Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
kic wrote:dijagram wrote:Ne moze kic zaustaviti lignju da sanja ustaske guje koje ga progone kroz nemirne snove.
Tip to laprda godinama i ne zaustavlja se.
samo ti skenira oči, i odmah zna čiji si xD
jebote, tako je Staljin radio, samo pogleda čovjeka, i odmah zna jel naš' il njiov' pa ga rokne..
Smrad.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
michaellcmacha wrote:pa nije baš to tako... sve teme sa ustaškim predznakom otvara njih nekolicina i ista ta skupina u okviru drugih tema potencira ustašluk kao element za diskvalifikaciju... ti bi po meni trebao čisto malo popratiti izvorište i ishodište provokacija i provokatora i u tom smjeru dva tri dana djelovati, drastično naravno, pa bi nakon tog brzo vidjeli pozitivne pomake... tih par debila su ionako ovisnici o ovom forumu....kic wrote:
pa u tom i je problem, sve vam se slijeva na to :D :S
pa moglo bi se pokušati, više se ne može o dnevnoj politici puno, vijesti iz Srbije 50% i ostalo ustašluk i partizani te malo iz svijeta novosti..
preneravnopravno..
kic, smanji mi potpis malo...
Guest- Guest
dijagram wrote:Ne moze kic zaustaviti lignju da sanja ustaske guje koje ga progone kroz nemirne snove.
Ne brinu mene lignja ni dikobraz ma kakvi god bili kurvini sinovi, ali me brine to da su u stanju bili prikupiti ogroman broj glasova...To je taj problem s Hrvatima...I da ih oplete po stoput nikako skuziti što ih je snašlo...
darth_vader-
2014-04-17
to je bilo pod kraj kad je bio bolestan, ali tad ga više nitko nije jebo ni za suvu šljivu... samo su ga pustili da ordinira sam sa sobom dok ne crkne...mozak mu je bio sklerotičan, apod zadnje se to jebeno manifestiralo....govinda wrote:Ima ona prica, Staljin se brije ujutro, pogleda u ogledalo i kaze: E Brko, i ti si mi sumnjiv...kic wrote:dijagram wrote:Ne moze kic zaustaviti lignju da sanja ustaske guje koje ga progone kroz nemirne snove.
jebote, tako je Staljin radio, samo pogleda čovjeka, i odmah zna jel naš' il njiov' pa ga rokne..
2015-08-08
govinda wrote:dobro da neko primijeti...ne znam ko je ovu kominaciju stavio ali komunci su sjebali anarhiste...kic wrote:govinda wrote:
ajme najgora kombinacija..
hah kako misliš?
gle kad bi pizzona banirao, ja ti garantiram da bi ti on našao broj moba u roku odmah i molio te na koljenima da ga odbaniraš.... ;).. isti kurac i za ostatak početničke ekipe.,... oni bi izgubili svoj smisao egzista kad ne bi imali pristup na hrvatski forum... naravno nije poanta da im se zabrani da četnikuju jer je uputno da se vidi ko su i što su , ali i oni bi trebali imati mjeru... :)kic wrote:michaellcmacha wrote:pa nije baš to tako... sve teme sa ustaškim predznakom otvara njih nekolicina i ista ta skupina u okviru drugih tema potencira ustašluk kao element za diskvalifikaciju... ti bi po meni trebao čisto malo popratiti izvorište i ishodište provokacija i provokatora i u tom smjeru dva tri dana djelovati, drastično naravno, pa bi nakon tog brzo vidjeli pozitivne pomake... tih par debila su ionako ovisnici o ovom forumu....kic wrote:
pa u tom i je problem, sve vam se slijeva na to :D :S
pa moglo bi se pokušati, više se ne može o dnevnoj politici puno, vijesti iz Srbije 50% i ostalo ustašluk i partizani te malo iz svijeta novosti..
preneravnopravno..
2015-08-08
jasambrend wrote:dijagram wrote:Ne moze kic zaustaviti lignju da sanja ustaske guje koje ga progone kroz nemirne snove.
Ne brinu mene lignja ni dikobraz ma kakvi god bili kurvini sinovi, ali me brine to da su u stanju bili prikupiti ogroman broj glasova...To je taj problem s Hrvatima...I da ih oplete po stoput nikako skuziti što ih je snašlo...
ima tu dosta fenomena, koji se ne istražuju, mene isto zanima ta skoro pa, religijska vjernost dvijem najvećim strankama..
hm, ne znam bas da ga niko nije jebo...jos je on slao u Sibir i poslije drugog svjetskog...michaellcmacha wrote:to je bilo pod kraj kad je bio bolestan, ali tad ga više nitko nije jebo ni za suvu šljivu... samo su ga pustili da ordinira sam sa sobom dok ne crkne...mozak mu je bio sklerotičan, apod zadnje se to jebeno manifestiralo....govinda wrote:Ima ona prica, Staljin se brije ujutro, pogleda u ogledalo i kaze: E Brko, i ti si mi sumnjiv...kic wrote:dijagram wrote:Ne moze kic zaustaviti lignju da sanja ustaske guje koje ga progone kroz nemirne snove.
2016-11-17
pa lijepo, sjebali su ih u Oktobarskoj, odnosno gradjanskom ratu koji je poslije uslijedio a i u Spaniji...kic wrote:govinda wrote:dobro da neko primijeti...ne znam ko je ovu kominaciju stavio ali komunci su sjebali anarhiste...kic wrote:govinda wrote:
hah kako misliš?
2016-11-17
govorim za zadnjih godinu i pol života... tad je pogotovo divljao ali je već bio u kurcu sa zdravljem i fizički nije bio sposoban nadzirati provedbu svojih odluka koje su i pred kraj bile luđačke... činjenica je da je lik bio psihopata... a tad se već oko njega stvorila klkia koja nije mogla dočekati da mrcina odapne....govinda wrote:hm, ne znam bas da ga niko nije jebo...jos je on slao u Sibir i poslije drugog svjetskog...michaellcmacha wrote:to je bilo pod kraj kad je bio bolestan, ali tad ga više nitko nije jebo ni za suvu šljivu... samo su ga pustili da ordinira sam sa sobom dok ne crkne...mozak mu je bio sklerotičan, apod zadnje se to jebeno manifestiralo....govinda wrote:Ima ona prica, Staljin se brije ujutro, pogleda u ogledalo i kaze: E Brko, i ti si mi sumnjiv...kic wrote:dijagram wrote:Ne moze kic zaustaviti lignju da sanja ustaske guje koje ga progone kroz nemirne snove.
2015-08-08
govinda wrote:pa lijepo, sjebali su ih u Oktobarskoj, odnosno gradjanskom ratu koji je poslije uslijedio a i u Spaniji...kic wrote:govinda wrote:dobro da neko primijeti...ne znam ko je ovu kominaciju stavio ali komunci su sjebali anarhiste...kic wrote:govinda wrote:
hah kako misliš?
aha to, mada, anarho-kapitalisti su budućnost :)
michaellcmacha wrote:govorim za zadnjih godinu i pol života... tad je pogotovo divljao ali je već bio u kurcu sa zdravljem i fizički nije bio sposoban nadzirati provedbu svojih odluka koje su i pred kraj bile luđačke... činjenica je da je lik bio psihopata... a tad se već oko njega stvorila klkia koja nije mogla dočekati da mrcina odapne....govinda wrote:hm, ne znam bas da ga niko nije jebo...jos je on slao u Sibir i poslije drugog svjetskog...michaellcmacha wrote:to je bilo pod kraj kad je bio bolestan, ali tad ga više nitko nije jebo ni za suvu šljivu... samo su ga pustili da ordinira sam sa sobom dok ne crkne...mozak mu je bio sklerotičan, apod zadnje se to jebeno manifestiralo....govinda wrote:Ima ona prica, Staljin se brije ujutro, pogleda u ogledalo i kaze: E Brko, i ti si mi sumnjiv...kic wrote:dijagram wrote:Ne moze kic zaustaviti lignju da sanja ustaske guje koje ga progone kroz nemirne snove.
ma ja sam čitao kod Montefiorea, da je nj prvo političko ubojstvo bilo baš ovakva karaktera, mislio je da je tip špijun koji im se pridružio jer ga je samo pogledao, i naredio njegovu likvidaciju samo na temelju toga.. teški nasilnik..
citao sam kako je Hruscov sjebao Beriju i ekipu...uz pomoc vojske...a ovo je staljinov glavni egzekutor https://en.wikipedia.org/wiki/Vasily_Blokhinmichaellcmacha wrote:govorim za zadnjih godinu i pol života... tad je pogotovo divljao ali je već bio u kurcu sa zdravljem i fizički nije bio sposoban nadzirati provedbu svojih odluka koje su i pred kraj bile luđačke... činjenica je da je lik bio psihopata... a tad se već oko njega stvorila klkia koja nije mogla dočekati da mrcina odapne....govinda wrote:hm, ne znam bas da ga niko nije jebo...jos je on slao u Sibir i poslije drugog svjetskog...michaellcmacha wrote:to je bilo pod kraj kad je bio bolestan, ali tad ga više nitko nije jebo ni za suvu šljivu... samo su ga pustili da ordinira sam sa sobom dok ne crkne...mozak mu je bio sklerotičan, apod zadnje se to jebeno manifestiralo....govinda wrote:Ima ona prica, Staljin se brije ujutro, pogleda u ogledalo i kaze: E Brko, i ti si mi sumnjiv...kic wrote:
2016-11-17
Staljin je bio dobar covjek, takva su bila vremena.
Tko ce vise milijuna smaknuti taj je veca manga.
Tko ce vise milijuna smaknuti taj je veca manga.
dijagram-
2015-08-09
oo da, anarholiberali kad dodju plakacemo svi za Hilari i za Sorosem :))kic wrote:govinda wrote:pa lijepo, sjebali su ih u Oktobarskoj, odnosno gradjanskom ratu koji je poslije uslijedio a i u Spaniji...kic wrote:govinda wrote:dobro da neko primijeti...ne znam ko je ovu kominaciju stavio ali komunci su sjebali anarhiste...kic wrote:
hah kako misliš?
2016-11-17
govinda wrote:oo da, anarholiberali kad dodju plakacemo svi za Hilari i za Sorosem :))kic wrote:govinda wrote:pa lijepo, sjebali su ih u Oktobarskoj, odnosno gradjanskom ratu koji je poslije uslijedio a i u Spaniji...kic wrote:govinda wrote:dobro da neko primijeti...ne znam ko je ovu kominaciju stavio ali komunci su sjebali anarhiste...kic wrote:
hah kako misliš?
why? svakom njegova odgovornost u ruke, e pa da vidimo čija mačka crnu vunu prede..
romantizirani socijalizam je teška obmana.
ima prica kad je pozvao sibirske epske bardove na festival u Moskvu i sve ih pobio...nisu pjevali epove o njemu...kic wrote:
ma ja sam čitao kod Montefiorea, da je nj prvo političko ubojstvo bilo baš ovakva karaktera, mislio je da je tip špijun koji im se pridružio jer ga je samo pogledao, i naredio njegovu likvidaciju samo na temelju toga.. teški nasilnik..
2016-11-17
Anarholiberali nemaju veze sa socijalizmom...onaj mrtvi liberalni kapitalizam na kvadrat i cetiri nevidljive ruke trzista...kic wrote:govinda wrote:oo da, anarholiberali kad dodju plakacemo svi za Hilari i za Sorosem :))kic wrote:govinda wrote:kic wrote:
why? svakom njegova odgovornost u ruke, e pa da vidimo čija mačka crnu vunu prede..
2016-11-17
govinda wrote:ima prica kad je pozvao sibirske epske bardove na festival u Moskvu i sve ih pobio...nisu pjevali epove o njemu...kic wrote:
hm
govinda wrote:Anarholiberali nemaju veze sa socijalizmom...onaj mrtvi liberalni kapitalizam na kvadrat i cetiri nevidljive ruke trzista...kic wrote:govinda wrote:
oo da, anarholiberali kad dodju plakacemo svi za Hilari i za Sorosem :))
an-comm, su socijalisti, oni u stvari žele još jaču državu..
an-capi, su liberali starog kova, sloboda govora, pravo vlasništva, država koja se drži svojih malih ali bitnih obveza i koje ispunjava..
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ustaška zmija
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
» Štrbac: Za rat u Hrvatskoj kriva vlast HDZ-a, koja je Srbe diskriminisala
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
» Štrbac: Za rat u Hrvatskoj kriva vlast HDZ-a, koja je Srbe diskriminisala
Page 4 of 12