Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
fala bogu na tome da jesmo..prckov wrote:koje ste vi seljacinevuksadinare wrote:vidi se koliko si bosanac kad sargiju en volis..epikur je voli i zato on ej pravi bosanac za razliku do tebe...prckov wrote:cuj sargija..o jebotejastreb wrote:Makni mi se s tim šargijama,jer ću astal prevrnut!!!vuksadinare wrote:evo jastrebe i epikure malo zavicaja od moje supruge uz sljivovicu pase..
https://www.youtube.com/watch?v=tQJC1GSwios
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
mi smo takve kad zalutaju u carsiju sutaliprckov wrote:koje ste vi seljacinevuksadinare wrote:vidi se koliko si bosanac kad sargiju en volis..epikur je voli i zato on ej pravi bosanac za razliku do tebe...prckov wrote:cuj sargija..o jebotejastreb wrote:Makni mi se s tim šargijama,jer ću astal prevrnut!!!vuksadinare wrote:evo jastrebe i epikure malo zavicaja od moje supruge uz sljivovicu pase..
https://www.youtube.com/watch?v=tQJC1GSwios
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a vdis mi smo kroz carsiju prolazili pjevajuci i rakijajuci...prckov wrote:mi smo takve kad zalutaju u carsiju sutaliprckov wrote:koje ste vi seljacinevuksadinare wrote:vidi se koliko si bosanac kad sargiju en volis..epikur je voli i zato on ej pravi bosanac za razliku do tebe...prckov wrote:cuj sargija..o jebotejastreb wrote:
Makni mi se s tim šargijama,jer ću astal prevrnut!!!
2015-09-08
Vučino kako Hrvati stoje u Zavidovićima?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
1:1jastreb wrote:Vučino kako Hrvati stoje u Zavidovićima?
2015-09-08
ma nije to carsija, to ste vi kroz selovuksadinare wrote:a vdis mi smo kroz carsiju prolazili pjevajuci i rakijajuci...prckov wrote:mi smo takve kad zalutaju u carsiju sutaliprckov wrote:koje ste vi seljacinevuksadinare wrote:vidi se koliko si bosanac kad sargiju en volis..epikur je voli i zato on ej pravi bosanac za razliku do tebe...prckov wrote:
cuj sargija..o jebote
2014-04-19
ko i srbi u kninujastreb wrote:Vučino kako Hrvati stoje u Zavidovićima?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Lijepo im se za Božić onaj tamo zaletio kamionom po Berlinu a evo sad cujem francuska policija uhvatila jednog koji je htjeo na Novu godinu nešto raznijet ....sve ce ovi dati da im BiH ispod nosa bude islamska država.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad ste jaki...migovi dvajsdevetka i to, jebiga...pizzon wrote:e vucko,
propada tvoja ideja da ratujes opet protiv srba !
tesko !?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
jastreb wrote:U šoldima je sve i u tome je kvaka.Eroo wrote:A čovjek ti je lijepo rekao o čemu se radi.vuksadinare wrote:...uz vjeru dobro dođe i nesto sa strane ispod stola zaraditi..a arapi su izdasne ruke..a ne pitas se od koga novac dolazi samo neka dolazi
Nije u šoldima sve...
Koncepti "Nek ti kušin bude stina" , "Ne dirajte mi ravnicu" "Dalmacija u mom oku" i "Ajme meni bez tebe Krajino" su iscrpljeni,isprazni i patetični.
Jedino kod vas Hercegovaca još pali ona "Serbus dragi Zagreb moj"
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nek ti kušin bude stina .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Patetično,glupavo i isprazno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Akaemik Esad Duraković: Glasanje za Komšića pitanje je patriotizma
» Vlada FBiH: Najniža plaća u FBiH povećana za 520 kuna
» Jelka Miličević, potpredsjednica vlade FBIH iz HDZ-a: Za propast Aluminija krivu su uvijeti na globalnom tržištu, Vlada FBiH ima čistu savjest
» I Bog stvori ženu ;P
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
» Vlada FBiH: Najniža plaća u FBiH povećana za 520 kuna
» Jelka Miličević, potpredsjednica vlade FBIH iz HDZ-a: Za propast Aluminija krivu su uvijeti na globalnom tržištu, Vlada FBiH ima čistu savjest
» I Bog stvori ženu ;P
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
Page 6 of 6