Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 48 of 55
Page 48 of 55 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 51 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
De, pa baš je dobra fora s gebisom.metilda wrote:Noor wrote:maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas, a dudeta nikako bez mene. :D
Dude, zao mi je, necu ti bit trenerica..smorila si me, opsjednuta si, a jos da te treniram...ne bi te se nikad rijesila...pametno moje :0)
baba navalila ko pit bul....i ne pušta
bojim se trzat, da joj gebis ne izleti
ajde, maiketi, jedan suvisli tekst.. ništa drugo ne tražim... može i suvisli citat o današnjim političkim problemima...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
travko mi je bio simpatičan, onako direktan i zajedljiv, valjda sam sklona raznim 'spadalima' :uzdišemarcellus wrote:travko je jedan od onih koji nisu od te većine... zato sam tu i otvorio njegov kutak za njegove postove s fejsa...
a da me znao oplesti, znao je .. jednom je na kultnima čak bio tako 'zabrinut' za moj seksualni život, da je otvorio temu o tome :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
taman sam htjela to reci, kad me zene obuzele :PNeve wrote:ajde baci malo svjetla u ovu situaciju.. vidi se samo crnac u tuneluRayMabus wrote:
2014-04-12
Možd ova od prije dvi minute ?Neve wrote:ajde baci malo svjetla u ovu situaciju.. vidi se samo crnac u tuneluRayMabus wrote:
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
metilda wrote:maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas,
kad noorka napiše sammo jedan suvisli tekst o bilo čemu poput kaje i neve bez ad hominem udaraca a može i s njima ali samo da je nečim relevantnim argumentiran priznat ću da je solidna forumašica... oavko joj ostaju samo umjetne sise i guzice...
Guest- Guest
maggie13 wrote:iskreno, samo komentiram trenutnu situaciju, ne znam povijest vaseg fighta, a i ne ocjenjuje mi se nitko ovih dana (ni inace pretjerano)..iako mi uvijek drazi mir i zezanje nego fajtanje :-)metilda wrote:maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas,
kad noorka napiše sammo jedan suvisli tekst o bilo čemu poput kaje i neve bez ad hominem udaraca a može i s njima ali samo da je nečim relevantnim argumentiran priznat ću da je solidna forumašica... oavko joj ostaju samo umjetne sise i guzice...
iskreno ne znam ni ja, znam samo da je noor čim se pojavila počela pljuckati po meni.. ali kako pretpostavljam da je ona s Kultnixa ne čudi me to... doduše i ja sam u početku pomislila da je dudetetein duplić...
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:ajmo malo o tvojim biserima. Pavelic je bio Mussolinijeva marioneta. ali Hrvatska je u to vrijeme bila nezavisna. na ovo drugo se svi vi lozite. to je samo najfrižlji example od jucer koji ti onda mudro presutis kad te se uhvati u deductive fallacy. za razliku od clanice MENSA-e i pravobraniteljice per capita imam trenutaka inspiracije...marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:nego ces ti o levelu! vama je level kad kaja mene ispickara i iznaziva pogrdnim imenima. to se zove pristranost. a vidim da je jos od jucer explozivna. znam i zasto.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:
je, kajinu razinu nitko ne moze dostici.
joj nesrećo nemoj samo ti o razini, pardon levelu :matrix:
jao, jao, jao. Ajmo malo po tvojim postovima i vokabularu...
glupa i pokvarena pičko, gdje sam ja to i kad rekao ne jučer, nego u 13 godina na forumu, da je hrvatska u to vrijeme bila nezavisna?
Rasprava od jučer - ja kažem da je pavelić bio musolinijeva marioneta, ti odgovoriš "ali je unatoč tome bila nezavisna, jel?!" i ja ti ne odgovorim ništa, jer s tobom nisam ni raspravljao niti kanim, i ti mi sad podmećeš da sam rekao nešto što si ti rekla?
ajd sad odgmizi natrag pod kamen
Noor wrote:metilda wrote:maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas,
a e, to si stvarno ti...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Možd ova od prije dvi minute ?Neve wrote:ajde baci malo svjetla u ovu situaciju.. vidi se samo crnac u tuneluRayMabus wrote:
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ajmo zajedno malo zatreptati i zawikati da nismo emanćipirane.. možda upali svjetlo?maggie13 wrote:taman sam htjela to reci, kad me zene obuzele :PNeve wrote:ajde baci malo svjetla u ovu situaciju.. vidi se samo crnac u tuneluRayMabus wrote:
2014-04-12
ja sam samo dokona domacica, srca otvorena, a ti imas fax i govoris engleski na poslu, i zivis u egzoticnoj zemlji..(ah,mogla bih do sutra)..Mirkec&Slavkec wrote:ih, di ces ti kao clanica MENSA-e gubit vrijeme na nekakvu debilette, Ćistaćicu nasnifanu domestosom. ha ja.maggie13 wrote:Dude, zao mi je, necu ti bit trenerica..smorila si me, opsjednuta si, a jos da te treniram...ne bi te se nikad rijesila...pametno moje :0)
Ako se osjecas bolje rugajuci se mojoj prosjecnosti, samo naprijed, tko sam ja da ti brani..@_@ ^_~
2014-04-12
Neve wrote:travko mi je bio simpatičan, onako direktan i zajedljiv, valjda sam sklona raznim 'spadalima' :uzdišemarcellus wrote:travko je jedan od onih koji nisu od te većine... zato sam tu i otvorio njegov kutak za njegove postove s fejsa...
a da me znao oplesti, znao je .. jednom je na kultnima čak bio tako 'zabrinut' za moj seksualni život, da je otvorio temu o tome :D
ma nije on loš - ali on je temperamentni dalmoš bez nekih kočnica i inhibicija s jebenim smislom za humor i sklonošću praktičnim šalama. Nije zao ni maliciozan, ali zna bit zločest i zajeban.
mene je cakj jednom lovio po forumu, nesto mu se bilo omililo..trep trep..:DNeve wrote:ajmo zajedno malo zatreptati i zawikati da nismo emanćipirane.. možda upali svjetlo?maggie13 wrote:taman sam htjela to reci, kad me zene obuzele :PNeve wrote:ajde baci malo svjetla u ovu situaciju.. vidi se samo crnac u tuneluRayMabus wrote:
2014-04-12
nisam nikad citala kultne, neces vjerovat :-)metilda wrote:maggie13 wrote:iskreno, samo komentiram trenutnu situaciju, ne znam povijest vaseg fighta, a i ne ocjenjuje mi se nitko ovih dana (ni inace pretjerano)..iako mi uvijek drazi mir i zezanje nego fajtanje :-)metilda wrote:maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas,
iskreno ne znam ni ja, znam samo da je noor čim se pojavila počela pljuckati po meni.. ali kako pretpostavljam da je ona s Kultnixa ne čudi me to... doduše i ja sam u početku pomislila da je dudetetein duplić...
2014-04-12
odoh jesti, zovite me kad spremite fanfare, krunu, lentu, pomp & circumstance, pobjednički par neka pripremi šampanjac za počastiti, a može i proslava NG malo ranije započeti
2014-04-12
dobro vrsni novinaru. vas vokabular stvarno je na niveauxu. picko usrana. sad cu to ici pronaci...marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:ajmo malo o tvojim biserima. Pavelic je bio Mussolinijeva marioneta. ali Hrvatska je u to vrijeme bila nezavisna. na ovo drugo se svi vi lozite. to je samo najfrižlji example od jucer koji ti onda mudro presutis kad te se uhvati u deductive fallacy. za razliku od clanice MENSA-e i pravobraniteljice per capita imam trenutaka inspiracije...marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:nego ces ti o levelu! vama je level kad kaja mene ispickara i iznaziva pogrdnim imenima. to se zove pristranost. a vidim da je jos od jucer explozivna. znam i zasto.marcellus wrote:
joj nesrećo nemoj samo ti o razini, pardon levelu :matrix:
jao, jao, jao. Ajmo malo po tvojim postovima i vokabularu...
glupa i pokvarena pičko, gdje sam ja to i kad rekao ne jučer, nego u 13 godina na forumu, da je hrvatska u to vrijeme bila nezavisna?
Rasprava od jučer - ja kažem da je pavelić bio musolinijeva marioneta, ti odgovoriš "ali je unatoč tome bila nezavisna, jel?!" i ja ti ne odgovorim ništa, jer s tobom nisam ni raspravljao niti kanim, i ti mi sad podmećeš da sam rekao nešto što si ti rekla?
ajd sad odgmizi natrag pod kamen
Guest- Guest
Neve wrote:odoh jesti, zovite me kad spremite fanfare, krunu, lentu, pomp & circumstance, pobjednički par neka pripremi šampanjac za počastiti, a može i proslava NG malo ranije započeti
Možete proslavu organizirati u jednoj od longijevih nekretnina...
mrincredible-
2014-04-16
Noor wrote:metilda wrote:maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas,
Last edited by marcellus on 29/12/2016, 19:06; edited 1 time in total
sad ides kad ce se longi pokazat :PNeve wrote:odoh jesti, zovite me kad spremite fanfare, krunu, lentu, pomp & circumstance, pobjednički par neka pripremi šampanjac za počastiti, a može i proslava NG malo ranije započeti
2014-04-12
Liepa li pogleda! Bolji je nego s Ostrogonske katedrale.Noor wrote:
Page 48 of 55 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 51 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 48 of 55