Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Page 2 of 24
Page 2 of 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Re: Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
pismejker wrote:;)Noor wrote:pismejker wrote:Longi,zene samo pokusavaju da muškarce "uvjere" kako je muževno da,posto im je ukazala cast i rodila njihovo dijete,da se oni oduze na način,da se o njoj,majci brinu samo do kraja zivota.
Nisu režije jeftine
samo ti kuri
evo vidiš...tako to ide
Guest- Guest
Noor wrote:RayMabus wrote:Meni tribaju dvije žene ; jedna pametna s kojom cu razgovarat i jedna s velikim sisama koju cu .....e hehe hehe
sve to možeš naći i u jednoj.
Guest- Guest
Je , samo još nisam našao dovoljno glupu koja bi mene trpila.pismejker wrote:Naravno,naravno..sve je ljepse u dvoje,zar ne?RayMabus wrote:A cuj to tako ide , simbioza radi lakšeg opstanka ...to je sve normalno.pismejker wrote:Longi,zene samo pokusavaju da muškarce "uvjere" kako je muževno da,posto im je ukazala cast i rodila njihovo dijete,da se oni oduze na način,da se o njoj,majci brinu samo do kraja zivota.
Nisu režije jeftine
2. Druga dinamika je poticaj prema opstanku kroz sex i potomstvo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
deda, ova je tvoje fele.
Guest- Guest
Noor wrote:deda, ova je tvoje fele.
pametna i lijepa, rijetka poput jednoroga
Guest- Guest
Kad vidim da cura u restoranu,nakon sto je spicila dobru porciju klope,jos komadicem kruha polira tanjir,odmah bjezim od takve.
Guest- Guest
ili samo...rogata?!deda wrote:Noor wrote:deda, ova je tvoje fele.
pametna i lijepa, rijetka poput jednoroga
Guest- Guest
damski je na pola tanjura krenut kukat kako više ne može, nagurat još jedan zalogaj i složiti beštek na desnu stranu tanjura :)))pismejker wrote:Kad vidim da cura u restoranu,nakon sto je spicila dobru porciju klope,jos komadicem kruha polira tanjir,odmah bjezim od takve.
Guest- Guest
Kad znanost potvrdi da muški bježe od pametnih onda sam ja suvišan.
Jbga tako je ....previše pametna ti ubije volju.
Jbga tako je ....previše pametna ti ubije volju.
2014-04-11
Dakle, istraživanje je potvrdilo kako muškarci baš i ne preferiraju pametne žene jer se pokraj njih osjećaju nesigurno i manje moćno, a samim time i manje muževno.
Ovdje nema onog : Ja Tarzan ti Đejn .....ova odma ubije taj odnos.
Ovdje nema onog : Ja Tarzan ti Đejn .....ova odma ubije taj odnos.
2014-04-11
Ne treba,nek pojede komplet porciju.Takve koje poliraju tanjir kruhom na kraju,kad ih dovedes doma na veceru,duplo tovare,a kasnije se ne mogu maknuti.To zensko??? :(Noor wrote:damski je na pola tanjura krenut kukat kako više ne može, nagurat još jedan zalogaj i složiti beštek na desnu stranu tanjura :)))pismejker wrote:Kad vidim da cura u restoranu,nakon sto je spicila dobru porciju klope,jos komadicem kruha polira tanjir,odmah bjezim od takve.
Guest- Guest
Ovi znanstvenici svaki dan otkriju neku pametnu stvar .....šta su žene u društv pametnije to manje igre Ja Tarzan a ti Đejn .....oni u Japanu se uopce nehebu ....pičke su im preinteligentne.
2014-04-11
Japanke se jebu kao štukeRayMabus wrote:Ovi znanstvenici svaki dan otkriju neku pametnu stvar .....šta su žene u društv pametnije to manje igre Ja Tarzan a ti Đejn .....oni u Japanu se uopce nehebu ....pičke su im preinteligentne.
Guest- Guest
Nek se one jebu , meni sve šta ima više od četri razreda srednje je hvala i doviđema.
2014-04-11
Guest- Guest
A štaš , nisam ja proveo ova istraživanja.
2014-04-11
Najbolje su.Friške i jedre
Guest- Guest
Ma eto , nije toliko bitna tema samo eto znanstveno potvrđeno pa zakacio temu.
Nece to puno promijeniti jer ove danas i onako žele biti pametne da bi bile neovisne o muškome tako da upirat svoje necu samo sam okacio znanstveni rad.
Nece to puno promijeniti jer ove danas i onako žele biti pametne da bi bile neovisne o muškome tako da upirat svoje necu samo sam okacio znanstveni rad.
2014-04-11
Ako je ona odlucila gradit karijeru da bi bila finacijski neovisna onda ti nju i onako ovako istraživanje nece natjerat da bude glupa da bi se svidila muškome ......ona želi biti finacijski neovisna , karijera i to a ovo da se svidi muškome joj je druga , treca ili žnj stavka u životu.
2014-04-11
Primjecujem da po raznim edukativnim,promotivnim materijalima,kao i u industriji mode,i sve vezano uz nju,nivo i rang spomenutog materijala,ide godistem sve nize.
Guest- Guest
Nažalost naletio na ovako nešto .....trebalo mi vremena posli da shvatim šta je taj fenomen uopce .....zato ti ja ono niks išta iznad srednje škole ....ZDRAVOOOOOOOOOOOOOORayMabus wrote:Ako je ona odlucila gradit karijeru da bi bila finacijski neovisna onda ti nju i onako ovako istraživanje nece natjerat da bude glupa da bi se svidila muškome ......ona želi biti finacijski neovisna , karijera i to a ovo da se svidi muškome joj je druga , treca ili žnj stavka u životu.
2014-04-11
Page 2 of 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Similar topics
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
Page 2 of 24