Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 47 of 55
Page 47 of 55 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 51 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Neve wrote:ako to bude hall of fame, a ne trofeji, onda javi kad to budeš radio da ti pošaljem neku svoju finu i ful reprezentativnu sliku :Pmarcellus wrote:jebiga trebo sam negdje avatare stavljat na zid...
načula sam da si ljepša od avatara
Guest- Guest
ajmo malo o tvojim biserima. Pavelic je bio Mussolinijeva marioneta. ali Hrvatska je u to vrijeme bila nezavisna. na ovo drugo se svi vi lozite. to je samo najfrižlji example od jucer koji ti onda mudro presutis kad te se uhvati u deductive fallacy. za razliku od clanice MENSA-e i pravobraniteljice per capita imam trenutaka inspiracije...marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:nego ces ti o levelu! vama je level kad kaja mene ispickara i iznaziva pogrdnim imenima. to se zove pristranost. a vidim da je jos od jucer explozivna. znam i zasto.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:je, kajinu razinu nitko ne moze dostici.marcellus wrote:
a je, ali opet na nekoj razini prepucavanja
joj nesrećo nemoj samo ti o razini, pardon levelu :matrix:
jao, jao, jao. Ajmo malo po tvojim postovima i vokabularu...
Guest- Guest
Neve wrote:ako to bude hall of fame, a ne trofeji, onda javi kad to budeš radio da ti pošaljem neku svoju finu i ful reprezentativnu sliku :Pmarcellus wrote:jebiga trebo sam negdje avatare stavljat na zid...
pa to i kažem, ako baš želiš žestoko odbrusiti, ništa i nitko na forumu neće to spriječitimarcellus wrote:Neve wrote:koga briga za cenzuru, ako nekome na forumu zbilja hoćeš nešto papreno odbrusiti, onda ćeš to i napraviti.. što ti se može dogoditi, 1 dan bana? uff, strašno.. pa neće te strijeljati :Dmaggie13 wrote:zato sto je bila cenzura jaca..:-)
ma ja sam par puta namjerno popio ban, ono... daj mi tri dana al ću ti reć šta te ide.
ali većina normalnih ljudi ne ide do nekih teških zloća i brutala u uvredama, valjda postoji neka ugrađena 'autocenzura'
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Metilda ne moze bez norke danas, a dudeta nikako bez mene. :D
Dude, zao mi je, necu ti bit trenerica..smorila si me, opsjednuta si, a jos da te treniram...ne bi te se nikad rijesila...pametno moje :0)
Dude, zao mi je, necu ti bit trenerica..smorila si me, opsjednuta si, a jos da te treniram...ne bi te se nikad rijesila...pametno moje :0)
Last edited by maggie13 on 29/12/2016, 18:46; edited 1 time in total
2014-04-12
Neve wrote:pa to i kažem, ako baš želiš žestoko odbrusiti, ništa i nitko na forumu neće to spriječitimarcellus wrote:Neve wrote:koga briga za cenzuru, ako nekome na forumu zbilja hoćeš nešto papreno odbrusiti, onda ćeš to i napraviti.. što ti se može dogoditi, 1 dan bana? uff, strašno.. pa neće te strijeljati :Dmaggie13 wrote:zato sto je bila cenzura jaca..:-)
ma ja sam par puta namjerno popio ban, ono... daj mi tri dana al ću ti reć šta te ide.
ali većina normalnih ljudi ne ide do nekih teških zloća i brutala u uvredama, valjda postoji neka ugrađena 'autocenzura'
travko je jedan od onih koji nisu od te većine... zato sam tu i otvorio njegov kutak za njegove postove s fejsa...
Opet lažeš. Evu nisam izdao, razišli smo se i gotovo. Čemu ta jadna patetika? Cviliš kao Pupovac.kic wrote:Regoč wrote:Opa, sad mi je frendica, nije više "dodvoravanje"? Otkvači od mene i moje frendice, onda.kic wrote:Regoč wrote:Naravno! Vidi Kica, napada me već 40 stranicah. Ljubomora, koncentrirana, stopostotna.
vala nisam te ni primijetio, dok se nisi uvredama na račun bivše frendice pokušao od peharnika progurati do štitonoše noorinog..
I kakva ti je to dvorska terminologija, bio si kraljevski čistač wc-jah pa ti ostalo?
nije ti frendica više, izdao si je
metilda wrote:RayMabus wrote:Kaja nema sise ...al ih je satvila na avatar iz zabenacije i frustracije ....da majmunima malo digne paru ....ja skužio .....super cin .....nema veze šta nema onakve sise ko na avataru al opet .....zaslužila je plusic.
pa šta.. i noor je kokoška ali neće to staviit na avatar...
podmukla i perfidna jesi, ali džaba krečiš
Guest- Guest
zahvali njemu na komplimentu u moje ime samo nemoj slučajno odati da sam i poluemancipirana, taman sad kad me Longi konačno prestao oslovljavati s 'ružna nevjesta'metilda wrote:Neve wrote:ako to bude hall of fame, a ne trofeji, onda javi kad to budeš radio da ti pošaljem neku svoju finu i ful reprezentativnu sliku :Pmarcellus wrote:jebiga trebo sam negdje avatare stavljat na zid...
2014-04-12
maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas,
kad noorka napiše sammo jedan suvisli tekst o bilo čemu poput kaje i neve bez ad hominem udaraca a može i s njima ali samo da je nečim relevantnim argumentiran priznat ću da je solidna forumašica... oavko joj ostaju samo umjetne sise i guzice...
Guest- Guest
Ček, hoće li onda biti stvarnih sisah na forumu ili će Marcel i dalje liepiti lažne profile?
ajde baci malo svjetla u ovu situaciju.. vidi se samo crnac u tuneluRayMabus wrote:
2014-04-12
maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas, a dudeta nikako bez mene. :D
baba navalila ko pit bul....i ne pušta
bojim se trzat, da joj gebis ne izleti
Guest- Guest
ne brini, sve ostaje između naša četiri oka.Neve wrote:zahvali njemu na komplimentu u moje ime samo nemoj slučajno odati da sam i poluemancipirana, taman sad kad me Longi konačno prestao oslovljavati s 'ružna nevjesta'metilda wrote:Neve wrote:ako to bude hall of fame, a ne trofeji, onda javi kad to budeš radio da ti pošaljem neku svoju finu i ful reprezentativnu sliku :Pmarcellus wrote:jebiga trebo sam negdje avatare stavljat na zid...
Guest- Guest
iskreno, samo komentiram trenutnu situaciju, ne znam povijest vaseg fighta, a i ne ocjenjuje mi se nitko ovih dana (ni inace pretjerano)..iako mi uvijek drazi mir i zezanje nego fajtanje :-)metilda wrote:maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas,
kad noorka napiše sammo jedan suvisli tekst o bilo čemu poput kaje i neve bez ad hominem udaraca a može i s njima ali samo da je nečim relevantnim argumentiran priznat ću da je solidna forumašica... oavko joj ostaju samo umjetne sise i guzice...
2014-04-12
Noor wrote:maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas, a dudeta nikako bez mene. :D
ajde, maiketi, jedan suvisli tekst.. ništa drugo ne tražim... može i suvisli citat o današnjim političkim problemima...
Guest- Guest
pomirite se, necete u svađi u novo ljeto..8-)Noor wrote:maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas, a dudeta nikako bez mene. :D
2014-04-12
ih, di ces ti kao clanica MENSA-e gubit vrijeme na nekakvu debilette, Ćistaćicu nasnifanu domestosom. ha ja.maggie13 wrote:Dude, zao mi je, necu ti bit trenerica..smorila si me, opsjednuta si, a jos da te treniram...ne bi te se nikad rijesila...pametno moje :0)
Guest- Guest
De, pa baš je dobra fora s gebisom.metilda wrote:Noor wrote:maggie13 wrote:Metilda ne moze bez norke danas, a dudeta nikako bez mene. :D
ajde, maiketi, jedan suvisli tekst.. ništa drugo ne tražim... može i suvisli citat o današnjim političkim problemima...
Page 47 of 55 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 51 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 47 of 55