Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
haha kme kme cvil cvil pomozite mi ljudi joj.. daj još malo, kratak fitilj, totalno se oduzme i unezvjeri :DNoor wrote:Noor jos nije izgorjela, a najmanje od ovakvih kretenusa kao ti.Neve wrote:tako je draga, na chatu si izgorila, čak je i Svele odustao od čoporašenja, pa si sad došla tu cviliti, kmečati i zazivati 'ljude' da ti pomognu? najs :DNoor wrote:Ako Boga znate...dajte Nevi lentu, zena se gore gusi!!!! Zovite hitnu ljudi
Kako ne shvacas da se mičem od učmalog smrada tuftenine kojeg siris...ajd, tornjaj se, chat je tvoj, svi su pobjegli
i pričanje o sebi u trećem licu, znači to je već zrelo za psihijatriju, očito :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Zemi terapiju i idi odmoriti, naporan dan si imala danas na forumu. Gebis zvadi, da se me zagutis u snu. Laku noc Pumpkin.Neve wrote:haha kme kme cvil cvil pomozite mi ljudi joj.. daj još malo, kratak fitilj, totalno se oduzme i unezvjeri :DNoor wrote:Noor jos nije izgorjela, a najmanje od ovakvih kretenusa kao ti.Neve wrote:tako je draga, na chatu si izgorila, čak je i Svele odustao od čoporašenja, pa si sad došla tu cviliti, kmečati i zazivati 'ljude' da ti pomognu? najs :DNoor wrote:Ako Boga znate...dajte Nevi lentu, zena se gore gusi!!!! Zovite hitnu ljudi
Kako ne shvacas da se mičem od učmalog smrada tuftenine kojeg siris...ajd, tornjaj se, chat je tvoj, svi su pobjegli
i pričanje o sebi u trećem licu, znači to je već zrelo za psihijatriju, očito :D
Guest- Guest
vidiš kako sam dobra kao tratinčica, pa sam ti došla reći laku noć.. i 'fala ti što svoje iskustvo s lijekovima i gebisom dijeliš sa mnom, iako meni to zbilja ne treba :DNoor wrote:Zemi terapiju i idi odmoriti, naporan dan si imala danas na forumu. Gebis zvadi, da se me zagutis u snu. Laku noc Pumpkin.
2014-04-12
Ok, znači jedeš pasirane kašice kaj ne treba žvakati, ko i moja baka
Guest- Guest
što sa svojim gebisima i bez njih žvačete ti i tvoja baka, to je vaša stvar i sa mnom nema veze.., samo ti svoj nemoj izgubiti ili negdje ostaviti, to košta, ljutit će se familija :DNoor wrote:Ok, znači jedeš pasirane kašice kaj ne treba žvakati, ko i moja baka
2014-04-12
Uh, i ovdje ste. Mogle ste odmah, a ne mi gore porculan porazbijati.
Govoriti o sebi u trećem licu stvar je stila i primjerenosti. Kako Noori to nije konstanta, čemu ju osuđivati.
Govoriti o sebi u trećem licu stvar je stila i primjerenosti. Kako Noori to nije konstanta, čemu ju osuđivati.
govinda wrote:ja sam propustio svadju...
ali si zato s prckom završio na visokom drugom mjestu iza para noor - eva i to za samo jedan glas, i ooravnan s kajom i dudatom
dobro cure prva runda je gotova
sad biramo sise i guzice ex iskona
ajmo
ajmo
2014-04-19
debotoijusto wrote:
majstorski potez, kung fu at its best
dzango wrote:Dajte brzo blato za ove dve.
ako ideš do frižidera dodaj i dvije pive
a šta se ovo bilo nastavilo na chatu? Idem čitat chat.
daj i meni jednu i nesto meze
2014-12-30
izjebale babe chatmarcellus wrote:a šta se ovo bilo nastavilo na chatu? Idem čitat chat.
2014-12-30
Nevenka misli da je to vec izabrano, zato je i dobila slom živaca ...nemojte kurit vise, budite empatični bar malomarcellus wrote:dobro cure prva runda je gotova
ajmo
Guest- Guest
Svatko može staviti sise i guzicu na forum pa da procienimo, ništa nije izgubljeno.
Da ponesm i kabanice ako ove dve baš padnu u sevdah?marcellus wrote:dzango wrote:Dajte brzo blato za ove dve.
ako ideš do frižidera dodaj i dvije pive
wannabe alfa ženka norka wrote:pa, bio je mir i umjerena šega sve dok danas nije uletjela isfrustrirana i zavidna metilda
a maiketi, da zavidna... na što? na tvoj prostakluk ili grdobinu mrkulju s prethodnog avatara na kojem si bila ti osobno... i sa svojih 60 godina izgledam bolje, a što se tvog intelekta tiče ne znam o čemu tu imamo pričati.. osim toga, ti zbilja misliš da nitko osim tebe nema pravo nešto komentirati bez tvog dopuštenja... toliko alfa ipak nisi...
Guest- Guest
Noor wrote:Nevenka misli da je to vec izabrano, zato je i dobila slom živaca ...nemojte kurit vise, budite empatični bar malomarcellus wrote:dobro cure prva runda je gotova
ajmo
da živiš još 100 života nikad nećeš dostići Nevinu razinu znanja, inteligencije i kulture
Guest- Guest
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
» Duče o forumašima ex-iskona
» Chicken fight u Splitu
» cat fight baba udesno
» In the fight against ISIS, Russia ain’t taking no prisoners
» Duče o forumašima ex-iskona
» Chicken fight u Splitu
» cat fight baba udesno
» In the fight against ISIS, Russia ain’t taking no prisoners
Page 2 of 11