Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 46 of 55
Page 46 of 55 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 50 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
je, kajinu razinu nitko ne moze dostici.marcellus wrote:maggie13 wrote:samo ste nostalgicni, bilo je svega :Dmarcellus wrote:kic wrote:Neve wrote:
minuli rad se ne računa, samo trenutni trud i napor :D
kaja i ja smo se zbilja znale pograbiti, iz čiste zabave.. ali odavno to ne radimo, kaja mi je simpatična, 'mangup' je, ima oštar jezik i često me nasmije :)
kaja + nejvi nanana
pa dobro to su bile zločesta i zabavna prepucavanja al ne sjećam se da je baš bilo udaraca štiklom u bolno mjesto
a je, ali opet na nekoj razini prepucavanja
Guest- Guest
Ja volim sise ....logicno ....s time se moraju pomirit i one ravne.
Ak se ja mogu pomirit s time šta bi oni kručinu od trideset centimerata i meni je to savršeno jasno jbga morat ce sei o ne šta ja volim DUDE. .....VELIKE.
Ak se ja mogu pomirit s time šta bi oni kručinu od trideset centimerata i meni je to savršeno jasno jbga morat ce sei o ne šta ja volim DUDE. .....VELIKE.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Mirkec&Slavkec wrote:je, kajinu razinu nitko ne moze dostici.marcellus wrote:maggie13 wrote:samo ste nostalgicni, bilo je svega :Dmarcellus wrote:kic wrote:
kaja + nejvi nanana
pa dobro to su bile zločesta i zabavna prepucavanja al ne sjećam se da je baš bilo udaraca štiklom u bolno mjesto
joj nesrećo nemoj samo ti o razini, pardon levelu :matrix:
da, manje-više na političkoj razini, Lotka je bio 'zadužen' za one druge :Dmarcellus wrote:a je, ali opet na nekoj razini prepucavanja
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Regoč wrote:Opa, sad mi je frendica, nije više "dodvoravanje"? Otkvači od mene i moje frendice, onda.kic wrote:Regoč wrote:Naravno! Vidi Kica, napada me već 40 stranicah. Ljubomora, koncentrirana, stopostotna.
vala nisam te ni primijetio, dok se nisi uvredama na račun bivše frendice pokušao od peharnika progurati do štitonoše noorinog..
I kakva ti je to dvorska terminologija, bio si kraljevski čistač wc-jah pa ti ostalo?
nije ti frendica više, izdao si je.. a znaš kako je Eugen to radio s kukavicama:
"Die I will, if I must. But I will not die among cowards!"
Prince Eugene of Savoy, after shooting two of his own men deserting from battle.
marcellus wrote:kaja wrote:hoću morati slušati o bijeloj kugi?Neve wrote:skrivaj, jbt.. pravi se fina, laka i podatna, sve dok ne zagrize udicukaja wrote:drži longi, dok perem kosu, jedino da ne provali da sam emancipirana..
(tako nas je on jučer mudro podučio :D)
dok ne ostaneš u drugom stanju nema van
i to bar blizanci ako ne trojke
Bojim se da ona kod njega nema šanse. Zna čitati i pisati, a to je već previše za njegov ideal žene.
mrincredible-
2014-04-16
a da onaj riječki retaj pizda, prijetio se da će me doć tuć u zagreb pa odustao kad sam mu ponudio... onda sin od obersnela, nije znao da sam provalio identitet pa sam ga uvijek prcao s temema o debelom, davno ne piše... ko još mi je bio u galeriji... jebiga trebo sam negdje avatare stavljat na zid... sa sorom je uvijek bilo zabavno potuć se...
Svaka ima .....đentlem ugađa ljudima ako nije na svoju , njiovu ili bilo ciju štetu.mrincredible wrote:marcellus wrote:kaja wrote:hoću morati slušati o bijeloj kugi?Neve wrote:skrivaj, jbt.. pravi se fina, laka i podatna, sve dok ne zagrize udicukaja wrote:drži longi, dok perem kosu, jedino da ne provali da sam emancipirana..
(tako nas je on jučer mudro podučio :D)
dok ne ostaneš u drugom stanju nema van
i to bar blizanci ako ne trojke
Bojim se da ona kod njega nema šanse. Zna čitati i pisati, a to je već previše za njegov ideal žene.
Ocito ima ako je normalna.
2014-04-11
nego ces ti o levelu! vama je level kad kaja mene ispickara i iznaziva pogrdnim imenima. to se zove pristranost. a vidim da je jos od jucer explozivna. znam i zasto.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:je, kajinu razinu nitko ne moze dostici.marcellus wrote:maggie13 wrote:samo ste nostalgicni, bilo je svega :Dmarcellus wrote:
Guest- Guest
koga briga za cenzuru, ako nekome na forumu zbilja hoćeš nešto papreno odbrusiti, onda ćeš to i napraviti.. što ti se može dogoditi, 1 dan bana? uff, strašno.. pa neće te strijeljati :Dmaggie13 wrote:zato sto je bila cenzura jaca..:-)
2014-04-12
Mirkec&Slavkec wrote:nego ces ti o levelu! vama je level kad kaja mene ispickara i iznaziva pogrdnim imenima. to se zove pristranost. a vidim da je jos od jucer explozivna. znam i zasto.marcellus wrote:Mirkec&Slavkec wrote:je, kajinu razinu nitko ne moze dostici.marcellus wrote:maggie13 wrote:
samo ste nostalgicni, bilo je svega :D
jao, jao, jao. Ajmo malo po tvojim postovima i vokabularu...
Neve wrote:koga briga za cenzuru, ako nekome na forumu zbilja hoćeš nešto papreno odbrusiti, onda ćeš to i napraviti.. što ti se može dogoditi, 1 dan bana? uff, strašno.. pa neće te strijeljati :Dmaggie13 wrote:zato sto je bila cenzura jaca..:-)
ma ja sam par puta namjerno popio ban, ono... daj mi tri dana al ću ti reć šta te ide.
ti se pravo ufuro...marcellus wrote:a da onaj riječki retaj pizda, prijetio se da će me doć tuć u zagreb pa odustao kad sam mu ponudio... onda sin od obersnela, nije znao da sam provalio identitet pa sam ga uvijek prcao s temema o debelom, davno ne piše... ko još mi je bio u galeriji... jebiga trebo sam negdje avatare stavljat na zid... sa sorom je uvijek bilo zabavno potuć se...
Guest- Guest
A kome je do svađanja s ovakvim avatorom.Neve wrote:koga briga za cenzuru, ako nekome na forumu zbilja hoćeš nešto papreno odbrusiti, onda ćeš to i napraviti.. što ti se može dogoditi, 1 dan bana? uff, strašno.. pa neće te strijeljati :Dmaggie13 wrote:zato sto je bila cenzura jaca..:-)
2014-04-11
istina, ali sasjekla bi se uglavnom paljenja u korijenu i upozorilo na vrijeđanja..kic sve pusta, sto je dobro za demokraciju, samo teze njemu ;-)Neve wrote:koga briga za cenzuru, ako nekome na forumu zbilja hoćeš nešto papreno odbrusiti, onda ćeš to i napraviti.. što ti se može dogoditi, 1 dan bana? uff, strašno.. pa neće te strijeljati :Dmaggie13 wrote:zato sto je bila cenzura jaca..:-)
Prije si imao sigurnu sansu dobit ban kacivsi se s adminom/modom.
:P
2014-04-12
Malo mi je smiješno da ljudi pamte sve te forumske sukobe, to su tako nebitne stvari.
mrincredible-
2014-04-16
vidis da i nisu..cak postoje i ego-romanticne veze..bas smo slatki :Dmrincredible wrote:Malo mi je smiješno da ljudi pamte sve te forumske sukobe, to su tako nebitne stvari.
2014-04-12
ako to bude hall of fame, a ne trofeji, onda javi kad to budeš radio da ti pošaljem neku svoju finu i ful reprezentativnu sliku :Pmarcellus wrote:jebiga trebo sam negdje avatare stavljat na zid...
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
RayMabus wrote:Kaja nema sise ...al ih je satvila na avatar iz zabenacije i frustracije ....da majmunima malo digne paru ....ja skužio .....super cin .....nema veze šta nema onakve sise ko na avataru al opet .....zaslužila je plusic.
pa šta.. i noor je kokoška ali neće to staviit na avatar...
Guest- Guest
Neve wrote:ako to bude hall of fame, a ne trofeji, onda javi kad to budeš radio da ti pošaljem neku svoju finu i ful reprezentativnu sliku :Pmarcellus wrote:jebiga trebo sam negdje avatare stavljat na zid...
načula sam da si ljepša od avatara
Guest- Guest
Page 46 of 55 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 50 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 46 of 55