Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
Ako je Razbojnikova Nevjesta postala Neva, hoće li Nevjestin Razbojnik postati Razbo?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
..ovaj josipovic je sam priznao da nesto srbija lose sprema
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
E .
Od sporZuma vetkovic -macek
Od rusenja Rankovica
Od Miloseviceve agresije
Jasno, to su susjedi
S njima uvijek pizdRije
Necemo valjda s Zanzibarom
A politicke elite se CERE I CESU JAJA
Od sporZuma vetkovic -macek
Od rusenja Rankovica
Od Miloseviceve agresije
Jasno, to su susjedi
S njima uvijek pizdRije
Necemo valjda s Zanzibarom
A politicke elite se CERE I CESU JAJA
Ne znam, samo se pojavi tamo na mjuzi i nešto tamo zaspama i oden_razbojnik wrote:tre911 wrote:A jeste zaspamali temu, razbojnica bi se samo postidjela da vas vidi :DD
Evo da vas vratim na pravi put
kakvo besramno oftopičarenje...bruka
a gdje je Neve suza oka moga? ne mogu sam ove bitke da bijem
Guest- Guest
Neva gradi karijeru dok mi forumašimo.
I ustaška zmija ,kao i velikosrpska neman danas su samo folklorni elementi.michaellcmacha wrote:još ćete vi u slovo U se kleti.... :)))
Mene više muči ekonomska sitacija ,a masu ljudi i neimaština od svih ustaških krilnika i svih četničkih rasova.
Ja da vidim na cesti čovjeka u četničkoj odori i sa bradom pozvao bih ga u kuću,dao mu topli čaj,izmjerio temperaturu i pozvao hitnu pomoć.Ljude sa ustaškim obilježjima češće susrećem i uglavnom im se od srca nasmijem.
Četnički dernek na Ravnoj Gori doživljavam kao karneval,a ustaška divljanja po nekim mjestima u meni izazivaju salve smijeha.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti kurca ne razumiješ.... upravo iz ekonomske situacije koja je više nego nepovoljna će se danas sutra u nekom obliku pojaviti ekstremizam... ja sam podosta u kontaktu sa klincima od 14 pa do 22 i u klubu a i u kvartu i vrlo često imam prilike čuti njihova razmišljanja koja su, u značajnoj mjeri obojena gorčinom i prikrivenom ljutnjom.... a to ti je upravo ono kad ti mladi kažu da ih nije briga ni za ove ni za one i da bi i jedne i druge trebalo riješiti, jedne jer su neprijatelji a druge zato jer ne vode dovoljno brigu a trebali bi po defaultu.... tako je i hss dobio po pički od ustaškog pokreta...jastreb wrote:I ustaška zmija ,kao i velikosrpska neman danas su samo folklorni elementi.michaellcmacha wrote:još ćete vi u slovo U se kleti.... :)))
Mene više muči ekonomska sitacija ,a masu ljudi i neimaština od svih ustaških krilnika i svih četničkih rasova.
Ja da vidim na cesti čovjeka u četničkoj odori i sa bradom pozvao bih ga u kuću,dao mu topli čaj,izmjerio temperaturu i pozvao hitnu pomoć.Ljude sa ustaškim obilježjima češće susrećem i uglavnom im se od srca nasmijem.
Četnički dernek na Ravnoj Gori doživljavam kao karneval,a ustaška divljanja po nekim mjestima u meni izazivaju salve smijeha.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ustaška zmija
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
» Štrbac: Za rat u Hrvatskoj kriva vlast HDZ-a, koja je Srbe diskriminisala
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
» Štrbac: Za rat u Hrvatskoj kriva vlast HDZ-a, koja je Srbe diskriminisala
Page 12 of 12