Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
Page 22 of 24
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
pismejker wrote:Marcelus,da jesam,rekao bih.Ja sam ja,i ako smetam na forumu,slobodno recite.Neću da smetam,ali i to neko usporedjivanje sa tim likom,me počinje zamarati.
Malo čovjek prokomentira žensko tijelo,i odmah je tamo neki omraženi lik.
yep. Iknar.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
;Dkic wrote:
eto nije svele xD
2014-04-12
Ko je blagosloven? On ili ona?kolerik wrote:Ja vec u ovoj, nastupnoj, godini vidim longija u sretnom braku sa gospodjom longi, u blagoslovljenom stanju... :)
Last edited by dzango on 1/1/2017, 19:41; edited 1 time in total
maggie13 wrote:Nikad, pa ni tad...tako longiju podmetnuti..ali ne, nemoguce..nema veze sa zenama :Dkolerik wrote:Ja vec u ovoj, nastupnoj, godini vidim longija u sretnom braku sa gospodjom longi, u blagoslovljenom stanju... :)
Ma jos bolje. :D
Guest- Guest
Napose,kao babe se ponašate.da ima na forumu prozora,vječito bi virkale kroz njega :D
Guest- Guest
dzango wrote:Ko je blagosloven? On ili ona?kolerik wrote:Ja vec u ovoj, nastupnoj, godini vidim longija u sretnom braku sa gospodjom longi, u blagoslovljenom stanju... :)
Oboje. Ja sam nepopravljivi romantik. :)
Guest- Guest
kako li si mu samo mogao tako nesto pozeljeti..osobito sad kad odmara pa ne moze odgovoriti :-)kolerik wrote:maggie13 wrote:Nikad, pa ni tad...tako longiju podmetnuti..ali ne, nemoguce..nema veze sa zenama :Dkolerik wrote:Ja vec u ovoj, nastupnoj, godini vidim longija u sretnom braku sa gospodjom longi, u blagoslovljenom stanju... :)
2014-04-12
maggie13 wrote:kako li si mu samo mogao tako nesto pozeljeti..osobito sad kad odmara pa ne moze odgovoriti :-)kolerik wrote:maggie13 wrote:Nikad, pa ni tad...tako longiju podmetnuti..ali ne, nemoguce..nema veze sa zenama :Dkolerik wrote:Ja vec u ovoj, nastupnoj, godini vidim longija u sretnom braku sa gospodjom longi, u blagoslovljenom stanju... :)
A ionako mi ne bi odgovorio, nalijepio bi onaj demografski presjek po spolu i godinama, i napisao par rijeci velikim slovima.
Nadji mu neku prijateljicu, ono da ima cca 40 god, rastavljena, djeca iz prethodnih brakova, jos jedno sa njim, ono, zadnji trzaji. :)
Guest- Guest
On je blagosloven samo sa teškim lekovima. Jutros mu baš nije išlo.kolerik wrote:dzango wrote:Ko je blagosloven? On ili ona?kolerik wrote:Ja vec u ovoj, nastupnoj, godini vidim longija u sretnom braku sa gospodjom longi, u blagoslovljenom stanju... :)
dzango wrote:On je blagosloven samo sa teškim lekovima. Jutros mu baš nije išlo.kolerik wrote:dzango wrote:Ko je blagosloven? On ili ona?kolerik wrote:Ja vec u ovoj, nastupnoj, godini vidim longija u sretnom braku sa gospodjom longi, u blagoslovljenom stanju... :)
A dobro, valjda se popilo sinoc, a lijekovi i alkohol ne idu.
Kako je tebi bilo? Doma, vani?
Guest- Guest
Kući. Lepo. Malo smo pili, malo se zezali. Taman.kolerik wrote:dzango wrote:On je blagosloven samo sa teškim lekovima. Jutros mu baš nije išlo.kolerik wrote:dzango wrote:Ko je blagosloven? On ili ona?kolerik wrote:Ja vec u ovoj, nastupnoj, godini vidim longija u sretnom braku sa gospodjom longi, u blagoslovljenom stanju... :)
A dobro, valjda se popilo sinoc, a lijekovi i alkohol ne idu.
Kako je tebi bilo? Doma, vani?
nitko iole pametan se tu nece mijesat ;Pkolerik wrote:maggie13 wrote:kako li si mu samo mogao tako nesto pozeljeti..osobito sad kad odmara pa ne moze odgovoriti :-)kolerik wrote:maggie13 wrote:Nikad, pa ni tad...tako longiju podmetnuti..ali ne, nemoguce..nema veze sa zenama :Dkolerik wrote:Ja vec u ovoj, nastupnoj, godini vidim longija u sretnom braku sa gospodjom longi, u blagoslovljenom stanju... :)
A ionako mi ne bi odgovorio, nalijepio bi onaj demografski presjek po spolu i godinama, i napisao par rijeci velikim slovima.
Nadji mu neku prijateljicu, ono da ima cca 40 god, rastavljena, djeca iz prethodnih brakova, jos jedno sa njim, ono, zadnji trzaji. :)
2014-04-12
Vidi ove što spamaju :)
Čeka se Neve-kolegicina guzica,da uopće moze uci u duel sa Noor-kolegicom.
Čeka se Neve-kolegicina guzica,da uopće moze uci u duel sa Noor-kolegicom.
Guest- Guest
ti hoćeš opet ban svele?
Nije Svele.Ostalo,kako hoćeš.
Guest- Guest
kako ti kažeš svele :)pismejker wrote:Nije Svele.Ostalo,kako hoćeš.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Bogami,taj lik vam je ostavi gadne fobije,kad ga u svakom vidite. :D
Guest- Guest
Svetac?...A on je zanimljiv momak...hehehehehehehehehehepismejker wrote:Bogami,taj lik vam je ostavi gadne fobije,kad ga u svakom vidite. :D
red wolf-
2016-02-10
pa da, slike borbenih zrakoplova 5 generacije u kutku za rusofile, pa malo i tema o siriji, a kada su ženske guzice u pitanju, svaka tema je tvoja....pismejker wrote:Bogami,taj lik vam je ostavi gadne fobije,kad ga u svakom vidite. :D
ostavljam i 1% šanse da sam falio
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Jako.Prokomentiram zansku guzicu,i odamh me etiketiraju kao tog lika.red wolf wrote:Svetac?...A on je zanimljiv momak...hehehehehehehehehehepismejker wrote:Bogami,taj lik vam je ostavi gadne fobije,kad ga u svakom vidite. :D
Guest- Guest
Uhhh.Dobro je da ne radite u pravosudju.forum i moze podnijeti taj nivo dedukcije.mutava baštarda wrote:pa da, slike borbenih zrakoplova 5 generacije u kutku za rusofile, pa malo i tema o siriji, a kada su ženske guzice u pitanju, svaka tema je tvoja....pismejker wrote:Bogami,taj lik vam je ostavi gadne fobije,kad ga u svakom vidite. :D
ostavljam i 1% šanse da sam falio
Guest- Guest
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» Država digla boravišnu pristojbu za nautičare, vlasnici brodova bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
Page 22 of 24