Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Page 3 of 24
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Re: Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Nažalost naletio na ovako nešto .....trebalo mi vremena posli da shvatim šta je taj fenomen uopce .....zato ti ja ono niks išta iznad srednje škole ....ZDRAVOOOOOOOOOOOOOORayMabus wrote:Ako je ona odlucila gradit karijeru da bi bila finacijski neovisna onda ti nju i onako ovako istraživanje nece natjerat da bude glupa da bi se svidila muškome ......ona želi biti finacijski neovisna , karijera i to a ovo da se svidi muškome joj je druga , treca ili žnj stavka u životu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa u prolazu je pojebeš i posaljes na usavrsavanje.. :DRayMabus wrote:Nažalost naletio na ovako nešto .....trebalo mi vremena posli da shvatim šta je taj fenomen uopce .....zato ti ja ono niks išta iznad srednje škole ....ZDRAVOOOOOOOOOOOOOORayMabus wrote:Ako je ona odlucila gradit karijeru da bi bila finacijski neovisna onda ti nju i onako ovako istraživanje nece natjerat da bude glupa da bi se svidila muškome ......ona želi biti finacijski neovisna , karijera i to a ovo da se svidi muškome joj je druga , treca ili žnj stavka u životu.
Guest- Guest
Bolje ne , to ti je karijeristica ....ostane li trudna naheba si.pismejker wrote:Pa u prolazu je pojebeš i posaljes na usavrsavanje.. :DRayMabus wrote:Nažalost naletio na ovako nešto .....trebalo mi vremena posli da shvatim šta je taj fenomen uopce .....zato ti ja ono niks išta iznad srednje škole ....ZDRAVOOOOOOOOOOOOOORayMabus wrote:Ako je ona odlucila gradit karijeru da bi bila finacijski neovisna onda ti nju i onako ovako istraživanje nece natjerat da bude glupa da bi se svidila muškome ......ona želi biti finacijski neovisna , karijera i to a ovo da se svidi muškome joj je druga , treca ili žnj stavka u životu.
2014-04-11
Treba imat želudac s takvom živit a ja nemam pošto ti takva jasno daje do znanja da si ti nebitan , da se može i bez tebe , te da si neka druga il žnj rupa na svirali tu.
Nisam baš oduševljen idejom da s tako necim dijelim život.....cak ne toliko i materiju al život ....ma nema šamse.
Nisam baš oduševljen idejom da s tako necim dijelim život.....cak ne toliko i materiju al život ....ma nema šamse.
2014-04-11
Juzaš kondom,duplo ako treba :DRayMabus wrote:Bolje ne , to ti je karijeristica ....ostane li trudna naheba si.pismejker wrote:Pa u prolazu je pojebeš i posaljes na usavrsavanje.. :DRayMabus wrote:Nažalost naletio na ovako nešto .....trebalo mi vremena posli da shvatim šta je taj fenomen uopce .....zato ti ja ono niks išta iznad srednje škole ....ZDRAVOOOOOOOOOOOOOORayMabus wrote:Ako je ona odlucila gradit karijeru da bi bila finacijski neovisna onda ti nju i onako ovako istraživanje nece natjerat da bude glupa da bi se svidila muškome ......ona želi biti finacijski neovisna , karijera i to a ovo da se svidi muškome joj je druga , treca ili žnj stavka u životu.
Guest- Guest
Šali se ti šali se ....prije bih se bacio s mosta nego živio s nekim tko ti jasno daje do znanja da si žnj stavka na rasporedu.
To nije život niti ti tako šta treba ....to ti je gore nego da si sam i svoj gazda pa kako je tako je.
To nije život niti ti tako šta treba ....to ti je gore nego da si sam i svoj gazda pa kako je tako je.
2014-04-11
ako ti ubije volju, onda baš i nije tako pametna :DRayMabus wrote:Kad znanost potvrdi da muški bježe od pametnih onda sam ja suvišan.
Jbga tako je ....previše pametna ti ubije volju.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Slazem se u potpunosti.No moras znati da su zenama muškarci uglavnom sredstvo za postizanje njihovog cilja,ne nuzno karijeristickog.I one sa zavrsenom srednjom,i ne moraju nes posebno niti pametne biti,imaju refleks prezivljavanja i i samoočuvanja,pa ce ti tako ici niz dlaku i cijeli zivot,jer ce biti osigurane,a kad okrenes ledja,kolutat ce ocima i bez glasa ti se sprdatiRayMabus wrote:Šali se ti šali se ....prije bih se bacio s mosta nego živio s nekim tko ti jasno daje do znanja da si žnj stavka na rasporedu.
Guest- Guest
Tocno al u tom istraživanju su podijelili njih na pametne ( znaci to je neki faks ) i ove bez toga jer drukcije nisu mogli to selektirat.Neve wrote:ako ti ubije volju, onda baš i nije tako pametna :DRayMabus wrote:Kad znanost potvrdi da muški bježe od pametnih onda sam ja suvišan.
Jbga tako je ....previše pametna ti ubije volju.
To neznaci da je ova bez škole glupa nego je manje "pametnica" od ovih sa školom.
2014-04-11
Da al postoji igra : Ja Tarzan ti Đejn.pismejker wrote:Slazem se u potpunosti.No moras znati da su zenama muškarci uglavnom sredstvo za postizanje njihovog cilja,ne nuzno karijeristickog.I one sa zavrsenom srednjom,i ne moraju nes posebno niti pametne biti,imaju refleks prezivljavanja i i samoočuvanja,pa ce ti tako ici niz dlaku i cijeli zivot,jer ce biti osigurane,a kad okrenes ledja,kolutat ce ocima i bez glasa ti se sprdatiRayMabus wrote:Šali se ti šali se ....prije bih se bacio s mosta nego živio s nekim tko ti jasno daje do znanja da si žnj stavka na rasporedu.
Ta igra je bitna jer inace to gubi smisao.
2014-04-11
Sad bih nešto rekao, ali nemam ništa pametno za rećiRayMabus wrote:Petsto ispitanika sa sveučilišta Columbia sudjelovalo je u eksperimentu u kojem su provodili brze spojeve te su nakon svakog takvog spoja sudionici morali procijeniti izgled i inteligenciju osobe s kojom su bili u kontaktu.
Rezultati su pokazali kako bi muški sudionici na drugi spoj otišli sa ženom koju su ocijenili kao fizičku atraktivnu, radije nego s onom koju smatraju inteligentnom.
No, žene koje su sudjelovale u eksperimentu podjednako cijene izgled i inteligenciju te bi na spoj odlučile izaći i s muškarcem za kojeg misle da je inteligentan, a kojeg pritom nisu visoko ocijenile po pitanju izgleda.
Dakle, istraživanje je potvrdilo kako muškarci baš i ne preferiraju pametne žene jer se pokraj njih osjećaju nesigurno i manje moćno, a samim time i manje muževno.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/460483/zene-imate-li-ovu-osobinu-muskarci-ce-bjezati-od-vas-glavom-bez-obzira
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Fizički atraktivne mirisu na potencijalni seks.Pametnice ipak na još puno price,dok ih se ne istrese iz gaća.E to nam ubija volju.melkior wrote:Sad bih nešto rekao, ali nemam ništa pametno za rećiRayMabus wrote:Petsto ispitanika sa sveučilišta Columbia sudjelovalo je u eksperimentu u kojem su provodili brze spojeve te su nakon svakog takvog spoja sudionici morali procijeniti izgled i inteligenciju osobe s kojom su bili u kontaktu.
Rezultati su pokazali kako bi muški sudionici na drugi spoj otišli sa ženom koju su ocijenili kao fizičku atraktivnu, radije nego s onom koju smatraju inteligentnom.
No, žene koje su sudjelovale u eksperimentu podjednako cijene izgled i inteligenciju te bi na spoj odlučile izaći i s muškarcem za kojeg misle da je inteligentan, a kojeg pritom nisu visoko ocijenile po pitanju izgleda.
Dakle, istraživanje je potvrdilo kako muškarci baš i ne preferiraju pametne žene jer se pokraj njih osjećaju nesigurno i manje moćno, a samim time i manje muževno.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/460483/zene-imate-li-ovu-osobinu-muskarci-ce-bjezati-od-vas-glavom-bez-obzira
Guest- Guest
lako tebi, ti volis pametne 8-)melkior wrote:Sad bih nešto rekao, ali nemam ništa pametno za rećiRayMabus wrote:Petsto ispitanika sa sveučilišta Columbia sudjelovalo je u eksperimentu u kojem su provodili brze spojeve te su nakon svakog takvog spoja sudionici morali procijeniti izgled i inteligenciju osobe s kojom su bili u kontaktu.
2014-04-12
Svi volimo pametne samo bježimo od njih ko vrag od tamjana.maggie13 wrote:lako tebi, ti volis pametne 8-)melkior wrote:Sad bih nešto rekao, ali nemam ništa pametno za rećiRayMabus wrote:Petsto ispitanika sa sveučilišta Columbia sudjelovalo je u eksperimentu u kojem su provodili brze spojeve te su nakon svakog takvog spoja sudionici morali procijeniti izgled i inteligenciju osobe s kojom su bili u kontaktu.
2014-04-11
ma nema veze, zato uvijek možeš zakvačiti jednu Tiffanymelkior wrote:Sad bih nešto rekao, ali nemam ništa pametno za reći
2014-04-12
Dobre su pametne,samo nek prvo se okrenu uzitku.Filozofiju nek sipaju kasnije,kad mi zaspemo. :D
Guest- Guest
Usprkos uvriježenom mišljwnju, za muškarce ipak nije dobro da završe sami sa ženom na pustom otoku. Zašto? Jer će zapaliti sav rum.pismejker wrote:Slazem se u potpunosti.No moras znati da su zenama muškarci uglavnom sredstvo za postizanje njihovog cilja,ne nuzno karijeristickog.I one sa zavrsenom srednjom,i ne moraju nes posebno niti pametne biti,imaju refleks prezivljavanja i i samoočuvanja,pa ce ti tako ici niz dlaku i cijeli zivot,jer ce biti osigurane,a kad okrenes ledja,kolutat ce ocima i bez glasa ti se sprdatiRayMabus wrote:Šali se ti šali se ....prije bih se bacio s mosta nego živio s nekim tko ti jasno daje do znanja da si žnj stavka na rasporedu.
Lijepa ili ne, žena je zlo koje je Bog, iz zavisti, poslao muškarcu da ga kazni na ovom svijetu, ako On iz nekog razloga ne stigne.
2015-08-09
Jbga znaš šta ti je pegula ? Naletiš na neku koja ti se sviđa , baš si takvu tražio na mentalnom planu , hrpa zajedničkih tema i ciljeva no ima samo jedan problem : ona studira.
A šta .....nema Ja Tarzan ti Đejn nego ova mudruje ......odusta ...rekoh . NIKAD VIŠE.
Prvo šta sad žensku pitam je : jel studiraš i jel imaš fakultet ....ako kaže Da ....ja kažem LAKU NOĆ.
A šta .....nema Ja Tarzan ti Đejn nego ova mudruje ......odusta ...rekoh . NIKAD VIŠE.
Prvo šta sad žensku pitam je : jel studiraš i jel imaš fakultet ....ako kaže Da ....ja kažem LAKU NOĆ.
2014-04-11
onda vam je najbolje potražiti neku working girl.. sve obaviš brzo i u tišini, čak nema ni predigre, platiš na kraju i svi sretni i zadovoljnipismejker wrote:Fizički atraktivne mirisu na potencijalni seks.Pametnice ipak na još puno price,dok ih se ne istrese iz gaća.E to nam ubija volju.
2014-04-12
sto znaci da vecina ipak ne volite @_@RayMabus wrote:Svi volimo pametne samo bježimo od njih ko vrag od tamjana.maggie13 wrote:lako tebi, ti volis pametne 8-)melkior wrote:Sad bih nešto rekao, ali nemam ništa pametno za rećiRayMabus wrote:Petsto ispitanika sa sveučilišta Columbia sudjelovalo je u eksperimentu u kojem su provodili brze spojeve te su nakon svakog takvog spoja sudionici morali procijeniti izgled i inteligenciju osobe s kojom su bili u kontaktu.
2014-04-12
Da, ali ne na način da tu pamet koristi kao oružjemaggie13 wrote:lako tebi, ti volis pametne 8-)melkior wrote:Sad bih nešto rekao, ali nemam ništa pametno za rećiRayMabus wrote:Petsto ispitanika sa sveučilišta Columbia sudjelovalo je u eksperimentu u kojem su provodili brze spojeve te su nakon svakog takvog spoja sudionici morali procijeniti izgled i inteligenciju osobe s kojom su bili u kontaktu.
2015-08-09
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Similar topics
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
Page 3 of 24