Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
Neve wrote:pa znam od koga ih je dobila, od oca koji ih je donio s nekog putovanja, ali se malo zabunio u brojevima.. i što je najbolje, ona je vidjela da su joj pretijesne, ali ih je svejedno stoički obula na neki događaj i nakon sat vremena skoro umrla od bolova u nogama :)marcellus wrote:sad bi bilo zanimljivo znat od koga ih je dobila, obzirom da nijedna žena ne kupuje cipele bez da ih proba, a ak su i premale ide ih promijenit...
ah, dobro, od tate... :D dobro dok je tata, dok nije daddy... :D
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
pa napisala sam, je, znamo to, udobnije cipele nikad ne smiju biti daleko :Ddzango wrote:Nije ispoštovala osnovno žensko pravilo - da ima rezervne, udobnije, cipele u autu.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve wrote:pa napisala sam, je, znamo to, udobnije cipele nikad ne smiju biti daleko :Ddzango wrote:Nije ispoštovala osnovno žensko pravilo - da ima rezervne, udobnije, cipele u autu.
ima rješenje
Biram treci put B-)dzango wrote:Da nam treba drugačiji pogled, išli bi na filozofske i političke tribine a ne na žensko rvanje u blatu. Ili ulazi u blato, ili budi muška svinja sa strane, nema treće.maggie13 wrote:netolerantno i iskljucivo razmisljanje :Ddzango wrote:Pederljive ne primamo. Rvanje prasica u blatu je samo za prave sladokusce.maggie13 wrote:grozan si :Ddzango wrote:
Eto ti gajiba piva kod nogu i kabanica u ćošku. Moraš da daješ sočne komentare ili te izbacujemo iz društva.
Zamisli da sam metrosexualac..fino mirisem, dajem feminizirane komentare, pijem skupo bijelo vino..B-)
Ja bih vam pruzila drugaciji pogled na situaciju..među vama vlada jednoumlje ;P
2014-04-12
dobra stvar, štedi nogu i novac, ako baš ne kupiš premale :)marcellus wrote:Neve wrote:pa napisala sam, je, znamo to, udobnije cipele nikad ne smiju biti daleko :Ddzango wrote:Nije ispoštovala osnovno žensko pravilo - da ima rezervne, udobnije, cipele u autu.
ima rješenje
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Leleeee..vid strukića,vid duda bogovskih.Lijepo-Lijepo..50+Noor wrote:
ups, sad mi se grudnjak otkopčao od smijanja, a vidi kako je lijep
Guest- Guest
Neve wrote:jesi, samo nisi ljubiteljica lijepih cipela :)metilda wrote:nemam pojma o markama ženskih cipela jesam li ja žensko....
ali možda zato imaš neku drugu žensku 'slabu točku'
ja sam ljubiteljica udobnih cipela.. imam jedne zimske, jedne proljetno-jesenske koje mi duraju već godinama a ljetne moram mijenjati svako ljeto jer ih poderem ... i tada mi je jedino mjerilo udobnost a ne marka - pri put sam čula da postoje marke cipela gledajući sex i grad i onaj lik koji je bio opsjednit Blahnik (?) cipelama.. mislim da nemam nijednu slabu žensku točku... osim...
Guest- Guest
pismejker wrote:Leleeee..vid strukića,vid duda bogovskih.Lijepo-Lijepo..50+Noor wrote:
ajde bogomdani.. nisi uspio izdržati bez foruma ni tjedan dana...
Guest- Guest
Nisam ja Bogomdan.Jel se uopce smiju pohvaliti zenski atributi,a da ne budes proglasen gresnikom svecem ili bogumdanom??Jel uopce bitno tko sam??'metilda wrote:pismejker wrote:Leleeee..vid strukića,vid duda bogovskih.Lijepo-Lijepo..50+Noor wrote:
Guest- Guest
gume sam promenil u listpadu, ne bi me pustili u svicu bez zimskih.marcellus wrote:veber wrote:znam ja marke cipela
yokohama
hanckok
good year...
goodyear se piše skupa
kad si zadnji put menjal gume?
usput kak da dokažem mehaničaru da je zajebal ženin auto? Bil je kod njega jer je propišala vaserpumpa, promenil je vaserpumpu i usput sam mu reko nek promeni i remenje kad već raskopava, zel sam auto nakon radnog vremena pred božić jer kad sam ga išal platit ujutro sam bil sa svojim autom pa nisam mogal otpeljat još i taj. I skužil da zajebava ler gas. Sad mi kaže da je motorić od ler gasa otišal, al kvaka je da sam ja dobil sjeban auto nazad a ostavil ga ispravnog što se toga tiče. Otpeljal sam mu ga odma u utorak ujutro jer sam mislil da je nekaj sjebal na remenju ali veli da vibrira radi tog motorića.
za auto bumovidjeli kada se vrnem
2014-12-30
pismejker wrote:
Leleeee..vid strukića,vid duda bogovskih.Lijepo-Lijepo..50+
to su mi nove, jučer kupila
Guest- Guest
pismejker wrote:Nisam ja Bogomdan.Jel se uopce smiju pohvaliti zenski atributi,a da ne budes proglasen gresnikom svecem ili bogumdanom??Jel uopce bitno tko sam??'metilda wrote:pismejker wrote:Leleeee..vid strukića,vid duda bogovskih.Lijepo-Lijepo..50+Noor wrote:
kako hoćeš, meni svejedno tko si...ali eto, podsjetio si me stilom i navikama na bogomdanog sveca...
Guest- Guest
pismejker wrote:Leleeee..vid strukića,vid duda bogovskih.Lijepo-Lijepo..50+Noor wrote:
Prckov, nije to Svele, ne...
darth_vader-
2014-04-17
ulovio se svele na baketinu...jasambrend wrote:pismejker wrote:Leleeee..vid strukića,vid duda bogovskih.Lijepo-Lijepo..50+Noor wrote:
Prckov, nije to Svele, ne...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Prefini grudnjaci..Noor wrote:pismejker wrote:
Leleeee..vid strukića,vid duda bogovskih.Lijepo-Lijepo..50+
to su mi nove, jučer kupila
Guest- Guest
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
» Duče o forumašima ex-iskona
» Chicken fight u Splitu
» cat fight baba udesno
» In the fight against ISIS, Russia ain’t taking no prisoners
» Duče o forumašima ex-iskona
» Chicken fight u Splitu
» cat fight baba udesno
» In the fight against ISIS, Russia ain’t taking no prisoners
Page 11 of 11