Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
Neve wrote:e, tako i ja, eto vidiš kako znaš, sad to još samo počni primjenjivati i na sebe :DNoor wrote:to znači biti fer igrač, kad nešto valja nije problem pohvaliti ili se složiti s time...neka uče i rješavaju se žući :)
kao što vidiš...ne trebam početi, ja to oduvijek radim, no tebi baš i ne ide :)
glupa nisi, naučit ćeš :D
Guest- Guest
debotoijusto wrote:metilda wrote:ne, grdobina mrkulja nor pokušava zakrpati svoju njaslabiju kariku... zna da ja nikad neću ići toliko đonom jer me vjera sputava, sad se dodvorava Nejvi da ju poštedi daljnjih sramoćenjadebotoijusto wrote:Noor wrote:Neve wrote:
ženama ide multitasking, sve se uredno obavlja :)
moram se ovaj puta s tobom složiti. dobra organizacija je pola posla :)
da zabiljezim ovaj trenutak , 15:37 kao rusenje forumskog zida
vidim
hvalite me usta moja
vjeruj babi...gadna sam ko lopov
Guest- Guest
gdje ?Noor wrote:debotoijusto wrote:sto ?Noor wrote:onda dečki..samo se džango izjasnio? :P
čitaj poviše
ima 320 stranica a nisam pazljivo pratio gospo moja
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Blato prska na sve strane.Neve wrote:pa i norka je u pravu, vidi se da žena zna prednosti dobre organizacije.. zato je sve uredno i skuhano, a još smo se uz sve to uspjele i momački pograbiti :Ddebotoijusto wrote:Noor wrote:Neve wrote:ženama ide multitasking, sve se uredno obavlja :)debotoijusto wrote:budem slobodan primjetit da zene na forumu imaju mnogo slobodnog vremena
usred vrijeme godista
Ulazi u blato i ne filozofiraj.maggie13 wrote:meni to bljakasto, a ne privlacno..ocito evolucijska greska nije potpuna, zali se abenu @_@dzango wrote:Ove što se rvu u blatu.maggie13 wrote:Htjela sam ti reci 'ko ti je prasica, ali me moj dobar odgoj jos jednom sprijecio..8-)
Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:aj napuši s kurca glupačo i odjebi višemetilda wrote:ne, grdobina mrkulja nor pokušava zakrpati svoju njaslabiju kariku... zna da ja nikad neću ići toliko đonom jer me vjera sputava, sad se dodvorava Nejvi da ju poštedi daljnjih sramoćenjadebotoijusto wrote:
ipak si to samo ti i tvoja nutrina i osobnost
ajd goni se...čitaj post iznad i pamti
ne možeš si pomoći... iz mni nepoznatog razloga osjećaš se ugroženom od mene i zato koristiš sve moguće uvrede da me otjeraš... i još me k tomu ignoriraš pa i na mojoj temi ... Neve ti je prava dama i ona će tolerirati tvoju srdžbu igrajući se s tobom... ja ti to kažem ovako u facu jer uvijek moram govoriti golu istinu...
Guest- Guest
a nesricoNeve wrote:e, tako i ja, eto vidiš kako znaš, sad to još samo počni primjenjivati i na sebe :DNoor wrote:to znači biti fer igrač, kad nešto valja nije problem pohvaliti ili se složiti s time...neka uče i rješavaju se žući :)
mogla si mucat...
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Noor wrote:debotoijusto wrote:metilda wrote:ne, grdobina mrkulja nor pokušava zakrpati svoju njaslabiju kariku... zna da ja nikad neću ići toliko đonom jer me vjera sputava, sad se dodvorava Nejvi da ju poštedi daljnjih sramoćenjadebotoijusto wrote:Noor wrote:
vidim
hvalite me usta moja
lopovi nisu uvijek gadni licem, ali eto, ti i to jesi...
Guest- Guest
samo sam promatrac,k'o i ti..mogao si barem pice ponudit B-)dzango wrote:Ulazi u blato i ne filozofiraj.maggie13 wrote:meni to bljakasto, a ne privlacno..ocito evolucijska greska nije potpuna, zali se abenu @_@dzango wrote:Ove što se rvu u blatu.maggie13 wrote:Htjela sam ti reci 'ko ti je prasica, ali me moj dobar odgoj jos jednom sprijecio..8-)
2014-04-12
ma, mislila sam na dio s rješavanjem žuči.. tu si slaba, zeza te taština i ne možeš se iskontrolirati, iako to uredno savjetuješ drugima :DNoor wrote:kao što vidiš...ne trebam početi, ja to oduvijek radim, no tebi baš i ne ide :)
glupa nisi, naučit ćeš :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
jbgdebotoijusto wrote:a nesricoNeve wrote:e, tako i ja, eto vidiš kako znaš, sad to još samo počni primjenjivati i na sebe :DNoor wrote:to znači biti fer igrač, kad nešto valja nije problem pohvaliti ili se složiti s time...neka uče i rješavaju se žući :)
mogla si mucat...
2014-04-12
metilda wrote:Noor wrote:debotoijusto wrote:metilda wrote:ne, grdobina mrkulja nor pokušava zakrpati svoju njaslabiju kariku... zna da ja nikad neću ići toliko đonom jer me vjera sputava, sad se dodvorava Nejvi da ju poštedi daljnjih sramoćenjadebotoijusto wrote:
vidim
hvalite me usta moja
a majke ti, de stavi onu svoju sliku, ljepoto božanstvena
ček, mogu i ja...ukrala sam ti je s avatara
Last edited by Noor on 30/12/2016, 15:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eto ti gajiba piva kod nogu i kabanica u ćošku. Moraš da daješ sočne komentare ili te izbacujemo iz društva.maggie13 wrote:samo sam promatrac,k'o i ti..mogao si barem pice ponudit B-)dzango wrote:Ulazi u blato i ne filozofiraj.maggie13 wrote:meni to bljakasto, a ne privlacno..ocito evolucijska greska nije potpuna, zali se abenu @_@dzango wrote:Ove što se rvu u blatu.maggie13 wrote:Htjela sam ti reci 'ko ti je prasica, ali me moj dobar odgoj jos jednom sprijecio..8-)
kaja wrote:ne znam što je tu posrijedi, stari računi ili nešto drugo ali ovo je teško naoružanje
tu se puca zoljom vidim
noor ne odustaje a metilda i neva idu do uništenja
i onda kažu da ne bi bilo ratova da su žene vladale svijetom...
marcellus wrote:i onda kažu da ne bi bilo ratova da su žene vladale svijetom...
2014-04-12
grozan si :Ddzango wrote:Eto ti gajiba piva kod nogu i kabanica u ćošku. Moraš da daješ sočne komentare ili te izbacujemo iz društva.maggie13 wrote:samo sam promatrac,k'o i ti..mogao si barem pice ponudit B-)dzango wrote:Ulazi u blato i ne filozofiraj.maggie13 wrote:meni to bljakasto, a ne privlacno..ocito evolucijska greska nije potpuna, zali se abenu @_@dzango wrote:
Ove što se rvu u blatu.
Zamisli da sam metrosexualac..fino mirisem, dajem feminizirane komentare, pijem skupo bijelo vino..B-)
2014-04-12
Pederljive ne primamo. Rvanje prasica u blatu je samo za prave sladokusce.maggie13 wrote:grozan si :Ddzango wrote:Eto ti gajiba piva kod nogu i kabanica u ćošku. Moraš da daješ sočne komentare ili te izbacujemo iz društva.maggie13 wrote:samo sam promatrac,k'o i ti..mogao si barem pice ponudit B-)dzango wrote:Ulazi u blato i ne filozofiraj.maggie13 wrote:
meni to bljakasto, a ne privlacno..ocito evolucijska greska nije potpuna, zali se abenu @_@
Zamisli da sam metrosexualac..fino mirisem, dajem feminizirane komentare, pijem skupo bijelo vino..B-)
Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:debotoijusto wrote:metilda wrote:
ne, grdobina mrkulja nor pokušava zakrpati svoju njaslabiju kariku... zna da ja nikad neću ići toliko đonom jer me vjera sputava, sad se dodvorava Nejvi da ju poštedi daljnjih sramoćenja
vidim
hvalite me usta moja
a majke ti, de stavi onu svoju sliku, ljepoto božanstvena
ček, mogu i ja...ukrala sam ti je s avatara
ma baš mi te žao.. daj stavi moju sliku s avatara ako smiješ... možda tebi to i ne bude sankcionirao... a možeš i onu kad mi je bilo 47 godina koliko bi moglo tebi biti sada...
Guest- Guest
bravo, good girl! :ovca:kaja wrote:kad se sjetim one svoje nesretnice debilett ona je mačiji kašalj, sve mi ju dođe žao, ona je prelak pljen
neću ju više dirati...
Guest- Guest
marcellus wrote:kaja wrote:ne znam što je tu posrijedi, stari računi ili nešto drugo ali ovo je teško naoružanje
tu se puca zoljom vidim
noor ne odustaje a metilda i neva idu do uništenja
i onda kažu da ne bi bilo ratova da su žene vladale svijetom...
nisi čuo onu uzrečicu: žena je ženi najgori vuk..
ili da je urbani mit kako se žene uređuju zbog muškaraca - žene se uređuju zbog zlobnih pogleda drugih žena.. nedavno sam imala iskustvo da me je jedna žena ispipala od ramena do struka da vidi imam li naslage sala na trbuhu... ostala sam u šoku... njoj je to očito bilo normalno
Guest- Guest
sve neke slike grdih baba na temi a mi bi gledali sise
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
» Duče o forumašima ex-iskona
» Chicken fight u Splitu
» cat fight baba udesno
» In the fight against ISIS, Russia ain’t taking no prisoners
» Duče o forumašima ex-iskona
» Chicken fight u Splitu
» cat fight baba udesno
» In the fight against ISIS, Russia ain’t taking no prisoners
Page 7 of 11