Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
Noor wrote:ja se bojim one..s konja na magarca :)))Roki wrote:Noor wrote:što?Roki wrote:Noor wrote:
hvala, nije potrebno...snašla sam se u životu :P
cudi me taj tvoj manjak ambicije...
pa covek uvek tezi ka boljem...
ne plasi se...
Guest- Guest
Re: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
Roki wrote:Noor wrote:ja se bojim one..s konja na magarca :)))Roki wrote:Noor wrote:što?Roki wrote:
cudi me taj tvoj manjak ambicije...
pa covek uvek tezi ka boljem...
ne plasi se...
neplašljive su dolje..tamo znaš, mi VIPovke smo posebna sorta :)
Guest- Guest
Zato KGK stalno seli ured po RH, jedino je FT izgleda bio imun na spore tih gljiva.n_razbojnik wrote:Točno očekujem nakon Kolindina osmogodišnjeg mandata da krene gnojiti o ustaškoj zmijiu, ovo postalo tradicija
neke čudne gljive se papaju na Pantovčaku...
Guest- Guest
2016-11-17
Lako je tako, sad kad si već godinama zatomio ustaške porive... a dok si ti ustašovao i pitak boga šta radio od one srpske nejači u zadarskom zaleđu onda je bilo ok ustašovati... :))Yehudi wrote:pizzon wrote:JOSIPOVIĆ OBJASNIO: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
Nekadašnji predsednik Hrvatske Ivo Josipović kaže da je danas "ustaška zmija" u toj zemlji personifikacija ustašofilije, koja viri iz očiju mnogih, sikće na sportskim terenima, javlja se kroz opskurne desne portale, ali i kroz pojedine tekstove u tzv. meinstrim medijima
Tanjug 26. 12. 2016. 14:29
Josipović podseća da je upozoravao na opasnost desnog radikalizma koji je jačao kroz ustašofliju i ističe da je razočaran premijerom Andrejem Plenkovićem, koji takođe, čini se, u istu ravan stavlja ustaštvo i antifašizam.
- Ustaštvo se oseća i u rečima, ne samo izvan parlamentarne radikalne desnice, nego i nekih političara HDZ. Glavni joj je program udar na hrvatsku antifašističku tradiciju, ljudska prava, demokratske vrednosti, manjinske nacionalne i verske zajednice… - naveo je Josipović u intervjuu za zagrebački Večernji list.
Upitan ima li “Za dom spremni” dvostruku konotaciju, kako kaže premijer Andrej Plenković, i kako komentariše izjavu Bože Petrova da natpis treba ukloniti ako provocira, Josipović kaže:
- Za sav demokratski svet Za dom spremni ima samo jednu, ustašku konotaciju. Naravno da taj pozdrav provocira i da ga treba ukloniti iz javnog života. Nije u pitanju da poginuli branitelji treba da imaju naše poštovanje i sećanje, bez obzira na to u kojoj su jedinici bili.
Josipović, međutim, kaže a sumnja da su oni birali simbole i nazive nekih jedinica vezanih za ustaštvo.
- Zato, počast koju zaslužuju možemo samo ojačati time da zloglasni slogan maknemo od njihovih časnih imena. Da hoće, vlada bi to mogla rešiti za pet minuta. Zapravo, razočaran sam premijerovim stavom o tome. Kao da i on želi u istu ravan staviti ustaštvo i antifašizam…. - naveo je Josipović.
Nekadašnji predsednik Hrvatske ističe da veliki deo hrvatske politike, pa i javnosti, ima kopleks Srbije i svoje hrvatstvo meri spremnošću da se po svaku cenu ulazi u konfrontaciju sa Srbijom i Srbima, čak i kada je to očito protiv hrvatskih nacionalnih interesa.
- Kao da je važnije učiniti Srbiji štetu, nego Hrvatskoj korist - rekao je Josipović.
Videli smo, kaže, kako je neslavno završio pokušaj blokade zbog tzv. univerzalne nadležnosti.
Nakon što su EU i SAD “izribali” premijera i predsednicu, odmah su počeli da trasiraju put odustajanja i od ove poslednje blokade.
- Predsednica i vlada vrlo su usklađeni u autodestruktivnoj spoljnoj politici opterećenoj onim srpskim kompleksom o kojem sam govorio. Pogledajte to poniženje i sramotu za državu koja se junači kontraproduktivnim pokušajima blokade i onda od njih odustaje. Ili, onu aferu s čokoladicama - naveo je Josipović.
Opravdanim smatra to što Hrvatska traži da hrvatska manjina u Srbiji ima potpuno jednaku pravnu poziciju kakvu ima i srpska zajednica u Hrvatskoj. I tu, kaže, ne treba biti kompromisa.
Ali, ističe, to se ne može ostvariti blokadom, nego upravo pregovorima.
Svaka mu je ki u Njegoša
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bogami, napeto kod vas !?
Guest- Guest
kad vise nema srba jedino mogu između sebe da se kolju...
Guest- Guest
pizzon wrote:bogami, napeto kod vas !?
i kud prvo nego na ustašku temu..))
Guest- Guest
Roki wrote:kad vise nema srba jedino mogu između sebe da se kolju...
evo i tebe ...ahahha
vi to u duetu :D
Guest- Guest
Kod nas uvijek ima srba, samo je ove sramota priznat da su srbi pa se nazivaju antifašisti.Roki wrote:kad vise nema srba jedino mogu između sebe da se kolju...
danni1-
2014-04-16
tamo gde su ustase, tu vam je zurka ):)Noor wrote:pizzon wrote:bogami, napeto kod vas !?
da ne lutam, znam gde ste ;)
hahahaha
Guest- Guest
pizzon wrote:bogami, napeto kod vas !?
Guest- Guest
odakle vam ta mantra da je sramota reci da je srbindanni1 wrote:Kod nas uvijek ima srba, samo je ove sramota priznat da su srbi pa se nazivaju antifašisti.Roki wrote:kad vise nema srba jedino mogu između sebe da se kolju...
to su gluposti,
Guest- Guest
pizzon wrote:tamo gde su ustase, tu vam je zurka ):)Noor wrote:pizzon wrote:bogami, napeto kod vas !?
hahahaha
a nije baš tako...žurku vi pravite, točite alkohol i puštate muziku :P
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:tamo gde su ustase, tu vam je zurka ):)Noor wrote:pizzon wrote:bogami, napeto kod vas !?
hahahaha
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:tamo gde su ustase, tu vam je zurka ):)Noor wrote:pizzon wrote:bogami, napeto kod vas !?
hahahaha
pa da, ne znate vi atmosferu da napravite...
Guest- Guest
večeras nisi bio bezobrazan, pa ću nazdraviti s tobom
Guest- Guest
ja prema tebi nikada nisam bezobrazan...
Guest- Guest
Roki wrote:Noor wrote:pizzon wrote:tamo gde su ustase, tu vam je zurka ):)Noor wrote:pizzon wrote:bogami, napeto kod vas !?
hahahaha
pa da, ne znate vi atmosferu da napravite...
o, i te kako znamo..nema da brineš :)
a da ste i vi majstori, vala jeste
Guest- Guest
Pa to je sramota,velika, doduše sramota je nazivati se i antifašist al to još ne kuže. Malo su tupavi al s vremenom će shvatiti.pizzon wrote:odakle vam ta mantra da je sramota reci da je srbindanni1 wrote:Kod nas uvijek ima srba, samo je ove sramota priznat da su srbi pa se nazivaju antifašisti.Roki wrote:kad vise nema srba jedino mogu između sebe da se kolju...
to su gluposti,
danni1-
2014-04-16
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Ustaška zmija
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
» Štrbac: Za rat u Hrvatskoj kriva vlast HDZ-a, koja je Srbe diskriminisala
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
» Štrbac: Za rat u Hrvatskoj kriva vlast HDZ-a, koja je Srbe diskriminisala
Page 8 of 12