Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/srbi-u-soku-srpska-prikazana-prekrivena-lubanjama-i-krvlju-988844/#axzz4UarS2NE0
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srpska prikazana prekrivena LUBANJAMA i krvlju!
...ka'k ce zavrsit ova 2017 godina bog zna..a nije dobro pocela bar sto se ovih prostora tice
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović smatra da Treći pješadijski (Republika Srpska) puk Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, koji baštini tradiciju Vojske Republike Srpske, ima obavezu da se odazove pozivu predsjednika Republike Srpske i učestvuje u programu obilježavanja 9. januara, Dana Republike Srpske.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/cubrilovic-treci-pjesadijski-puk-ima-obavezu-da-ucestvuje-u-obiljezavanju-dana-rs-a/170105032
https://www.klix.ba/vijesti/bih/cubrilovic-treci-pjesadijski-puk-ima-obavezu-da-ucestvuje-u-obiljezavanju-dana-rs-a/170105032
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mozemo I mi da damo vizuelni
utisak
bhf I hrvatske.
dolazi nesto novo
ali vi bi staro.
9. JANUAR, dan R.SRPSKE
utisak
bhf I hrvatske.
dolazi nesto novo
ali vi bi staro.
9. JANUAR, dan R.SRPSKE
Guest- Guest
Mogu samo džihadiste na nas da pošalju jer niko ne može da nas zaustavi da proslavimo dan republike. Ne bojimo ih se, a ako nešto sami pokušaju proći će isto ko u zadnjem ratu, pobedićemo ih u svim bitkama i onda će da se okrenu da napadnu hrvate jer protiv nas nemaju šanse.
Republika Srpska nezavisna država.
Guest- Guest
Mi Srbi smo izgubili od Nemaca u drugom svetskom ratu 1941. ali smo bili na pravoj strani, nismo kao Bošnjaci (tada hrvatsko ceće) i Hrvati lizali dupe Hitleru, tako da mi smo jedini pravi antifašisti i pravi Amerikanci to znaju i zato je Tramp naš čovek, a ne Klintonica.
Pa lebac mu jebem, ima i kod nas fašista i bilo je, ali mi smo bili pod okupacijom. Svako ko je surađivao s Nemcima je izdajica srpskoga roda počevši od Nedića, jebo mu pas mater, prodao se kao balije turcima.
Čiča Draža nije bez razloga rehabilitovan, a pravi Amerikanci znaju da je spasio njihove pilote i sliku čiča Draže smeš da nosiš gde god oćeš i niko ti ništa ne može, jer on je priznati antifašista, a ne kao Pavelić što je zabranjen, a da se mene pita ja ga ne bi zabranio jer bi bilo dobro njegovu sliku držati u toaletu da lakše govno izađe iz guzice.
Pa lebac mu jebem, ima i kod nas fašista i bilo je, ali mi smo bili pod okupacijom. Svako ko je surađivao s Nemcima je izdajica srpskoga roda počevši od Nedića, jebo mu pas mater, prodao se kao balije turcima.
Čiča Draža nije bez razloga rehabilitovan, a pravi Amerikanci znaju da je spasio njihove pilote i sliku čiča Draže smeš da nosiš gde god oćeš i niko ti ništa ne može, jer on je priznati antifašista, a ne kao Pavelić što je zabranjen, a da se mene pita ja ga ne bi zabranio jer bi bilo dobro njegovu sliku držati u toaletu da lakše govno izađe iz guzice.
Guest- Guest
Sejfudin Tokic :D pa on tako vidi i hercegbosnu....blenton.
Trecu puk ide na proslavu bakir je pozvan od volje.mu
Trecu puk ide na proslavu bakir je pozvan od volje.mu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
starac wrote:Mi Srbi smo izgubili od Nemaca u drugom svetskom ratu 1941. ali smo bili na pravoj strani, nismo kao Bošnjaci (tada hrvatsko ceće) i Hrvati lizali dupe Hitleru, tako da mi smo jedini pravi antifašisti i pravi Amerikanci to znaju i zato je Tramp naš čovek, a ne Klintonica.
Dobar si. Inače, u Srbiji se ne kaže "trudeo", nego "trudio". Ali dobar si.
crvenkasti-
2014-04-17
Meni su na tastaturi E i I jedno pored drugog jer sam je kupio u Rusiji prošle godine pa zato neki puta pogrešim jer krivo, edit: pogrešno slovo stisnem.crvenkasti wrote:starac wrote:Mi Srbi smo izgubili od Nemaca u drugom svetskom ratu 1941. ali smo bili na pravoj strani, nismo kao Bošnjaci (tada hrvatsko ceće) i Hrvati lizali dupe Hitleru, tako da mi smo jedini pravi antifašisti i pravi Amerikanci to znaju i zato je Tramp naš čovek, a ne Klintonica.
Dobar si. Inače, u Srbiji se ne kaže "trudeo", nego "trudio". Ali dobar si.
Guest- Guest
znamo odavno da nisi ni Srbin ni pravoslavac i ne kontam u cemu je fora predstavljati se lazno?starac wrote:Mogu samo džihadiste na nas da pošalju jer niko ne može da nas zaustavi da proslavimo dan republike. Ne bojimo ih se, a ako nešto sami pokušaju proći će isto ko u zadnjem ratu, pobedićemo ih u svim bitkama i onda će da se okrenu da napadnu hrvate jer protiv nas nemaju šanse.
Last edited by govinda on 6/1/2017, 18:37; edited 1 time in total
2016-11-17
govinda wrote:Jebem ti mater mrtvu pravoslavnu nabijenu na hrast na ovo Badnje vece..poslije matere ti jebem djecu...nrtvu takodje..i onu nerodjenu...starac wrote:Mogu samo džihadiste na nas da pošalju jer niko ne može da nas zaustavi da proslavimo dan republike. Ne bojimo ih se, a ako nešto sami pokušaju proći će isto ko u zadnjem ratu, pobedićemo ih u svim bitkama i onda će da se okrenu da napadnu hrvate jer protiv nas nemaju šanse.
ovakvi upisi se uredno guraju pod tepih,
nije 1
Guest- Guest
Ovo se odnosilo samo na korisnika starac, ostalim pravoslavcima naravno da zelim da provedu ovo Badnje vece u miru sa najblizima...ja provocirati veceras necu
2016-11-17
nebitno, mene bi banirali, 100%
ne, ne bi, ja ne mogu ovako nesto da napisem
ja, majku, sestru, u pi?ku i toliko
ali ti, redovno u tebi neka teska olovna mrznja tinja
Last edited by pizzon on 6/1/2017, 18:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
starac nije ni Srbin ni pravoslavac, jbt, zar to jos nisi skontao? Vidis da dolazi da provocira, ne znam u cemu mu je fora...pizzon wrote:nebitnao, mene bi banirali, 100%
2016-11-17
pizzon wrote:nebitno, mene bi banirali, 100%
ti si jutros takodjer samo opomenut jer si izgrdio Eru, kratko pamcenje imas..
Klintonica, trudeo...u prijasnjim postovima bi mu se uvijek potkralo par sicnih gresaka...tako da me pizzon ne napadaj nego mi reci hvala....
2016-11-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
» Srpska ne da željeznice!
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Ne ubijajte komarce, oni našom krvlju hrane svoje bebe
» Srpska ne da željeznice!
Page 1 of 3