Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
Page 1 of 1
Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
[size=44]"Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe"
M.RaPrije 3 sata
1051
[/size]
Screenshot: YouTube
VJEROJATNO najomraženija životinjska vrsta, komarci svakog ljeta maltretiraju ljude diljem svijeta. Ne postoji ništa gore od zvuka zujanja komarca blizu uha u mraku sobe, a kada krenu ugrizi, problemi su još veći.
Ipak, i komarci su dobili svog zaštitnika među aktivistima. On se zove Aymeric Caron i želi da se komarci prestanu ubijati jer ženke komaraca ljudskom krvlju hrane svoje mlade, piše britanski Independent.
"Ubojice komaraca lišavaju života majke koje pokušavaju skrbiti o svojoj dječici", poručio je i dodao da se sve vrste na Zemlji trebaju tretirati isto. Iznimka su, kaže, afrički komarci koji prenose malariju.
Umjesto da ubijaju komarce, Caron savjetuje ljudima da radije koriste prirodnu zaštitu poput ulja lavande ili češnjaka. Brojni britanski aktivisti za prava životinja osudili su njegov istup i smatraju da je pretjerao.[/size][/size]
M.RaPrije 3 sata
1051
[/size]
Screenshot: YouTube
VJEROJATNO najomraženija životinjska vrsta, komarci svakog ljeta maltretiraju ljude diljem svijeta. Ne postoji ništa gore od zvuka zujanja komarca blizu uha u mraku sobe, a kada krenu ugrizi, problemi su još veći.
Ipak, i komarci su dobili svog zaštitnika među aktivistima. On se zove Aymeric Caron i želi da se komarci prestanu ubijati jer ženke komaraca ljudskom krvlju hrane svoje mlade, piše britanski Independent.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
[size][size]"Ubojice komaraca lišavaju života majke koje pokušavaju skrbiti o svojoj dječici", poručio je i dodao da se sve vrste na Zemlji trebaju tretirati isto. Iznimka su, kaže, afrički komarci koji prenose malariju.
Umjesto da ubijaju komarce, Caron savjetuje ljudima da radije koriste prirodnu zaštitu poput ulja lavande ili češnjaka. Brojni britanski aktivisti za prava životinja osudili su njegov istup i smatraju da je pretjerao.[/size][/size]
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
Pošđteno, sve životinje trebaju imati jednaka ljudska prava.
Pas, mačka, komarac, krava, prase, žaba....jednakopravnost.
Pas, mačka, komarac, krava, prase, žaba....jednakopravnost.
2015-08-06
Ne ubiijajte bakterije, one se pomoću vašeg organizma razmnožavaju. Ne pravite dicu, to stvara CO2.... :)
bosanci čuvaju okoliš.
ne peru se.
ne peru se.
2014-12-30
veber wrote:bosanci čuvaju okoliš.
ne peru se.
Švapče, bio sam danas s dijagramom...mogao bi i ti jednom zaletit se.
2015-08-06
Realno treba izbegavati ubijanje komaraca, jer kada ti se necija krv razlije onako fino, zapitas se kakvih li sve bolesti nema...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
u rujnu idem. iznajmio kaić. s kim idem nije za forumepikur37 wrote:veber wrote:bosanci čuvaju okoliš.
ne peru se.
kaić je u šibeniku tako da do tebe je 70ak litara nafte. ne bum nikaj obećavao jer kaj god isplaniram ne ide. osim poslovno. privat sam za kurac s planovima
i btw sam od zadra nekih 1500km. tako da se teško mogu zaletiti.
2014-12-30
veber wrote:u rujnu idem. iznajmio kaić. s kim idem nije za forumepikur37 wrote:veber wrote:bosanci čuvaju okoliš.
ne peru se.
kaić je u šibeniku tako da do tebe je 70ak litara nafte. ne bum nikaj obećavao jer kaj god isplaniram ne ide. osim poslovno. privat sam za kurac s planovima
isto mi je
2015-08-06
dođem ovdje i mislim si kako imam 10 dana fraj, kurčina. pet dana je već prošlo. di si bio? s kim si bio? kod bivše na ručku i s frendom na cugi i fijuuu ode pola.epikur37 wrote:veber wrote:u rujnu idem. iznajmio kaić. s kim idem nije za forumepikur37 wrote:veber wrote:bosanci čuvaju okoliš.
ne peru se.
isto mi je
2014-12-30
Pazi ovoga rasiste, kaze iznimka su africki "komarci", njih treba ubijati zato sto su prenosnici malarije. A aids? Tip se sprda sa besposlicarima.
Last edited by omni on 4/8/2019, 19:19; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
aids je multikulti i poželjan.omni wrote:Pazi ovoga rasiste, kaze iznimka su africki "komarci", njih treba ubijati zato sto su prenosnici malarije. A aids??
u eu i sad je kronična bolest.
2014-12-30
Neku vecer sam na terasi mlatio satima onim elektrichnim reketom ,,u pizdu materinu koliko sam trenirao mogo bi Djokovica garant pobijediti .Jebo te te beshtije su ubile vishe ljudi nego shto ih je ubijeno u svim ratovima i saobracajnim nesrecama..To ubijam sa gushtom,,,bolje mi je od sexa,,,Sjecam se dok sam bio klinjo,,avanturista ..stopirao uzduz i poprijeko po Evropi,,,,u Dalmaciji kod Zadra,,majku ti jebem probudim se ujutro a na chelu chvoruge ko teniske loptice,,svrbi ko da su me srbi izujedali..Kaze mi jedna sa benzinske ..evo ti limun..namazi se i proce...od onda volim dalamtinke ..spasila me zena..bog te jebo ..nedaj boze da me ugrizlo za jaja..Nikoga ne mrzim ali te beshtije ubijam iz mrznje gdje god stignem,,,Sjecam se u Grchkoj Atina,,otvorili prozore idioti u hotelskoj sobi,,,sunce ti jebem,,,nigdje toliko komaraca nisam vidio na jednom mjestu,,,uzmem prtljagu i sjurim se na recepciju,,,reko malaka,,,otkazujem sobu,,,pa veli shto..koji ti je kurac,,,reko jarane idi ti spavat tamo placam duplo
Guest- Guest
Similar topics
» Amerikanci žele istrijebiti sve komarce na planeti Zemlji
» Svaki dan s našom dragom predsjednicom i lidericom…
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
» Španjolska poručila Gibraltaru: Ostanak u EU može, ali pod našom vlašću
» Svaki dan s našom dragom predsjednicom i lidericom…
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
» Španjolska poručila Gibraltaru: Ostanak u EU može, ali pod našom vlašću
Page 1 of 1