Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Page 19 of 55
Page 19 of 55 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 37 ... 55
Koji vam je najjači par ovdje?
Re: Izbor za ultimate fight meč ex-iskona?
Hrabri ginu samo jednom. Kukavice sto puta.maggie13 wrote:Uglavnom i ginu..dzango wrote:Na muci se poznaju junaci.maggie13 wrote:da, da,sad mijenjaš..dzango wrote:Mnogo je samo kad biju.maggie13 wrote:
igraš se vatrom..sad kad se vrati dudeta..ili naiđe koja druga, bit će treća...tebi to previše..kako ćeš svima odgovarat..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Samo se ti ritaj i propinji. Znam ja svoj posao.Noor wrote:jok, ja sam neukrotivadzango wrote:Znam ja.Noor wrote:dzango wrote:
Noor plače da se osedla.
a jel? pa, ne znam baš
nisam do sada vidjela, letio si po zraku više puta
Guest- Guest
Nisi videla jer si obnevidela. Anđeli nebeski ti se ukazali.Noor wrote:dzango wrote:Samo se ti ritaj i propinji. Znam ja svoj posao.Noor wrote:jok, ja sam neukrotivadzango wrote:Znam ja.Noor wrote:
a jel? pa, ne znam baš
dzango wrote:Nisi videla jer si obnevidela. Anđeli nebeski ti se ukazali.Noor wrote:dzango wrote:Samo se ti ritaj i propinji. Znam ja svoj posao.Noor wrote:jok, ja sam neukrotivadzango wrote:
Znam ja.
ahahha, a to misliš...pa znaju mi se anđeli ukazati, al ne ovdje :D
Guest- Guest
Ako se ovo odnosi na mene, s gnušanjem odbacujem ideju da sam se ikomu ulizivao, uključujući i Evu. S Evom sam bio jedno vrieme u, usudio bih se reći, dobrim odnosima jer iskazuje niz osobinah koje su mi drage i zato sam se s njom liepo dopisivao. No, onda je pokazala svoje krvoločno lice i simpatija se postupno pretvorila u antipatiju. Žao mi je što je tomu tako, ali tako je bez moje krivnje. Što se veličine tiče, slažem se da je velika gadura koja može napisati tako odvratne stvari da ih se ja nikada ne bih dosjetio te da je u stanju bezrazložno konstantno seruckati, što ja ne mogu. S druge strane, argumentacija, a propagandističko vrieđanje i ismjehivanje ne računamo kao argumentaciju, joj je nikakva i na tom polju nije nikoga u stanju pobiti.kic wrote:
samara vas redom jednom rukom vecinu vremena, sad si se sakrio iza noorke, ali inace si manji od misa ispred nje i cak si se ulizivao evi :p
Regoč wrote:Ako se ovo odnosi na mene, s gnušanjem odbacujem ideju da sam se ikomu ulizivao, uključujući i Evu. S Evom sam bio jedno vrieme u, usudio bih se reći, dobrim odnosima jer iskazuje niz osobinah koje su mi drage i zato sam se s njom liepo dopisivao. No, onda je pokazala svoje krvoločno lice i simpatija se postupno pretvorila u antipatiju. Žao mi je što je tomu tako, ali tako je bez moje krivnje. Što se veličine tiče, slažem se da je velika gadura koja može napisati tako odvratne stvari da ih se ja nikada ne bih dosjetio te da je u stanju bezrazložno konstantno seruckati, što ja ne mogu. S druge strane, argumentacija, a propagandističko vrieđanje i ismjehivanje ne računamo kao argumentaciju, joj je nikakva i na tom polju nije nikoga u stanju pobiti.kic wrote:
samara vas redom jednom rukom vecinu vremena, sad si se sakrio iza noorke, ali inace si manji od misa ispred nje i cak si se ulizivao evi :p
povuci ovo: gadura
molit cu, za ostalo me nije briga..
do kuda ste stigli ekipa? imamo pobjednika?
osim do mog avatara koji je izazvao pomutnju i ljubomoru korpuletnijih i slavenke .
to vam je marc samo mislio da sam ja, slična mu je valjda ženska ne ulaze vam muški baš u detalje, rijetko kad ja stavim svoju sliku, možda jednom jesam , inače marc hvala na komplimentima na stilu
osim do mog avatara koji je izazvao pomutnju i ljubomoru korpuletnijih i slavenke .
to vam je marc samo mislio da sam ja, slična mu je valjda ženska ne ulaze vam muški baš u detalje, rijetko kad ja stavim svoju sliku, možda jednom jesam , inače marc hvala na komplimentima na stilu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:do kuda ste stigli ekipa? imamo pobjednika?
nema na čemu, mislim da imaš bolje noge od avatara :D
2014-04-16
pa imam, bez lažne skomnosti , nisu baš tako mršave mada ne bi bilo loše i da jesu..marcellus wrote:kaja wrote:do kuda ste stigli ekipa? imamo pobjednika?
žene uvijek hoće biti mršavije i mlađe jbg..
2015-08-15
ne, ne...marcellus wrote:mislio sam da si ti jer fali glava...
2015-08-15
Ja sam znao da nisi ti,jer ti ne pušiš one pederske cigare.kaja wrote:ne, ne...marcellus wrote:mislio sam da si ti jer fali glava...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ja sam znao da nisi ti,jer ti ne pušiš one pederske cigare.kaja wrote:ne, ne...marcellus wrote:mislio sam da si ti jer fali glava...
a dragana mirković?
2015-08-15
Dragana Mirković (koju sam imao prilike upoznati) je jedna od rijetkih osoba sa narodnjačke estrade koja nikad nije pila ni pušila.kaja wrote:jastreb wrote:Ja sam znao da nisi ti,jer ti ne pušiš one pederske cigare.kaja wrote:ne, ne...marcellus wrote:mislio sam da si ti jer fali glava...
a dragana mirković?
2014-04-22
zato lepa brena pije, puši i psuje za desetoricu.jastreb wrote:Dragana Mirković (koju sam imao prilike upoznati) je jedna od rijetkih osoba sa narodnjačke estrade koja nikad nije pila ni pušila.kaja wrote:jastreb wrote:Ja sam znao da nisi ti,jer ti ne pušiš one pederske cigare.kaja wrote:ne, ne...marcellus wrote:mislio sam da si ti jer fali glava...
a dragana mirković?
2015-08-15
jastreb wrote:Dragana Mirković (koju sam imao prilike upoznati) je jedna od rijetkih osoba sa narodnjačke estrade koja nikad nije pila ni pušila.kaja wrote:jastreb wrote:Ja sam znao da nisi ti,jer ti ne pušiš one pederske cigare.kaja wrote:ne, ne...marcellus wrote:mislio sam da si ti jer fali glava...
a dragana mirković?
mda...baš ti to znaš :P
Guest- Guest
Znam,jer jedan moj prijatelj svira u njezinom bendu i u njegovom studiju ona snima albume.Noor wrote:jastreb wrote:Dragana Mirković (koju sam imao prilike upoznati) je jedna od rijetkih osoba sa narodnjačke estrade koja nikad nije pila ni pušila.kaja wrote:jastreb wrote:Ja sam znao da nisi ti,jer ti ne pušiš one pederske cigare.kaja wrote:
ne, ne...
a dragana mirković?
2014-04-22
Nisi rahitična? E dobro je.kaja wrote:pa imam, bez lažne skomnosti , nisu baš tako mršave mada ne bi bilo loše i da jesu..marcellus wrote:kaja wrote:do kuda ste stigli ekipa? imamo pobjednika?
žene uvijek hoće biti mršavije i mlađe jbg..
i onda ju kibicira i tebi daje podneske ..hehhehejastreb wrote:Znam,jer jedan moj prijatelj svira u njezinom bendu i u njegovom studiju ona snima albume.Noor wrote:jastreb wrote:Dragana Mirković (koju sam imao prilike upoznati) je jedna od rijetkih osoba sa narodnjačke estrade koja nikad nije pila ni pušila.kaja wrote:jastreb wrote:
Ja sam znao da nisi ti,jer ti ne pušiš one pederske cigare.
a dragana mirković?
Guest- Guest
jastreb wrote:Dragana Mirković (koju sam imao prilike upoznati) je jedna od rijetkih osoba sa narodnjačke estrade koja nikad nije pila ni pušila.kaja wrote:jastreb wrote:Ja sam znao da nisi ti,jer ti ne pušiš one pederske cigare.kaja wrote:ne, ne...marcellus wrote:mislio sam da si ti jer fali glava...
a dragana mirković?
tu ni 2 cm žbuke ne pomažu
Similar topics
» Izbor za ultimate fight meč ex- iskona vol. 2...
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
» Duče o forumašima ex-iskona
» cat fight baba udesno
» Chicken fight u Splitu
» Jebeš terorizam fight real enemy
Page 19 of 55