Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Page 20 of 24
Page 20 of 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Re: Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Cure, imamo novu temu..muskici stavljaju slike :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nego mislim da bi sad bio red da cice pokažeš, ovo s dupetom već jenjava i pomalo se otrcalo
neva- Posts : 4367
2014-04-12
svoje ili..?maggie13 wrote:Cure, imamo novu temu..muskici stavljaju slike :D
2014-04-12
najbolje bi bilo da sad svi skupa odigramo novogodišnji poker na svlačenje
vili40-
2015-08-02
cam-poker na svlačenje valjda, inače ne bi bilo zabavnovili40 wrote:najbolje bi bilo da sad svi skupa odigramo novogodišnji poker na svlačenje
osim ako ćeš vjerovati na riječ
2014-04-12
nema varanjaNeve wrote:cam-poker na svlačenje valjda, inače ne bi bilo zabavnovili40 wrote:najbolje bi bilo da sad svi skupa odigramo novogodišnji poker na svlačenje
osim ako ćeš vjerovati na riječ
vili40-
2015-08-02
pravo pitanje :-DNeve wrote:svoje ili..?maggie13 wrote:Cure, imamo novu temu..muskici stavljaju slike :D
2014-04-12
Neve wrote:njezine slike su bile obične, iz grada, jer joj nije stalo do zujanja likova na forumu, kao ni ostalim forumašicamaNoor wrote:normalno da nisi, drago mi je da si konačno priznala...nit imaš kaj pokazati, a još manje "muda" za to.
nisi ni evi ko gležnja, ona je svoje slike stavila..tek da se ne zaboravi.
jedino si ti namještala dupe za kameru, pa zašto bi ti sad uskraćivali zasluženu nagradu za tvoj trud, to bi bilo nehumano
aha, kategorija obične iz grada...a moja je iz kategorije frizeraj, koji je isto u gradu
mda, nije joj stalo do zujanja...a postavljala ih je na zahtjev forumaša, samo su pitali da joj vide trup i sise, u sekundi ih je postavila...hehe
daj ne izmišljaj i nemoj me tjerat da kopam po arhivi, bude ti jako neugodno zbog ovog notornog laganja....eno ti svjedoka s teme kolko voleš
Guest- Guest
otrcano bude tek kad ti staviš svojeNeve wrote:nego mislim da bi sad bio red da cice pokažeš, ovo s dupetom već jenjava i pomalo se otrcalo
Guest- Guest
dobraNoor wrote:otrcano bude tek kad ti staviš svojeNeve wrote:nego mislim da bi sad bio red da cice pokažeš, ovo s dupetom već jenjava i pomalo se otrcalo
šta, nadaš se?
ali neka te, nek još malo uživaš, to ti je moj poklon za NG
sad zbilja moram ići, ugodan ti i zabavan doček, kao i svima ostalima
2014-04-12
Neve wrote:dobraNoor wrote:otrcano bude tek kad ti staviš svojeNeve wrote:nego mislim da bi sad bio red da cice pokažeš, ovo s dupetom već jenjava i pomalo se otrcalo
šta, nadaš se?
ali neka te, nek još malo uživaš, to ti je moj poklon za NG
sad zbilja moram ići, ugodan ti i zabavan doček, kao i svima ostalima
hvala, također
Guest- Guest
Ipak je Noor-kolegica za svakodnevni uzdah muškaraca.Ovo ostalo,može i ne mora.
Guest- Guest
Neve wrote:to ako se norka ne smiri, onda ću staviti dupe na avatar, pa nek' se pozdravi sa svojom 'slavom'marcellus wrote:
dobro, ne mora ako je prva bit i zadnja
Norka ožeži!
pismejker wrote:Ipak je Noor-kolegica za svakodnevni uzdah muškaraca.Ovo ostalo,može i ne mora.
ma, dobre su naše cure..sve :)
Guest- Guest
marcellus wrote:Neve wrote:to ako se norka ne smiri, onda ću staviti dupe na avatar, pa nek' se pozdravi sa svojom 'slavom'marcellus wrote:
dobro, ne mora ako je prva bit i zadnja
Norka ožeži!
ne brini, nema nevenka pojma u što je krenula
Guest- Guest
Kao prvo..Želim ti sretnu,zdravu i bogatu novu godinu,kao i tvojoj poštovanoj obitelji.. :)Noor wrote:pismejker wrote:Ipak je Noor-kolegica za svakodnevni uzdah muškaraca.Ovo ostalo,može i ne mora.
Guest- Guest
pismejker wrote:Kao prvo..Želim ti sretnu,zdravu i bogatu novu godinu,kao i tvojoj poštovanoj obitelji.. :)Noor wrote:pismejker wrote:Ipak je Noor-kolegica za svakodnevni uzdah muškaraca.Ovo ostalo,može i ne mora.
hvala lijepo..i ja tebi također :)
Guest- Guest
hm, a da ja pogledam kaj ja imam od slika forumašica još iz onog vremena dok sam tu radio štetu više nego pisao o politici...
Puno hvala.. :)Noor wrote:pismejker wrote:Kao prvo..Želim ti sretnu,zdravu i bogatu novu godinu,kao i tvojoj poštovanoj obitelji.. :)Noor wrote:pismejker wrote:Ipak je Noor-kolegica za svakodnevni uzdah muškaraca.Ovo ostalo,može i ne mora.
Guest- Guest
marcellus wrote:hm, a da ja pogledam kaj ja imam od slika forumašica još iz onog vremena dok sam tu radio štetu više nego pisao o politici...
znači, stavljalo se slika, ha?
Guest- Guest
pismejker wrote:Puno hvala.. :)Noor wrote:pismejker wrote:Kao prvo..Želim ti sretnu,zdravu i bogatu novu godinu,kao i tvojoj poštovanoj obitelji.. :)Noor wrote:pismejker wrote:Ipak je Noor-kolegica za svakodnevni uzdah muškaraca.Ovo ostalo,može i ne mora.
molim :)
Guest- Guest
Page 20 of 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
Page 20 of 24