Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 36 of 55
Page 36 of 55 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 45 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Još bolje. Ne moraš da skijaš.veber wrote:cekam novu g. nema snijega...maggie13 wrote:ali je deprimiralo..što ti po CH radiš?veber wrote:fino, barem vam nije bilo dosadno.
Osima skijanja i sunčanja, naravno
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ovo nema sveze sa mnom, radi se o Kičevoj konstrukciji.kic wrote:
slobodno istraživanje provedeno, druže regoč, ipak je pobijeno jedno 80.000 ljudi, od čega je 1/3 čak Hrvata ubijeno od ustaško-nacističke ruke..
regoč: ma gadure jedne nosite se
Znaci gledacemo zensko hrvanje u blatu?
2016-11-17
govinda wrote:Znaci gledacemo zensko hrvanje u blatu?
složite ring i nađite izazivačicu
Guest- Guest
Nađi ti sebi trenera/icu, ja cu dovest dudetu izazivacicu :D
2014-04-12
kaj si lud? da si noguslomim.dzango wrote:Još bolje. Ne moraš da skijaš.veber wrote:cekam novu g. nema snijega...maggie13 wrote:ali je deprimiralo..što ti po CH radiš?veber wrote:fino, barem vam nije bilo dosadno.
2014-12-30
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
suncaj se i gustaj 8-)veber wrote:kaj si lud? da si noguslomim.dzango wrote:Još bolje. Ne moraš da skijaš.veber wrote:cekam novu g. nema snijega...maggie13 wrote:ali je deprimiralo..što ti po CH radiš?veber wrote:fino, barem vam nije bilo dosadno.
2014-04-12
maggie13 wrote:Nađi ti sebi trenera/icu, ja cu dovest dudetu izazivacicu :D
njoj sam jednom prst pokazala, pa se uvukla u oklop ko kornjačica...šta ću s njom
Guest- Guest
To je za dečurliju. Sneg, sanke, skije, kurac palac. Ozbiljan svet sedi pored staze i pije kuvano vino. Tako ja kada odvedem klince na klizanje. Žena se lomi sa njima po ledu a ja isprobavam tople napitke.veber wrote:kaj si lud? da si noguslomim.dzango wrote:Još bolje. Ne moraš da skijaš.veber wrote:cekam novu g. nema snijega...maggie13 wrote:ali je deprimiralo..što ti po CH radiš?veber wrote:fino, barem vam nije bilo dosadno.
Noor wrote:maggie13 wrote:Nađi ti sebi trenera/icu, ja cu dovest dudetu izazivacicu :D
njoj sam jednom prst pokazala, pa se uvukla u oklop ko kornjačica...šta ću s njom
Za juhu...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Noor wrote:maggie13 wrote:Nađi ti sebi trenera/icu, ja cu dovest dudetu izazivacicu :D
Za juhu...
a jel i od stare kornjače dobra juha ko i od stare koke??
Guest- Guest
Trenirat ću ujnu, neka sve ostane u obitelji.
I? Je li proglašen pobjednik/pobjednica? I što je uopće nagrada? Zbirka sabranih marcellusovih kolumna? Kava s kajom? Tečaj engleskog kod dudette?
mrincredible-
2014-04-16
mrincredible wrote:I? Je li proglašen pobjednik/pobjednica? I što je uopće nagrada? Zbirka sabranih marcellusovih kolumna? Kava s kajom? Tečaj engleskog kod dudette?
Noor je proglašena pobjednicom, nagrade još nisu dogovorene. Čekamo da nam stavi fotku sisa.
marcellus wrote:mrincredible wrote:I? Je li proglašen pobjednik/pobjednica? I što je uopće nagrada? Zbirka sabranih marcellusovih kolumna? Kava s kajom? Tečaj engleskog kod dudette?
Noor je proglašena pobjednicom, nagrade još nisu dogovorene. Čekamo da nam stavi fotku sisa.
Sudeći po avatarima koje stavlja, tipujem na fotku guzice.
mrincredible-
2014-04-16
Sise bez glave? Kao Kajine bezglave noge!
na nekom jezeru.marcellus wrote:pa di si ti, u švici?
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
m zbilja relikviae relikviari bišeg foruma.. valjda zato jer svi pametni ljudi odustaju od ove vrste "zabave"...ovaj nej
a e, tako sam i mislila da će se dogoditi.. otkad je dobauljala s kultnixa bori se za status alfa ženke.. moj respect što je uspjela otjerati iritantnu evičku ali nikada, ama baš nikada neće dostići razinu Neve koja je ne samo bila agreisvna nego i obrazovana... tako da... ovaj njen uspjeh ispred kaje, dudetete i altera, djeluje poprilično bijedno, a ex-forum zbilja ostatak ostataka nekadašnjeg foruma u kojem se se vodile i rasprave a ne samo čerupale nabrušene kokoši... eto, moj skromni doprinos temi... sretna nova godina alfa ženki i svim forumašima mužjacima..
marcellus wrote:mrincredible wrote:I? Je li proglašen pobjednik/pobjednica? I što je uopće nagrada? Zbirka sabranih marcellusovih kolumna? Kava s kajom? Tečaj engleskog kod dudette?
a e, tako sam i mislila da će se dogoditi.. otkad je dobauljala s kultnixa bori se za status alfa ženke.. moj respect što je uspjela otjerati iritantnu evičku ali nikada, ama baš nikada neće dostići razinu Neve koja je ne samo bila agreisvna nego i obrazovana... tako da... ovaj njen uspjeh ispred kaje, dudetete i altera, djeluje poprilično bijedno, a ex-forum zbilja ostatak ostataka nekadašnjeg foruma u kojem se se vodile i rasprave a ne samo čerupale nabrušene kokoši... eto, moj skromni doprinos temi... sretna nova godina alfa ženki i svim forumašima mužjacima..
Guest- Guest
Page 36 of 55 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 45 ... 55
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 36 of 55