Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
jesi ti ono u zagrebu a roden si negdje u dalmaciji, pa dalje si ti od rodnog kraja tikvovuksadinare wrote:..ma epikur previse dramatizira...tuđina ga ubija makar to nece priznati...niej da se sad en veseli ili slicno..ali jbg...kuca ej kuca..svoj na svom si ipak svoj
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
jastreb wrote:Epikure,tvoj me pesimizam mori. Ponašaš se nepravedno prama svom rodnom kraju i previše ga podcjenjuješ.
To je tvoja zemlja,tvoj kraj,tvoji ljudi. A ti se uvatio one Dalmacije i nju hvališ na sva usta,a rodni kraj ko hebe?
Nije u redu. Podsjećaš me na Banjalučane Hrvate,koji isto tako sa sprdnjom pričaju o Banjaluci i Kozari.
Vi miješate zavičajne sentimente koji su mi svakako pozitivni, pa nisam bezveze tu ;)
Ja govorim o političkoj situaciji i perspektivi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako je nekome od vas trojice ostalo još pokoji argument a da ga nisam obradio izvolite.
Idem marnuti šljivku pa se vratim da vidim jel tko mrda još :D
Idem marnuti šljivku pa se vratim da vidim jel tko mrda još :D
2015-08-06
..nemas pojma o zemljopisu australac..prckov wrote:jesi ti ono u zagrebu a roden si negdje u dalmaciji, pa dalje si ti od rodnog kraja tikvovuksadinare wrote:..ma epikur previse dramatizira...tuđina ga ubija makar to nece priznati...niej da se sad en veseli ili slicno..ali jbg...kuca ej kuca..svoj na svom si ipak svoj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i šta možeš poduzet? bosanska posla, iskopati jarak oko bih ,napuniti ga vodom i ubaciti krokodile, pa neka se bosanci između sebe rokaju, kao u siriji.. umjereni, neumjereni, multietnički i nacionalniasilovski wrote:u biti ne, ovo je puno šire od Bosne ovo je predigra za sranje, nitko ne doseljava vehabije bez maliciozne namjere pogotovo ovakvo masovno, a Bosanci su ovdje igračkaPinochet wrote:bosanska posla
Guest- Guest
Po onome što čujem stanje hrvatstva u i oko Tuzle nije baš najsjajnije,ali je i daleko od neke apokalipse.epikur37 wrote:jastreb wrote:Epikure,tvoj me pesimizam mori. Ponašaš se nepravedno prama svom rodnom kraju i previše ga podcjenjuješ.
To je tvoja zemlja,tvoj kraj,tvoji ljudi. A ti se uvatio one Dalmacije i nju hvališ na sva usta,a rodni kraj ko hebe?
Nije u redu. Podsjećaš me na Banjalučane Hrvate,koji isto tako sa sprdnjom pričaju o Banjaluci i Kozari.
Vi miješate zavičajne sentimente koji su mi svakako pozitivni, pa nisam bezveze tu ;)
Moja kona je odo tamo i svake godine par puta skoči tamo i puna je pozitivnih dojmova. Neki su se ljudi čak i iz Hrvatske tamo vratili.
Ak' i jesu odletjeli ždrali,
Ostali su ptići ždralovići;
Hranićemo ptiće ždraloviće:
N a š e p l e m e p o g i n u t i n e ć e !
Naši dvori pusti ostat neće!
Last edited by jastreb on 28/12/2016, 15:13; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
no nisi istjeran za razliku od familije moje zene..i imas citavu kucu ili kuce...epikur37 wrote:jastreb wrote:Epikure,tvoj me pesimizam mori. Ponašaš se nepravedno prama svom rodnom kraju i previše ga podcjenjuješ.
2015-09-08
Ima još nade za tebe.epikur37 wrote:
Idem marnuti šljivku
Da si rekao da ideš na bevandu dobio bi čvrgu!
2014-04-22
jastreb wrote:Po onome što čujem stanje hrvatstva u i oko Tuzle nije baš najsjajnije,ali je i daleko od neke apokalipse.epikur37 wrote:jastreb wrote:Epikure,tvoj me pesimizam mori. Ponašaš se nepravedno prama svom rodnom kraju i previše ga podcjenjuješ.
Moja kona je odo tamo i svake godine par puta skoči tamo i puna je pozitivnih dojmova. Neki su se ljudi čak i iz Hrvatske tamo vratili.
Ak' i jesu odletjeli ždrali,
Ostali su ptići ždralovići;
Hranićemo ptiće ždraloviće:
N a š e p l e m e p o g i n u t i n e ć e !
Ma gle meni je dobro zaletit se ovdje obnovit ću i voćnjak, prodajem neke nekretnine ok. S one strane zavičajnog sentimenta, sjećanja a i neke ekonomske ostavštine posve ok.
Al sve skupa uzevši perspektiva Hrvata ovdje je nacionalna manina pod pritiskom asimilacije i diskriminacije u zmelji koja se sve više islamizira, nikakve ekonomske perspektive i potencijalnih međunacionalnih nemira.
Dobro vi iz hrvatske imate neku unutarnju političku potrebu idealizirati tu sliku.
2015-08-06
evo jastrebe i epikure malo zavicaja od moje supruge uz sljivovicu pase..
https://www.youtube.com/watch?v=tQJC1GSwios
2015-09-08
Makni mi se s tim šargijama,jer ću astal prevrnut!!!vuksadinare wrote:evo jastrebe i epikure malo zavicaja od moje supruge uz sljivovicu pase..
2014-04-22
jastreb wrote:Makni mi se s tim šargijama,jer ću astal prevrnut!!!vuksadinare wrote:evo jastrebe i epikure malo zavicaja od moje supruge uz sljivovicu pase..
2015-09-08
vuksadinare wrote:no nisi istjeran za razliku od familije moje zene..i imas citavu kucu ili kuce...epikur37 wrote:jastreb wrote:Epikure,tvoj me pesimizam mori. Ponašaš se nepravedno prama svom rodnom kraju i previše ga podcjenjuješ.
Uopće nisam istjeran, kuću, stan sve imam u TZ, dao sam otkaz na siguran posao za odličnu plaću.
Ja nisam prognanik niti izbjeglica, izabrao sam mjesto za živjeti prema onome što mi se svidjelo i gdje me želja povukla.
I gdje vidim perspektivu podneblja, zajednice i ekonomije za sebe i svoju djecu.
I tu sagradio dom, te napravio i bolje pretpostavke djeci i sebi nego gore.
A zavičaj je moj integralni dio i baš mi lijepo dođe zaletiti se u ovaj brežuljkasti krajolik i ćutati delicije i memorabilije koje nudi.
2015-08-06
ja sam novopeceni dalmatinac.. i to bodulvuksadinare wrote:..nemas pojma o zemljopisu australac..prckov wrote:jesi ti ono u zagrebu a roden si negdje u dalmaciji, pa dalje si ti od rodnog kraja tikvovuksadinare wrote:..ma epikur previse dramatizira...tuđina ga ubija makar to nece priznati...niej da se sad en veseli ili slicno..ali jbg...kuca ej kuca..svoj na svom si ipak svoj
koji km gore dole, tu je to negdje
tikvo
2014-04-19
ajde neka..no jopet ces ti natrag u australiju..ziher je ziher..prckov wrote:ja sam novopeceni dalmatinac.. i to bodulvuksadinare wrote:..nemas pojma o zemljopisu australac..prckov wrote:jesi ti ono u zagrebu a roden si negdje u dalmaciji, pa dalje si ti od rodnog kraja tikvovuksadinare wrote:..ma epikur previse dramatizira...tuđina ga ubija makar to nece priznati...niej da se sad en veseli ili slicno..ali jbg...kuca ej kuca..svoj na svom si ipak svoj
tikvo
2015-09-08
cuj sargija..o jebotejastreb wrote:Makni mi se s tim šargijama,jer ću astal prevrnut!!!vuksadinare wrote:evo jastrebe i epikure malo zavicaja od moje supruge uz sljivovicu pase..
2014-04-19
vidi se koliko si bosanac kad sargiju en volis..epikur je voli i zato on ej pravi bosanac za razliku do tebe...prckov wrote:cuj sargija..o jebotejastreb wrote:Makni mi se s tim šargijama,jer ću astal prevrnut!!!vuksadinare wrote:evo jastrebe i epikure malo zavicaja od moje supruge uz sljivovicu pase..
2015-09-08
ma bolan svjetski sam coek, planeta mi postala malavuksadinare wrote:ajde neka..no jopet ces ti natrag u australiju..ziher je ziher..prckov wrote:ja sam novopeceni dalmatinac.. i to bodulvuksadinare wrote:..nemas pojma o zemljopisu australac..prckov wrote:jesi ti ono u zagrebu a roden si negdje u dalmaciji, pa dalje si ti od rodnog kraja tikvovuksadinare wrote:..ma epikur previse dramatizira...tuđina ga ubija makar to nece priznati...niej da se sad en veseli ili slicno..ali jbg...kuca ej kuca..svoj na svom si ipak svoj
tikvo
nego jesil ti stvarno u zagrebu, nekako si mi seljakast
2014-04-19
..eh znas samo takav sam ti seljo...prckov wrote:ma bolan svjetski sam coek, planeta mi postala malavuksadinare wrote:ajde neka..no jopet ces ti natrag u australiju..ziher je ziher..prckov wrote:ja sam novopeceni dalmatinac.. i to bodulvuksadinare wrote:..nemas pojma o zemljopisu australac..prckov wrote:
jesi ti ono u zagrebu a roden si negdje u dalmaciji, pa dalje si ti od rodnog kraja tikvo
tikvo
nego jesil ti stvarno u zagrebu, nekako si mi seljakast
2015-09-08
koje ste vi seljacinevuksadinare wrote:vidi se koliko si bosanac kad sargiju en volis..epikur je voli i zato on ej pravi bosanac za razliku do tebe...prckov wrote:cuj sargija..o jebotejastreb wrote:Makni mi se s tim šargijama,jer ću astal prevrnut!!!vuksadinare wrote:evo jastrebe i epikure malo zavicaja od moje supruge uz sljivovicu pase..
2014-04-19
fala bogu na tome da jesmo..prckov wrote:koje ste vi seljacinevuksadinare wrote:vidi se koliko si bosanac kad sargiju en volis..epikur je voli i zato on ej pravi bosanac za razliku do tebe...prckov wrote:cuj sargija..o jebotejastreb wrote:Makni mi se s tim šargijama,jer ću astal prevrnut!!!vuksadinare wrote:evo jastrebe i epikure malo zavicaja od moje supruge uz sljivovicu pase..
2015-09-08
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Akaemik Esad Duraković: Glasanje za Komšića pitanje je patriotizma
» Vlada FBiH: Najniža plaća u FBiH povećana za 520 kuna
» Jelka Miličević, potpredsjednica vlade FBIH iz HDZ-a: Za propast Aluminija krivu su uvijeti na globalnom tržištu, Vlada FBiH ima čistu savjest
» I Bog stvori ženu ;P
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
» Vlada FBiH: Najniža plaća u FBiH povećana za 520 kuna
» Jelka Miličević, potpredsjednica vlade FBIH iz HDZ-a: Za propast Aluminija krivu su uvijeti na globalnom tržištu, Vlada FBiH ima čistu savjest
» I Bog stvori ženu ;P
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
Page 5 of 6