Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 40 of 55
Page 40 of 55 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 47 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Naravno.svi smo ljubomorni na bolje,jace,uspjesnije,ljepse,zgodnije.To vrijedi i za muške i za zene.Diskusije na drugim podrucjima su samo izlike za napade i svadje.Neve wrote:ajde dosta više tih budalastih emotivnih ucjena i manipulacija, znači ako se ti pograbiš s nekim muškim, to je zato što si ljubomoran na njega? :DRegoč wrote:Metilda, čemu ljubomora? Noor nikoga nije ni na što prisilila, mogla si se i ti zakvačiti s nekim pa pobiediti za prsa.
Guest- Guest
dzango wrote:On je kraljica.kic wrote:
ok ako je Eva bila dugo alfa zenka foruma, i Noor je otjerala i preuzela teritorij..
da li to znaci da je Regoch beta na kvadrat muzjak? :^^
Mada mene više brine što smo sad u minusu za jedno žensko na forumu.
pa kazem ti..
pismejker wrote:Dobro,Lenta najzgodnije i najseksipilnije forumašice ostaje Noor-kolegici,sa potpuno zasluzenom pobjedom i 1. mjestom
kolega opet vi kurite, ova ženska gerijatrija se liječi od hipertenzije, a vi ovako nemilosrdno
Guest- Guest
ne svi, samo oni koji imaju nisko samopouzdanje, krhak ego i jak osjećaj manje vrijednosti :Dpismejker wrote:Naravno.svi smo ljubomorni na bolje,jace,uspjesnije,ljepse,zgodnije.To vrijedi i za muške i za zene.Diskusije na drugim podrucjima su samo izlike za napade i svadje.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Eeeeee..Pokusavam postiči mir,izvlaceci ono najbolje iz ljudi,a da bi to bilo ucinkovito,prvo moraju izbaciti otrov iz sebe,koji se talozi eonima.Noor wrote:pismejker wrote:Dobro,Lenta najzgodnije i najseksipilnije forumašice ostaje Noor-kolegici,sa potpuno zasluzenom pobjedom i 1. mjestom
kolega opet vi kurite, ova ženska gerijatrija se liječi od hipertenzije, a vi ovako nemilosrdno
nije fer,na Forumu,glumatati dobre prijateljice,a u sebi se potiho grciti od zavisti,ljbomore i jalnosti.
Ako je netko u nekom segmentu bolji,kao primjer to natjecanje sto je bilo,i zasluzio je pobjedu,pa budi frendica iskrena,i cestitaj joj.to je fair play.
Ako me tip lomi na svim poljima,jebi ga,respekt,sto se tu moze,osim ljubomorno i bolno cijediti vlastita žuć,i podlo grickati pobjednika za potkoljenicu.To onda vise govori o meni,a otkriva moj pravi karakter.
Guest- Guest
Ljubomora je prirodan osjecaj.U genima nam usadjen,i ne moze se izbjeci.Snaga je pak,nadici ljubomoru i casno priznati pobjednika,jer uvijek ima jaceg i boljeg,nego sto smo mi to sami.Neve wrote:ne svi, samo oni koji imaju nisko samopouzdanje, krhak ego i jak osjećaj manje vrijednosti :Dpismejker wrote:Naravno.svi smo ljubomorni na bolje,jace,uspjesnije,ljepse,zgodnije.To vrijedi i za muške i za zene.Diskusije na drugim podrucjima su samo izlike za napade i svadje.
Nema tu osjecaj manje vrijednosti.svi vrijedimo isto,ali(e daaa) postoje neki parametri,koji percepciju drugih ljudi usmjeravaju na vidljive nam razlike,i tu se onda odigrava prirodna selekcija.
Guest- Guest
Neve wrote:'elou, Met i sve najbolje :)metilda wrote:Neve wrote:Eva će se vratiti ako bude htjela, jer sigurno nije otišla zbog Norkinog dupeta i wishful thinkinga, nego zato što joj je vjerojatno negdje drugdje zabavnije i izazovnije nego ovdje.. tu se većinom već točno zna tko će što reći o skoro svim stvarima :D
pozdrav Neve... :)
Hvala, u ovo doba i u travnju mislim na tebe i kako te ne viđam često ovdje drago mi jekad te vidim makar i na ovako opskurnoj temi. :)
Guest- Guest
pismejker wrote:Ljubomora je prirodan osjecaj.U genima nam usadjen,i ne moze se izbjeci.Snaga je pak,nadici ljubomoru i casno priznati pobjednika,jer uvijek ima jaceg i boljeg,nego sto smo mi to sami.Neve wrote:ne svi, samo oni koji imaju nisko samopouzdanje, krhak ego i jak osjećaj manje vrijednosti :Dpismejker wrote:Naravno.svi smo ljubomorni na bolje,jace,uspjesnije,ljepse,zgodnije.To vrijedi i za muške i za zene.Diskusije na drugim podrucjima su samo izlike za napade i svadje.
Nema tu osjecaj manje vrijednosti.svi vrijedimo isto,ali(e daaa) postoje neki parametri,koji percepciju drugih ljudi usmjeravaju na vidljive nam razlike,i tu se onda odigrava prirodna selekcija.
pismejker, tko god da ste, smiješna su vam razmišljanja.. evo, morala sam napraviit pitu od jabuka ( ne tortu) pa me neko vrijeme nije bilo, ali priznajem Nooor njenu lentu od ničega, čestitke i uspješno tračanje i ubuduće:
Guest- Guest
Jebate, od sad necu rec vidjam noorku nego kavenisem s kraljicom:)
dijagram-
2015-08-09
Bolje beta na kvadrat, nego omega na minus osamnaestu poput tebe.kic wrote:
ok ako je Eva bila dugo alfa zenka foruma, i Noor je otjerala i preuzela teritorij..
ti bi trebao poraditi malo na sebi i svojim vrijednostima, pa onda ne bi trebao priznavati nepostojeće poraze :)pismejker wrote:Eeeeee..Pokusavam postiči mir,izvlaceci ono najbolje iz ljudi,a da bi to bilo ucinkovito,prvo moraju izbaciti otrov iz sebe,koji se talozi eonima.
nije fer,na Forumu,glumatati dobre prijateljice,a u sebi se potiho grciti od zavisti,ljbomore i jalnosti.
Ako je netko u nekom segmentu bolji,kao primjer to natjecanje sto je bilo,i zasluzio je pobjedu,pa budi frendica iskrena,i cestitaj joj.to je fair play.
Ako me tip lomi na svim poljima,jebi ga,respekt,sto se tu moze,osim ljubomorno i bolno cijediti vlastita žuć,i podlo grickati pobjednika za potkoljenicu.To onda vise govori o meni,a otkriva moj pravi karakter.
2014-04-12
Noor je neka vrsta forumskog Donalda Trumpa. Pobijedila ali joj se svim silama želi oduzeti pobjedu.
mrincredible-
2014-04-16
Na što si onda ljubomorna kad je Noor bezvriedna? Ako su birači površni pa padaju na sise i guzice, radije ih izbjegavaj, ja bih bio što dalje od takvih jadnikah.metilda wrote:Regoč wrote:Metilda, čemu ljubomora? Noor nikoga nije ni na što prisilila, mogla si se i ti zakvačiti s nekim pa pobiediti za prsa.
Jezuš i Marija, ja ljubomorna na noorina naklapanja??? kad je noor napisala neki kvalitetan post o trentačnoj političkoj situaciji ovdje na vijestima? stavi mi ga pa ću razmisliti o svojim mišljenjima o njoj..
ima i života izvan foruma, a ovdje je uglavnom dosadno i sve već poznato, pa se više bavim nekim drugim korisnijim stvarima :)metilda wrote:Hvala, u ovo doba i u travnju mislim na tebe i kako te ne viđam često ovdje drago mi jekad te vidim makar i na ovako opskurnoj temi. :)
2014-04-12
vidim, dobro im idepismejker wrote:Eeeeee..Pokusavam postiči mir,izvlaceci ono najbolje iz ljudi,a da bi to bilo ucinkovito,prvo moraju izbaciti otrov iz sebe,koji se talozi eonima..Noor wrote:pismejker wrote:Dobro,Lenta najzgodnije i najseksipilnije forumašice ostaje Noor-kolegici,sa potpuno zasluzenom pobjedom i 1. mjestom
Guest- Guest
Mudro, tebe bar nema tko živcirati.govinda wrote:Nemam pojma o cemu pisete, sve sam vas stavio na ignore i sad cu da se divim svojim postovima i komentarima.
ma ne treba oduzimati, ja babi dajem dobrovoljno....samo da se stane valjat po podu u grčevimamrincredible wrote:Noor je neka vrsta forumskog Donalda Trumpa. Pobijedila ali joj se svim silama želi oduzeti pobjedu.
Guest- Guest
Ne daj se uvući u Kicove pizdarije.dzango wrote:On je kraljica.kic wrote:
Zar ni ovaj forum ne može mimoići emančipacija???
Zašto bismo ženama dali epitete kraljica,odnosno vladarica foruma?
Pravi vladari foruma moraju biti i jesu muškarci!
Ja se ne mogu i neću povinovati ovim rezultatima i anketama.
Ja to ne priznajem!
Zašto bismo ženama dali epitete kraljica,odnosno vladarica foruma?
Pravi vladari foruma moraju biti i jesu muškarci!
Ja se ne mogu i neću povinovati ovim rezultatima i anketama.
Ja to ne priznajem!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nemoj oštro na Evu, odmah će te Kic banirati.metilda wrote:maggie13 wrote:Vratit ce se eva :-)
između eve i noor biram noor - onakvu mrziteljicu svega što je hrvatsko kao što je eva može podržavati samo mržnjom zadojen um
s tim što su u USA glasovali republikanci i demokrati, a ovdje postoje samo jedni, većinska desnica B-)mrincredible wrote:Noor je neka vrsta forumskog Donalda Trumpa. Pobijedila ali joj se svim silama želi oduzeti pobjedu.
drugi rezultat ovdje moguć je koliko i potop u Sahari
2014-04-12
Page 40 of 55 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 47 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 40 of 55