Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
Zlata Stefanova je rođena u Hazaru u Turkmenistanu, a sa sedam godina doselila je u Hrvatsku. Završila je Trgovačku i tekstilnu školu za dizajnericu odjeće u Rijeci, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom.
Osim što voli pozirati, uživa i u šetnjama i izlascima s prijateljicama. Iako joj je lijepo u Hrvatskoj, tvrdi da joj je u Turkmenistanu ipak ljepše.
Lijepa Zlata još uvijek ne razmišlja o preseljenju, a u budućnosti se želi ozbiljnije baviti svojim hobijem i raditi kao fotomodel. Plavokosa ljepotica je učestvovala na nekoliko izbora ljepote, a 2013. je prema izboru portala za muškarce Kult izabrana za najseksipilniju djevojku Hrvatske.
Pored bavljenja modelingom, radila je i kao ring djevojka na Opatija Fight Nightu.
http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/zlata-stefanova-turkmenistanska-ljepotica-koja-zivi-u-hrvatskoj/161205010#16
Eeeee ovo ja zovem ; jebeno dobrim primjerom šta bi Rvatska trebala useljavati.
Osim što voli pozirati, uživa i u šetnjama i izlascima s prijateljicama. Iako joj je lijepo u Hrvatskoj, tvrdi da joj je u Turkmenistanu ipak ljepše.
Lijepa Zlata još uvijek ne razmišlja o preseljenju, a u budućnosti se želi ozbiljnije baviti svojim hobijem i raditi kao fotomodel. Plavokosa ljepotica je učestvovala na nekoliko izbora ljepote, a 2013. je prema izboru portala za muškarce Kult izabrana za najseksipilniju djevojku Hrvatske.
Pored bavljenja modelingom, radila je i kao ring djevojka na Opatija Fight Nightu.
http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/zlata-stefanova-turkmenistanska-ljepotica-koja-zivi-u-hrvatskoj/161205010#16
Eeeee ovo ja zovem ; jebeno dobrim primjerom šta bi Rvatska trebala useljavati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
reklamira se po index G.C , ima i druge profile.. dakle sve se svodi na cijenu
Guest- Guest
Kuraz nema oči a koliko znam nije ni nacionalno osvješcen.jastreb wrote:To je Ruskinja.
Koga brige šta je ....osim da je ; jebeno dobar primjer šta bi Rvatska trebala useljavati.
2014-04-11
Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
Guest- Guest
Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
A cuj šta da ti kažem , ima 7 i nešto miljardi ljudi na planeti , pitaj svakog tako nešto i kladim se da ce barem jedan tvrditi da sam ....dinosaurus.
2014-04-11
Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.RayMabus wrote:Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
A cuj šta da ti kažem , ima 7 i nešto miljardi ljudi na planeti , pitaj svakog tako nešto i kladim se da ce barem jedan tvrditi da sam ....dinosaurus.
Guest- Guest
Jel ti stvarno misliš da me brige da nekome dokazujem da nisam .....dinosaurus ?Eva wrote:Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.RayMabus wrote:Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
2014-04-11
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Mnogo sine mnogo .....al gledanje je besplatno.Stanojko wrote:Posto?
2014-04-11
Ma znam da ti je sve egal, ali vidi kaj đubre piše. Drotovska posla.RayMabus wrote:Jel ti stvarno misliš da me brige da nekome dokazujem da nisam .....dinosaurus ?Eva wrote:Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.RayMabus wrote:Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
Guest- Guest
Možemo ovako do beskonačno vodit razgovor .....neznam koliko puta cu ti ponavljat al mislim da necu više jer ako nisi dosad shvatila i neceš : lik me nepoznaje.....šta oce rec da ako nekog nepoznaješ onda kako moš tvrdit da nešto je ili nije ?Eva wrote:Ma znam da ti je sve egal, ali vidi kaj đubre piše. Drotovska posla.RayMabus wrote:Jel ti stvarno misliš da me brige da nekome dokazujem da nisam .....dinosaurus ?Eva wrote:Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.RayMabus wrote:Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
Odgovor je : nikako.
Eva nepostoji između ...ima samo je il nije a ako nije nije a ako je je i kraj rasprave.
Nepoznajeme ...dakle nije ili je .....NEMA IZMEĐU.
2014-04-11
Ali, vidiš li ti kakvih likova ovdje ima da lažu, izmišljaju i seru o drugima. Morala sam te upozorit to je moja građanska dužnost.RayMabus wrote:Možemo ovako do beskonačno vodit razgovor .....neznam koliko puta cu ti ponavljat al mislim da necu više jer ako nisi dosad shvatila i nece : lik me nepoznaje.....šta oce rec da ako nekog nepoznaješ onda kako moš tvrdit da nešto je ili nije ?Eva wrote:Ma znam da ti je sve egal, ali vidi kaj đubre piše. Drotovska posla.RayMabus wrote:Jel ti stvarno misliš da me brige da nekome dokazujem da nisam .....dinosaurus ?Eva wrote:Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.RayMabus wrote:
Osoba koju ja nepoznam i osoba koja istodobno nepozna mene tvrdi da sam ja xy.
Guest- Guest
pa ok šta da kažem : hvala no konkretno za ovaj primjer : vidio sam taj upis .....uopce nisam odgovorio .....jer mi je glupo.Eva wrote:Ali, vidiš li ti kakvih likova ovdje ima da lažu, izmišljaju i seru o drugima. Morala sam te upozorit to je moja građanska dužnost.RayMabus wrote:Možemo ovako do beskonačno vodit razgovor .....neznam koliko puta cu ti ponavljat al mislim da necu više jer ako nisi dosad shvatila i nece : lik me nepoznaje.....šta oce rec da ako nekog nepoznaješ onda kako moš tvrdit da nešto je ili nije ?Eva wrote:Ma znam da ti je sve egal, ali vidi kaj đubre piše. Drotovska posla.RayMabus wrote:Jel ti stvarno misliš da me brige da nekome dokazujem da nisam .....dinosaurus ?Eva wrote:
Pa ovaj naš forumski drot, ex maramih to tvrdi. Ja mu ne vjerujem, ali ima naivaca, poput Regoča, koji će povjerovat, kužiš.
2014-04-11
Ma ja ne mogu šutit na nepravdu. Pogotovo na murjačka podmetanja i udbaške konstrukcije. Treba ih raskrinkavat i u lice im reć da su lažljivi udbaški gadovi kojima je valjda slijedeći korak sekira u ruci po uzori im na tatu Perkana.
Guest- Guest
dobra mala
2014-04-15
Ako bi mu odgovorio značilo bi da se ja nešto kao pravdam i to ili šta je još gore da je neka sramota bit Mujo iz Bosne tj da nekog xy smatram nižom razinom samo zato jer je iz nekog geografskog područja.Eva wrote:Ma ja ne mogu šutit na nepravdu. Pogotovo na murjačka podmetanja i udbaške konstrukcije. Treba ih raskrinkavat i u lice im reć da su lažljivi udbaški gadovi kojima je valjda slijedeći korak sekira u ruci po uzori im na tatu Perkana.
Sorry al nije moja razina.
2014-04-11
Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
Meni je rekao da sam ja njegov susjed i da me je on otjerao u Srbiju.
crvenkasti-
2014-04-17
A jesi neki, s kome bu se onda Miha igral?RayMabus wrote:Ako bi mu odgovorio značilo bi da se ja nešto kao pravdam i to ili šta je još gore da je neka sramota bit Mujo iz Bosne tj da nekog xy smatram nižom razinom samo zato jer je iz nekog geografskog područja.Eva wrote:Ma ja ne mogu šutit na nepravdu. Pogotovo na murjačka podmetanja i udbaške konstrukcije. Treba ih raskrinkavat i u lice im reć da su lažljivi udbaški gadovi kojima je valjda slijedeći korak sekira u ruci po uzori im na tatu Perkana.
Sorry al nije moja razina.
Guest- Guest
Vrelom ampulomcrvenkasti wrote:Eva wrote:Longi, kaže Miha da si ti Mujo iz BOs. Broda.
Meni je rekao da sam ja njegov susjed i da me je on otjerao u Srbiju.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dijaspora, ne ona koja živi u BiH, već u RH, može presuditi izbore
» U Hrvatskoj živi 35 istospolnih parova s djecom
» U Hrvatskoj čak 35 tisuća ljudi neposredno živi samo od politike!
» živi s cimericom koja je pronašla Isusa Krista pa ga sad svako jutro jebe s time da je u njemu spas
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
» U Hrvatskoj živi 35 istospolnih parova s djecom
» U Hrvatskoj čak 35 tisuća ljudi neposredno živi samo od politike!
» živi s cimericom koja je pronašla Isusa Krista pa ga sad svako jutro jebe s time da je u njemu spas
» U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
Page 1 of 3