nakon šta djete napuni sedam godina ide ocu a ti ćeš kenjo jedna plaćat alimentaciju a ne onaj supružnik koji nije podnio zahtjev za rastavu braka.
Ovako uvest taj zakon pa da vidin onda koja će se rastaviti jer nešto njoj nije po volji a idiot nek plaća alimentaciju još dvajst godina.
Pesto milijardi puta bi provrtila to oće li dat zahtjev za razvod braka. Daj ga i nakon šta djete napuni sedam godina ide ocu a ti ćeš kenjo jedna plaćat alimentaciju a ne onaj supružnik koji nije podnio zahtjev za rastavu braka.
2014-04-11
Blizanci od 7 godina i sin od 4. Znači ovi od 4 godine to do jučer su bili skupa a onda kriza jer on je neki financijski savjetnik znači kad nije kriza onda je super jer lova stiže a kad nema onda fino rodica digla sidro i ti plaćaj alimentaciju.
Ajde puši kurac.
Ajde puši kurac.
2014-04-11
Gledan jučer francuski vojnik poginuo u Maliju. Pa gledam demografiju tamo. Pa onda ćije su to kolonije bile. Znači samo Engleska i Francuska. Oni ne znaju ništa osim toga kad im kažeš Evropa. Možda eventualno Njemačka da su to čuli jer teško je to ne znat. Znači natucaju francuski i engleski. Pa di će to kad krene u Europu ? Pa upravo tamo. Pa kako ćeš doć do Engleske ? Pa moraš uć u Francusku prvo. Saš vidit kako će im se natrpat cila Afrika u Francusku.
2014-04-11
inače obzirom na mutne financijske poslove kojima se bavio (koliko vidim uglavnom zapravo lihvarenje) trebala bi murija malo propitat i braću iz lože... ali jebiga ko će to kad je na čelu dorha brat iz lože
Inače jebeno kako se tip fotografira da uvijek gurne sat u prvi plan, kako jadno
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
» Boža Alić i HSP-e drunk banditen divljali u centru Zagreba
» Pijani tražitelji azila ugrizli policajca u centru Zagreba
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
» Boža Alić i HSP-e drunk banditen divljali u centru Zagreba
» Pijani tražitelji azila ugrizli policajca u centru Zagreba
Page 1 of 4