Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 45 of 55
Page 45 of 55 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Ne smeta ni srbski, samo nek se piše.mrincredible wrote:Neve wrote:a ti si isto neki agent-provokator izgleda, krivo je savjetuješ, Kajo ne slušaj gamrincredible wrote:Trebala si koji put ubaciti engleski u postove, na to bi pali ničice.
koliko sam vidjela, strani jezici su u ovom okruženju neviđeno kontraindicirani :D
U domoljubno-desnom okruženju kakvo je ovo nepoželjan je samo srpski. Engleski prolazi. Pipl mast trast as.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
je, obje ste duhovite i imate šarma, kačili smo se i ti i ja na pas mater ali mi dojadilo. Makar znaš da ti neću oprostit što nikad nisi stavila sliku poprsja.Neve wrote:minuli rad se ne računa, samo trenutni trud i napor :Dmarcellus wrote:sad kad se neve neočekivano pojavila mi je žao da nisam stavio neve vs kaja u ponudu
to bi vjerojatno odnijelo pobjedu, ako se ljudi tih fajtova uopće još sjećaju
ali svakako su bili kvalitetniji od prepucavanja s evitom s perona i mirkoslavom
kaja i ja smo se zbilja znale pograbiti, iz čiste zabave.. ali odavno to ne radimo, kaja mi je simpatična, 'mangup' je, ima oštar jezik i često me nasmije :)
marcellus wrote:sad kad se neve neočekivano pojavila mi je žao da nisam stavio neve vs kaja u ponudu
ali svakako su bili kvalitetniji od prepucavanja s evitom s perona i mirkoslavom
otkad pišem na forumu, od 2004. imala sam miljon sukoba s Neve, ali Neve je dama i nikad nije bilo osobnih uvreda... samo argumenata koji su jednoj odgovarali a drugoj nisu.. ovo sada je kokošar.. ma što god kic mislio o tome...
Guest- Guest
Neve wrote:minuli rad se ne računa, samo trenutni trud i napor :Dmarcellus wrote:sad kad se neve neočekivano pojavila mi je žao da nisam stavio neve vs kaja u ponudu
kaja i ja smo se zbilja znale pograbiti, iz čiste zabave.. ali odavno to ne radimo, kaja mi je simpatična, 'mangup' je, ima oštar jezik i često me nasmije :)
kaja + nejvi nanana
kic wrote:Neve wrote:minuli rad se ne računa, samo trenutni trud i napor :Dmarcellus wrote:sad kad se neve neočekivano pojavila mi je žao da nisam stavio neve vs kaja u ponudu
kaja + nejvi nanana
pa dobro to su bile zločesta i zabavna prepucavanja al ne sjećam se da je baš bilo udaraca štiklom u bolno mjesto
To je bilo prije tri miseca ...zaheban sam ja .....na meni bi rekao da nisam a nisam .....al brajo gazim kad mi skoci tlak.RayMabus wrote:Zadnja koja ga je vidila je jedna ženska od oko 40 godina ,,,,,,dobila otkaz ...svi mi čestitaju da kako sam tako inteligentno postupija ....nemogu se nadivit mom manervu.RayMabus wrote:A to ti je u prevodu samo ovo : igraj se s menom i pokušaj me pravit budalom i VIDIT CEŠ ĐAVLA .-.....GLAVOM I BRADOM.RayMabus wrote:
Žene drže tri kantuna kuce a muškarac cetvrti ....taj cetvri je takav .......da bez njega nema ni ona tri.
AJ TI KUCI.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
to nije sigurno, pobjeda je bila za tri glasa, uvjerljiva i obimnaRegoč wrote:Barem smo sigurni da nije pobiedila na liepe oči.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Kaja nema sise ...al ih je satvila na avatar iz zabenacije i frustracije ....da majmunima malo digne paru ....ja skužio .....super cin .....nema veze šta nema onakve sise ko na avataru al opet .....zaslužila je plusic.
Last edited by RayMabus on 29/12/2016, 18:22; edited 1 time in total
2014-04-11
samo ste nostalgicni, bilo je svega :Dmarcellus wrote:kic wrote:Neve wrote:minuli rad se ne računa, samo trenutni trud i napor :Dmarcellus wrote:sad kad se neve neočekivano pojavila mi je žao da nisam stavio neve vs kaja u ponudu
kaja + nejvi nanana
pa dobro to su bile zločesta i zabavna prepucavanja al ne sjećam se da je baš bilo udaraca štiklom u bolno mjesto
2014-04-12
RayMabus wrote:Kaja nema sise ...al ih je stvila na avatar iz zabenacije i frustracije ....da majmunima malo digne paru ....ja skužio
evo sad i mi ostali kužimo
thank you captain obvious
Opa, sad mi je frendica, nije više "dodvoravanje"? Otkvači od mene i moje frendice, onda.kic wrote:Regoč wrote:Naravno! Vidi Kica, napada me već 40 stranicah. Ljubomora, koncentrirana, stopostotna.
vala nisam te ni primijetio, dok se nisi uvredama na račun bivše frendice pokušao od peharnika progurati do štitonoše noorinog..
I kakva ti je to dvorska terminologija, bio si kraljevski čistač wc-jah pa ti ostalo?
maggie13 wrote:samo ste nostalgicni, bilo je svega :Dmarcellus wrote:kic wrote:Neve wrote:minuli rad se ne računa, samo trenutni trud i napor :Dmarcellus wrote:sad kad se neve neočekivano pojavila mi je žao da nisam stavio neve vs kaja u ponudu
kaja + nejvi nanana
a je, ali opet na nekoj razini prepucavanja
Morao sam to napisat da se nemisli da ja ne kužim IGRU.marcellus wrote:RayMabus wrote:Kaja nema sise ...al ih je stvila na avatar iz zabenacije i frustracije ....da majmunima malo digne paru ....ja skužio
evo sad i mi ostali kužimo
thank you captain obvious
2014-04-11
pa nisam, istina.. ali tu sam negdje kao Kaja, od jutrosmarcellus wrote:je, obje ste duhovite i imate šarma, kačili smo se i ti i ja na pas mater ali mi dojadilo. Makar znaš da ti neću oprostit što nikad nisi stavila sliku poprsja.
i tko će se više kvačiti oko stvari oko kojih smo se već sto puta zakvačili, sad smo oboje malo u leru i čekamo neku novu situaciju
2014-04-12
slatkica samo nikak da ti glava stane na avatar... istinu si zborila. noge ti jesu malo jace nego na orignalnom avataru sa sopstvenim fotoshopom.kaja wrote:ajoj, pa to je ona s ugljana..nisi trebao, al dobro neka makne kic za dva danamarcellus wrote:kaja wrote:idem prati svoje duge plave uvojke i kupiti grudnjak broj 6, ovaj 5 me stišće.
pozdravite mi my dear debilette
gle mislio sam tvoj identitet držat u tajnosti ali sad jednostavno moram stavit tvoju fotku s instagrama
Guest- Guest
Regoč wrote:Opa, sad mi je frendica, nije više "dodvoravanje"? Otkvači od mene i moje frendice, onda.kic wrote:Regoč wrote:Naravno! Vidi Kica, napada me već 40 stranicah. Ljubomora, koncentrirana, stopostotna.
vala nisam te ni primijetio, dok se nisi uvredama na račun bivše frendice pokušao od peharnika progurati do štitonoše noorinog..
I kakva ti je to dvorska terminologija, bio si kraljevski čistač wc-jah pa ti ostalo?
nagodinu ti i kic ulazite
pazi, nezamijećeno je prošlo da su govinda i prcko dobili pet glasova, jedan manje od norke i evite s perona i isto koliko i kaja i dudata
zato sto je bila cenzura jaca..:-)marcellus wrote:maggie13 wrote:samo ste nostalgicni, bilo je svega :Dmarcellus wrote:kic wrote:Neve wrote:
minuli rad se ne računa, samo trenutni trud i napor :D
kaja + nejvi nanana
2014-04-12
Neve wrote:pa nisam, istina.. ali tu sam negdje kao Kaja, od jutrosmarcellus wrote:je, obje ste duhovite i imate šarma, kačili smo se i ti i ja na pas mater ali mi dojadilo. Makar znaš da ti neću oprostit što nikad nisi stavila sliku poprsja.
doduše bilo je tu forumašica sa solidnom peticom prema šestici
ali ta je uvijek imala cvjetiće po avataru
što je - je, ali srećom nijedna to nije dramatično doživljavala :)metilda wrote:otkad pišem na forumu, od 2004. imala sam miljon sukoba s Neve,
2014-04-12
Neve wrote:pa nisam, istina.. ali tu sam negdje kao Kaja, od jutrosmarcellus wrote:je, obje ste duhovite i imate šarma, kačili smo se i ti i ja na pas mater ali mi dojadilo. Makar znaš da ti neću oprostit što nikad nisi stavila sliku poprsja.
i tko će se više kvačiti oko stvari oko kojih smo se već sto puta zakvačili, sad smo oboje malo u leru i čekamo neku novu situaciju
ma ja sam tu imao i s erom prepucavanja tamo negdje 2003-2004., onda s onom plačipičkom protjeranim, pa ne znam kasnije s kim sve... s lavom, jasno, ali on je to malo preozbiljno shvatio pa prenio svađu u rl... i tak
ne mrem se sad ni sjetit ko su mi bili glavni neprijatelji u kojoj epizodi
je, kajinu razinu nitko ne moze dostici.marcellus wrote:maggie13 wrote:samo ste nostalgicni, bilo je svega :Dmarcellus wrote:kic wrote:Neve wrote:
minuli rad se ne računa, samo trenutni trud i napor :D
kaja + nejvi nanana
Guest- Guest
Page 45 of 55 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 45 of 55