Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
Imam i ja. I to svu.maggie13 wrote:ja imam kosu 8-)dzango wrote:Ona nema sise. Samo loži gomilu.maggie13 wrote:kad ce doc kosa na red, da imam i ja neke sanse :D ;Pkaja wrote:konačno, da se malo ja istaknemmarcellus wrote:dobro cure prva runda je gotova
sad biramo sise i guzice ex iskona
ajmo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kaja wrote:ne znam što je tu posrijedi, stari računi ili nešto drugo ali ovo je teško naoružanje
tu se puca zoljom vidim
noor ne odustaje a metilda i neva idu do uništenja
pa nije bas, meni su cak simpaticne nejvi i noor: ne ti imas ruzan nos, nene moj je prcastiji, zabij si nos u guz*, zabij si stiklu .. itd.. :^^
Blato samo prska a mi srećni.kic wrote:kaja wrote:ne znam što je tu posrijedi, stari računi ili nešto drugo ali ovo je teško naoružanje
tu se puca zoljom vidim
pa nije bas, meni su cak simpaticne nejvi i noor: ne ti imas ruzan nos, nene moj je prcastiji, zabij si nos u guz*, zabij si stiklu .. itd.. :^^
mi smo svakako dobitna kombinacija B-)dijagram wrote:Seke, ti ja uz IQ dolazimo u obzirmaggie13 wrote:kad ce doc kosa na red, da imam i ja neke sanse :D ;Pkaja wrote:konačno, da se malo ja istaknemmarcellus wrote:dobro cure prva runda je gotova
ajmo
recimo,...ti sa I ,..a ja sa Q
2014-04-12
ja imam dobar televizor
2014-04-19
nisu lak protivnik, metilda i neva, nikako
kad se sjetim one svoje nesretnice debilett ona je mačiji kašalj, sve mi ju dođe žao, ona je prelak pljen
neću ju više dirati...
kad se sjetim one svoje nesretnice debilett ona je mačiji kašalj, sve mi ju dođe žao, ona je prelak pljen
neću ju više dirati...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E, ajmo odigrat eurojackpotmaggie13 wrote:mi smo svakako dobitna kombinacija B-)dijagram wrote:Seke, ti ja uz IQ dolazimo u obzirmaggie13 wrote:kad ce doc kosa na red, da imam i ja neke sanse :D ;Pkaja wrote:konačno, da se malo ja istaknemmarcellus wrote:dobro cure prva runda je gotova
ajmo
recimo,...ti sa I ,..a ja sa Q
dijagram-
2015-08-09
nemaš, reko je stanojko da si ćelav..dzango wrote:Imam i ja. I to svu.maggie13 wrote:ja imam kosu 8-)dzango wrote:Ona nema sise. Samo loži gomilu.maggie13 wrote:kad ce doc kosa na red, da imam i ja neke sanse :D ;Pkaja wrote:
konačno, da se malo ja istaknem
2015-08-15
bilo bi dobro organizirati neko druženje uživoNeve wrote:haha kme kme cvil cvil pomozite mi ljudi joj.. daj još malo, kratak fitilj, totalno se oduzme i unezvjeri :DNoor wrote:Noor jos nije izgorjela, a najmanje od ovakvih kretenusa kao ti.Neve wrote:tako je draga, na chatu si izgorila, čak je i Svele odustao od čoporašenja, pa si sad došla tu cviliti, kmečati i zazivati 'ljude' da ti pomognu? najs :DNoor wrote:Ako Boga znate...dajte Nevi lentu, zena se gore gusi!!!! Zovite hitnu ljudi
Kako ne shvacas da se mičem od učmalog smrada tuftenine kojeg siris...ajd, tornjaj se, chat je tvoj, svi su pobjegli
i pričanje o sebi u trećem licu, znači to je već zrelo za psihijatriju, očito :D
Kermit-
2014-04-17
Imam. Možeš da me čupaš sa obe ruke.kaja wrote:nemaš, reko je stanojko da si ćelav..dzango wrote:Imam i ja. I to svu.maggie13 wrote:ja imam kosu 8-)dzango wrote:Ona nema sise. Samo loži gomilu.maggie13 wrote:
kad ce doc kosa na red, da imam i ja neke sanse :D ;P
a bradu?dzango wrote:Imam. Možeš da me čupaš sa obe ruke.kaja wrote:nemaš, reko je stanojko da si ćelav..dzango wrote:Imam i ja. I to svu.maggie13 wrote:ja imam kosu 8-)dzango wrote:
Ona nema sise. Samo loži gomilu.
2015-08-15
Brada, brkovi, full usluga.kaja wrote:a bradu?dzango wrote:Imam. Možeš da me čupaš sa obe ruke.kaja wrote:nemaš, reko je stanojko da si ćelav..dzango wrote:Imam i ja. I to svu.maggie13 wrote:
ja imam kosu 8-)
pa ti onda sav čupav..dzango wrote:Brada, brkovi, full usluga.kaja wrote:a bradu?dzango wrote:Imam. Možeš da me čupaš sa obe ruke.kaja wrote:nemaš, reko je stanojko da si ćelav..dzango wrote:
Imam i ja. I to svu.
2015-08-15
Skoro. Nemam na grudima i leđima.kaja wrote:pa ti onda sav čupav..dzango wrote:Brada, brkovi, full usluga.kaja wrote:a bradu?dzango wrote:Imam. Možeš da me čupaš sa obe ruke.kaja wrote:
nemaš, reko je stanojko da si ćelav..
to je onda neka boemska furka?dzango wrote:Skoro. Nemam na grudima i leđima.kaja wrote:pa ti onda sav čupav..dzango wrote:Brada, brkovi, full usluga.kaja wrote:a bradu?dzango wrote:
Imam. Možeš da me čupaš sa obe ruke.
2015-08-15
Opušteno. Dok ne popizdim. Onda se olindram i sve iz početka.kaja wrote:to je onda neka boemska furka?dzango wrote:Skoro. Nemam na grudima i leđima.kaja wrote:pa ti onda sav čupav..dzango wrote:Brada, brkovi, full usluga.kaja wrote:
a bradu?
kaja wrote:ne znam što je tu posrijedi, stari računi ili nešto drugo ali ovo je teško naoružanje
tu se puca zoljom vidim
babe se pravo uživjele, jer ovo je njima od životne važnosti...a ova metiljka iz metkovića čak nije bila ni u konkurenciji, pa nemreš vjerovat
marcel, da im skratimo muke..daj jednoj krunu, drugoj lentu , evo ja ih se odričem.
samo onda je za očekivat će se međusobno poklat koja će što od toga dobiti
daj im temu za fight, jedna lijeva, druga desna, materijala ima..pa nek se izbore za krunu :))
Guest- Guest
e, vidiš..to je nova tema :) nećete vazda samo nas žene kibicirat :Dkaja wrote:pa ti onda sav čupav..dzango wrote:Brada, brkovi, full usluga.kaja wrote:a bradu?dzango wrote:Imam. Možeš da me čupaš sa obe ruke.kaja wrote:
nemaš, reko je stanojko da si ćelav..
da čujemo koji je gdje dlakav, brije li se, kako često, depilira i tako to :))
Guest- Guest
Nema šanse da se depiliram. To sigurno boli.Noor wrote:e, vidiš..to je nova tema :) nećete vazda samo nas žene kibicirat :Dkaja wrote:pa ti onda sav čupav..dzango wrote:Brada, brkovi, full usluga.kaja wrote:a bradu?dzango wrote:
Imam. Možeš da me čupaš sa obe ruke.
Kaja ima bolje noge od tebe. Pre je imala rahitične ali ove sad su bonbona.
dzango wrote:Nema šanse da se depiliram. To sigurno boli.Noor wrote:e, vidiš..to je nova tema :) nećete vazda samo nas žene kibicirat :Dkaja wrote:pa ti onda sav čupav..dzango wrote:Brada, brkovi, full usluga.kaja wrote:
a bradu?
uh, jako boli :)
a ima žena koje to traže, meni je ono..bljak
Guest- Guest
Hladna ili topla depilacija?Noor wrote:dzango wrote:Nema šanse da se depiliram. To sigurno boli.Noor wrote:e, vidiš..to je nova tema :) nećete vazda samo nas žene kibicirat :Dkaja wrote:pa ti onda sav čupav..dzango wrote:
Brada, brkovi, full usluga.
uh, jako boli :)
a ima žena koje to traže, meni je ono..bljak
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
» Duče o forumašima ex-iskona
» Chicken fight u Splitu
» cat fight baba udesno
» In the fight against ISIS, Russia ain’t taking no prisoners
» Duče o forumašima ex-iskona
» Chicken fight u Splitu
» cat fight baba udesno
» In the fight against ISIS, Russia ain’t taking no prisoners
Page 4 of 11