Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
Klintonica, trudeo...u prijasnjim postovima bi mu se uvijek potkralo par sicnih gresaka...tako da me pizzon ne napadaj nego mi reci hvala....
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:starac nije ni Srbin ni pravoslavac, jbt, zar to jos nisi skontao? Vidis da dolazi da provocira, ne znam u cemu mu je fora...pizzon wrote:nebitnao, mene bi banirali, 100%
ne, ne bi, ja ne mogu ovako nesto da napisem
ja, majku, sestru, u pi?ku i toliko
ali ti, redovno u tebi neka teska olovna mrznja tinja
..ti se pališ, a on doda benzina, da razgori :)
Guest- Guest
Nisam ni katolicki Božić na forumu cestitao pa necu ni ovaj krivovjerni .....praseci.govinda wrote:Ovo se odnosilo samo na korisnika starac, ostalim pravoslavcima naravno da zelim da provedu ovo Badnje vece u miru sa najblizima...ja provocirati veceras necu
Usput Isus se rodio u proljece.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mah.ko ga jebe..ne mogu se dalje svadjati, glava me boli, nisam bas dobro...ajd cao..kofein wrote:govinda wrote:starac nije ni Srbin ni pravoslavac, jbt, zar to jos nisi skontao? Vidis da dolazi da provocira, ne znam u cemu mu je fora...pizzon wrote:nebitnao, mene bi banirali, 100%
ne, ne bi, ja ne mogu ovako nesto da napisem
ja, majku, sestru, u pi?ku i toliko
ali ti, redovno u tebi neka teska olovna mrznja tinja
..ti se pališ, a on doda benzina, da razgori :)
2016-11-17
I to cetri godine prije nulte godine ....lijepo vam piše u Bibliji ...Herod ...zna se do kada je vladao a nije nulte godine ....pa su se onda vratili poslije kad je ovaj ciknija ....inace je to Isusov dida ....zato je ljubomorni Herod inace poznat kao i sinoubojica pobio svu mušku djecu gdje je mislio da mu je unuk ( Isus ) i zato ona prica da je on kralj Židovski jer su mislili poslije da je nasljednik židovske krune.RayMabus wrote:
Usput Isus se rodio u proljece.
Brate mili sve vas moram ucit.
2014-04-11
pizzon wrote:govinda wrote:Jebem ti mater mrtvu pravoslavnu nabijenu na hrast na ovo Badnje vece..poslije matere ti jebem djecu...nrtvu takodje..i onu nerodjenu...starac wrote:Mogu samo džihadiste na nas da pošalju jer niko ne može da nas zaustavi da proslavimo dan republike. Ne bojimo ih se, a ako nešto sami pokušaju proći će isto ko u zadnjem ratu, pobedićemo ih u svim bitkama i onda će da se okrenu da napadnu hrvate jer protiv nas nemaju šanse.
Republika Srpska nezavisna država.
ovakvi upisi se uredno guraju pod tepih,
nije 1
Pa traži - Ban - za to govno pijano jer
ne čitaju ( biće ) admini svaki post.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Šta vi sad slavite ?
Zimski solisticij koji je poganski praznik i službeno je uzet od prve kršcanske crkve kako bi se lako pogane i mnogobožce u rimskom carstvu i naokolo preobratilo na kršcanstvo.
Ujedno je to i pobjeda svijetla nad tamom , pale se krijesovi , vatra , toplina , rođenje ....dakle i simbolika ...rođenje Kristvo.
Zimski solisticij koji je poganski praznik i službeno je uzet od prve kršcanske crkve kako bi se lako pogane i mnogobožce u rimskom carstvu i naokolo preobratilo na kršcanstvo.
Ujedno je to i pobjeda svijetla nad tamom , pale se krijesovi , vatra , toplina , rođenje ....dakle i simbolika ...rođenje Kristvo.
2014-04-11
nisam uopste pijan, cifute...jos sam veci monstrum jer ove psovke upucujem bistre glave i slobodnom voljom....ko je vama kriv kad mozete da psujete jedino kad se napijete....Yehudi wrote:pizzon wrote:govinda wrote:Jebem ti mater mrtvu pravoslavnu nabijenu na hrast na ovo Badnje vece..poslije matere ti jebem djecu...nrtvu takodje..i onu nerodjenu...starac wrote:Mogu samo džihadiste na nas da pošalju jer niko ne može da nas zaustavi da proslavimo dan republike. Ne bojimo ih se, a ako nešto sami pokušaju proći će isto ko u zadnjem ratu, pobedićemo ih u svim bitkama i onda će da se okrenu da napadnu hrvate jer protiv nas nemaju šanse.
ovakvi upisi se uredno guraju pod tepih,
nije 1
Pa traži - Ban - za to govno pijano jer
ne čitaju ( biće ) admini svaki post.
2016-11-17
A imam i bogatih psovki zua vas krivonose cifute, samo prosla Hanuka...javi mi se kad bude neko jevrejsko sranje pa cu ti rado uputiti koju ako bas toliko zelis...
2016-11-17
To je poslijedica života u Brčkom ....tektonski nestabilnom podrucju ....eno Dodo vec crta granice.kofein wrote:
..ti se pališ
Dodik: Srpska tačno zna GRANICU IZMEĐU ENTITETA i ona će biti USPOSTAVLJENA
Srna | 06. 01. 2017 - 15:11h 18:00h
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da Srpska tačno zna "katastarsku česticu" na kojoj se nalazi granica između dva entiteta u BiH, te da svi mogu biti sigurni da će ta granica biti uspostavljena.
Dodik je poručio da će ta granica biti uspostavljena i ako je to potrebno na drugi način.
Predsednik Srpske rekao je novinarima u Banjaluci da je celi problem u vezi sa granicom nastao devastiranjem Dejtonskog sporazuma intervencijama međunarodnog faktora i ne htijenjem da se nametne odredba tog sporazuma o utvrđivanju međuentitetske linije razgraničenja.
On je napomenuo da Srpska beskrajno vrši pritisak da se reši to pitanje.
- Još 2006. godine tražili smo zajedničku komisiju u koju muslimani nisu dali svoje ljude i ne možemo na taj način da rešimo. To nismo završili, ali znamo gde je /granica/ - ponovio je Dodik.
On je rekao da je jedino važna entitetska linija uspostavljena Dejtonskim sporazumom, a da je sve drugo nametnuto pokušajima raznih komisija i nekih u Sarajevu da nešto drugo kreiraju.
- Jedino je verodostojna /linija/ koja je utvrđena u Dejtonu i tačno je tamo rečeno da je promena te entitetske linije moguća samo ako se dve strane-Srpska i FBiH o tome dogovore. Bilo je nekoliko slučajeva da je ta linija pomerena, što je bilo logično, a sva druga pomeranja apsolutno nisu logična i ostaje samo ono što je zacrtano u Dejtonu - precizirao je Dodik.
On kaže da je i od visokih predstavnika traženo da se reši pitanje granice, ali su oni uvek govorili da to neće muslimani.
- Pa šta ako neće. To čujem od nekih Srba da neće muslimani da glasaju ili da se na dnevni red stavi zakon o Ustavnom sudu. Ako je stvar nećemo, pa mi nećemo BiH. Zašto oni imaju pravo na svoje neću, a mi nemamo. Ako je politička koncepcija sarajevskog političkog kruga da neće, onda ni mi nećemo. Ako vi nećete da se Ustavni sud uredi kako treba, šta će nama BiH - rekao je Dodik.
2014-04-11
On je rekao da je jedino važna entitetska linija uspostavljena Dejtonskim sporazumom, a da je sve drugo nametnuto pokušajima raznih komisija i nekih u Sarajevu da nešto drugo kreiraju.
- Jedino je verodostojna /linija/ koja je utvrđena u Dejtonu i tačno je tamo rečeno da je promena te entitetske linije moguća samo ako se dve strane-Srpska i FBiH o tome dogovore. Bilo je nekoliko slučajeva da je ta linija pomerena, što je bilo logično, a sva druga pomeranja apsolutno nisu logična i ostaje samo ono što je zacrtano u Dejtonu - precizirao je Dodik.
---
Brčko Distrikt Bosne i Hercegovine,[2] odlukom Međunarodnog arbitražnog suda, uspostavljen je 8. ožujka 2000. godine.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Br%C4%8Dko_Distrikt_Bosne_i_Hercegovine
Daytonska linija razgraničenja prije formiranja Distrikta Brčko
---
Brčko Distrikt Bosne i Hercegovine,[2] odlukom Međunarodnog arbitražnog suda, uspostavljen je 8. ožujka 2000. godine.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Br%C4%8Dko_Distrikt_Bosne_i_Hercegovine
Daytonska linija razgraničenja prije formiranja Distrikta Brčko
2014-04-11
Ma nema to veze sa Distriktom, lik koji se prestavlja kao starac nije Srbin, da jeste, reagovao bi na onu moju psovku u sekundi...
kao sto je pizzon, Srbin i frtalj, odmah reagovao...
kao sto je pizzon, Srbin i frtalj, odmah reagovao...
2016-11-17
A po čemu si to zaključio krv ti ebem? Ja sam Srbin... SRBIN!govinda wrote:znamo odavno da nisi ni Srbin ni pravoslavac i ne kontam u cemu je fora predstavljati se lazno?starac wrote:Mogu samo džihadiste na nas da pošalju jer niko ne može da nas zaustavi da proslavimo dan republike. Ne bojimo ih se, a ako nešto sami pokušaju proći će isto ko u zadnjem ratu, pobedićemo ih u svim bitkama i onda će da se okrenu da napadnu hrvate jer protiv nas nemaju šanse.
Guest- Guest
Nisi Srbin...starac wrote:A po čemu si to zaključio krv ti ebem? Ja sam Srbin... SRBIN!govinda wrote:znamo odavno da nisi ni Srbin ni pravoslavac i ne kontam u cemu je fora predstavljati se lazno?starac wrote:Mogu samo džihadiste na nas da pošalju jer niko ne može da nas zaustavi da proslavimo dan republike. Ne bojimo ih se, a ako nešto sami pokušaju proći će isto ko u zadnjem ratu, pobedićemo ih u svim bitkama i onda će da se okrenu da napadnu hrvate jer protiv nas nemaju šanse.
2016-11-17
govinda wrote:Nisi Srbin...starac wrote:A po čemu si to zaključio krv ti ebem? Ja sam Srbin... SRBIN!govinda wrote:znamo odavno da nisi ni Srbin ni pravoslavac i ne kontam u cemu je fora predstavljati se lazno?starac wrote:Mogu samo džihadiste na nas da pošalju jer niko ne može da nas zaustavi da proslavimo dan republike. Ne bojimo ih se, a ako nešto sami pokušaju proći će isto ko u zadnjem ratu, pobedićemo ih u svim bitkama i onda će da se okrenu da napadnu hrvate jer protiv nas nemaju šanse.
Meni je isto sumLJiv...kaj god neki miješani brak
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
al svako ima svoju furku na forumu...
2016-11-17
ma kakav mijesani brak, hrvat iz bosne ili slavonije, furka mu ovdje glumiti srbina ali mu ekavica nije legla do kraja a i kroatizmi se potkradu...epikur37 wrote:govinda wrote:Nisi Srbin...starac wrote:A po čemu si to zaključio krv ti ebem? Ja sam Srbin... SRBIN!govinda wrote:znamo odavno da nisi ni Srbin ni pravoslavac i ne kontam u cemu je fora predstavljati se lazno?starac wrote:Mogu samo džihadiste na nas da pošalju jer niko ne može da nas zaustavi da proslavimo dan republike. Ne bojimo ih se, a ako nešto sami pokušaju proći će isto ko u zadnjem ratu, pobedićemo ih u svim bitkama i onda će da se okrenu da napadnu hrvate jer protiv nas nemaju šanse.
Meni je isto sumLJiv...kaj god neki miješani brak
2016-11-17
Ma zabole me kurac za vaš i vaša mišljenja.
Guest- Guest
Klintonica ili Klintonova, kako bi rekao pravi Srbin?starac wrote:Ma zabole me kurac za vaš i vaša mišljenja.
2016-11-17
A što je to toliko važno? Klintonova dabome po srbijanski.
Guest- Guest
Pa sto ti onda kao Srbin napisa Klintonica? I nije to po srbijanski, i Srbi u Bosni ce reci Klintonova...i Srbin nacionalista nikad nece upotrijebiti izraz srbijanski..sve dublje tones...starac wrote:A što je to toliko važno? Klintonova dabome po srbijanski.
2016-11-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
» Srpska ne da željeznice!
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
» Srpska ne da željeznice!
Page 2 of 3