Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
Pa sto ti onda kao Srbin napisa Klintonica? I nije to po srbijanski, i Srbi u Bosni ce reci Klintonova...i Srbin nacionalista nikad nece upotrijebiti izraz srbijanski..sve dublje tones...starac wrote:A što je to toliko važno? Klintonova dabome po srbijanski.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Pogrešno si informisan, postoji pesma "odakle si sele" i tamo se lepo upotrebljava reč "Srbijanci". Mada ja nas Srbe nikad nisam i neću da delim.govinda wrote:Pa sto ti onda kao Srbin napisa Klintonica? I nije to po srbijanski, i Srbi u Bosni ce reci Klintonova...i Srbin nacionalista nikad nece upotrijebiti izraz srbijanski..sve dublje tones...starac wrote:A što je to toliko važno? Klintonova dabome po srbijanski.
Guest- Guest
ovaj je srbin ko pilsel..starac wrote:A što je to toliko važno? Klintonova dabome po srbijanski.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...nisi jovo nego chicostarac wrote:I ja nisam nacionalista nego patriota.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
» Srpska ne da željeznice!
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
» Srpska ne da željeznice!
Page 3 of 3