Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
Page 1 of 1
Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
Tako je Vučicu, sad ćemo ti dignit još i optužnicu protiv ratnog huškanja 90-ih.
O formiranju nove vlade u Hrvatskoj, u kojoj neće biti predstavnika Srba, Vučic je rekao da ne zna "hoće li će se suradnja sa Srbima nastaviti". Požalio se što nitko u Europi na to nije reagirao.
"Pa u Domovinskom pokretu se hvale da su ustaše. Nisam siguran da neće sa Srbima i Pupovcem nastaviti suradnju, ali je zanimljivo da iz Europe nema reakcija. Ako vam je glavni princip pri sastavljanju vlade da ne bude Srba, šta da kažem", rekao je. Istaknuo je da u vladi Srbije ima Hrvata "iako je Hrvata u Srbiji, koja je gotovo dvostruko veća od Hrvatske po broju stanovnika, tri puta manje".
Vučic: Zašto nitko u Europi ne reagira na ovo u Hrvatskoj? Hvale se da su ustaše
Aleksandar Vučic u okupiranoj Glini 1995
https://www.youtube.com/watch?v=vu5qvsloewU
O formiranju nove vlade u Hrvatskoj, u kojoj neće biti predstavnika Srba, Vučic je rekao da ne zna "hoće li će se suradnja sa Srbima nastaviti". Požalio se što nitko u Europi na to nije reagirao.
"Pa u Domovinskom pokretu se hvale da su ustaše. Nisam siguran da neće sa Srbima i Pupovcem nastaviti suradnju, ali je zanimljivo da iz Europe nema reakcija. Ako vam je glavni princip pri sastavljanju vlade da ne bude Srba, šta da kažem", rekao je. Istaknuo je da u vladi Srbije ima Hrvata "iako je Hrvata u Srbiji, koja je gotovo dvostruko veća od Hrvatske po broju stanovnika, tri puta manje".
Vučic: Zašto nitko u Europi ne reagira na ovo u Hrvatskoj? Hvale se da su ustaše
Aleksandar Vučic u okupiranoj Glini 1995
https://www.youtube.com/watch?v=vu5qvsloewU
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Re: Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
Treba se spremit protiv paša i ustaša.
Sad RS proglasit genocidnom tvorevinom i onda je nakon tog ukinit jer je nastala na genocidu.
Baja Mali Knindza-Stante pase i ustase
https://www.youtube.com/watch?v=Ec7CAdpZdIw
Sad RS proglasit genocidnom tvorevinom i onda je nakon tog ukinit jer je nastala na genocidu.
Baja Mali Knindza-Stante pase i ustase
https://www.youtube.com/watch?v=Ec7CAdpZdIw
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
'u DP se hvale da su ustaše'.. a sad lepo dokaži to.. dokazima naravno
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Šandor Winnetou likes this post
Ne hvale se oni s time, ali smijesno je tvrditi da Jurcevic I Peternel nisu ustaski apologetivuksadinare wrote:'u DP se hvale da su ustaše'.. a sad lepo dokaži to.. dokazima naravno
A ni Penava I Mlinaric nisu daleko od toga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
U studentskim danima sam se lijepo družio s jednim Srbinom,
kojeg sam oslovljavao kao "Čedo" a on mene "Ujo".
Kad me prvi put nazvao "Ej, Ujo!", okrenuo sam se, a on će: - Znao sam!
Ako je ovo prozivanje prvi znak za izboljšanje odnosa s četnikom AV to je sasvim OK.
kojeg sam oslovljavao kao "Čedo" a on mene "Ujo".
Kad me prvi put nazvao "Ej, Ujo!", okrenuo sam se, a on će: - Znao sam!
Ako je ovo prozivanje prvi znak za izboljšanje odnosa s četnikom AV to je sasvim OK.
Similar topics
» Dodik: Centrala SDA je u vili otetoj od Srba, Ustaška vlast u BiH su bili većinom Bošnjaci
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» Štrbac: Za rat u Hrvatskoj kriva vlast HDZ-a, koja je Srbe diskriminisala
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
» Onog trenutka kad su Vucic i Nikolic stupili na vlast u Srbiji kotacic povijesti vracen je u devedesete
» Štrbac: Za rat u Hrvatskoj kriva vlast HDZ-a, koja je Srbe diskriminisala
Page 1 of 1