ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj! - Page 6 Empty Re: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!

Post by Guest 26/12/2016, 20:13

aben wrote:
Roki wrote:
kic wrote:
je vidimo na primjerima vlastitih država kako je dobra..

ko kaze da se ovdasnje drzave drze kelzenovske teorije? pa sama SAD je nekoliko puta u svojoj istoriji primenila kelzenovu teoriju drzavnog intervencionizma, velika depresija, velika depresija 2 2008. godine i i to ih i jeste izvuklo iz bule. 

kako se piše kelzen na englesli?

to ih ni izvuklo, nego produbilo i produljilo  depru.

nisam na kelzena mislio, na keynesa. :facepalm 
davno sam imao osnove ekonomije... Basketball

Guest
Guest

Back to top Go down

Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj! - Page 6 Empty Re: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!

Post by Guest 26/12/2016, 20:14

kic wrote:
Roki wrote:
kic wrote:
gdje je ta totalna tržišna ekonomija?

u stranim firmam koje posluju kod nas i stranim proizvodima koje dampinguju zemlje EU kod nas, a drzava ne sme da lupi prelevmane kako bi zastitila nacionalnu ekonomiju...

potrošači dobiju manje cijene u konačnici ovako, ili ne?

svede mu se na isto, ali tudje govno uvek lepse mirise...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:14

Noor wrote:
kic wrote:
pa smanjio sam mu, šta još?!

pa vidi kolki mu je još uvijek :roll

Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 26/12/2016, 20:20

aj konacno nesto i pametno da raspravljate, o sledecem koraku za ljude
inace sam anarhizam bi morao za podlogu imat vece stanje svjesti o sebi i pravima sto je recimo danas nemoguce implementirati medju vecinu naroda, uglavnom bi se opet svelo na sluge i gospodare
potrebna je kompletna promjena svjesti pojedinca da bi se taj koncept mogao uvesti, u biti to nebi trajalo dugo al ako bi imalo ometajuce faktore za ledjima, znaci socijalisticka kapitalisticka ili ina isticka uvjerenja i ljude koji bi se opirali tomu i sabotirali onda bi to jako dugo trajalo
ipak je tesko iz ljudi izbiti ulogu gospodara

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:20

Roki wrote:
Noor wrote:
kic wrote:

Basketball

potpis, dušo Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 26/12/2016, 20:21

Roki wrote:
Noor wrote:
kic wrote:

Basketball
jbte, stvarno imas velik kad je i noor to primjetila affraid

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:21

Noor wrote:
Roki wrote:
Noor wrote:
kic wrote:

Basketball

potpis, dušo Basketball

sve na meni je veliko, draga... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:22

Leviathan2 wrote:
Roki wrote:
Noor wrote:
kic wrote:

Basketball
jbte, stvarno imas velik kad je i noor to primjetila affraid

a ti mu potpis kao ne vidiš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:23

Roki wrote:
Noor wrote:
Roki wrote:
Noor wrote:
kic wrote:

Basketball

potpis, dušo Basketball

ok, samo smanji malo taj potpis, a sve drugo zadrži :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 26/12/2016, 20:23

Yehudi wrote:
pizzon wrote:JOSIPOVIĆ OBJASNIO: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
Nekadašnji predsednik Hrvatske Ivo Josipović kaže da je danas "ustaška zmija" u toj zemlji personifikacija ustašofilije, koja viri iz očiju mnogih, sikće na sportskim terenima, javlja se kroz opskurne desne portale, ali i kroz pojedine tekstove u tzv. meinstrim medijima

Tanjug 26. 12. 2016. 14:29

Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj! - Page 6 4546_ivo-josipovic_f

Josipović podseća da je upozoravao na opasnost desnog radikalizma koji je jačao kroz ustašofliju i ističe da je razočaran premijerom Andrejem Plenkovićem, koji takođe, čini se, u istu ravan stavlja ustaštvo i antifašizam.

- Ustaštvo se oseća i u rečima, ne samo izvan parlamentarne radikalne desnice, nego i nekih političara HDZ. Glavni joj je program udar na hrvatsku antifašističku tradiciju, ljudska prava, demokratske vrednosti, manjinske nacionalne i verske zajednice… -  naveo je Josipović u intervjuu za zagrebački Večernji list.

Upitan ima li “Za dom spremni” dvostruku konotaciju, kako kaže premijer Andrej Plenković, i kako komentariše izjavu Bože Petrova da natpis treba ukloniti ako provocira, Josipović kaže:

- Za sav demokratski svet Za dom spremni ima samo jednu, ustašku konotaciju. Naravno da taj pozdrav provocira i da ga treba ukloniti iz javnog života. Nije u pitanju da poginuli branitelji treba da imaju naše poštovanje i sećanje, bez obzira na to u kojoj su jedinici bili.

Josipović, međutim, kaže a sumnja da su oni birali simbole i nazive nekih jedinica vezanih za ustaštvo.

- Zato, počast koju zaslužuju možemo samo ojačati time da zloglasni slogan maknemo od njihovih časnih imena. Da hoće, vlada bi to mogla rešiti za pet minuta. Zapravo, razočaran sam premijerovim stavom o tome. Kao da i on želi u istu ravan staviti ustaštvo i antifašizam…. - naveo je Josipović.

Nekadašnji predsednik Hrvatske ističe da veliki deo hrvatske politike, pa i javnosti, ima kopleks Srbije i svoje hrvatstvo meri spremnošću da se po svaku cenu ulazi u konfrontaciju sa Srbijom i Srbima, čak i kada je to očito protiv hrvatskih nacionalnih interesa.

- Kao da je važnije učiniti Srbiji štetu, nego Hrvatskoj korist - rekao je Josipović.

Videli smo, kaže, kako je neslavno završio pokušaj blokade zbog tzv. univerzalne nadležnosti.

Nakon što su EU i SAD “izribali” premijera i predsednicu, odmah su počeli da trasiraju put odustajanja i od ove poslednje blokade.

- Predsednica i vlada vrlo su usklađeni u autodestruktivnoj spoljnoj politici opterećenoj onim srpskim kompleksom o kojem sam govorio. Pogledajte to poniženje i sramotu za državu koja se junači kontraproduktivnim pokušajima blokade i onda od njih odustaje. Ili, onu aferu s čokoladicama - naveo je Josipović.

Opravdanim smatra to što Hrvatska traži da hrvatska manjina u Srbiji ima potpuno jednaku pravnu poziciju kakvu ima i srpska zajednica u Hrvatskoj. I tu, kaže, ne treba biti kompromisa.

Ali, ističe, to se ne može ostvariti blokadom, nego upravo pregovorima.

Svaka  mu  je  ki  u  Njegoša
Sto milijuna posto u pravu.

Ustaštvo uništava Hrvatsku i Hrvatski narod, to je rak, to je gangrena, to je ultimativno ZLO koje razjeda hrvatsko društvo i uništava hrvatski narod. 
Najgora i najdestruktivnija pošast.

Ustaštvu treba objaviti ideološki rat do uništenja.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:24

Noor wrote:
Roki wrote:
Noor wrote:
Roki wrote:
Noor wrote:

Basketball

potpis, dušo Basketball

ok, samo  smanji malo taj potpis, a sve drugo zadrži :)

mogu i da podelim sa tobom...  flower
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:25

Roki wrote:
Noor wrote:
Roki wrote:
Noor wrote:
Roki wrote:

Basketball

potpis, dušo Basketball

hvala, nije potrebno...snašla sam se u životu :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 26/12/2016, 20:26

evo dovoljno smanjeno?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Ringo10 26/12/2016, 20:27

Roki wrote:
kic wrote:
gdje je ta totalna tržišna ekonomija?

u stranim firmam koje posluju kod nas i stranim proizvodima koje dampinguju zemlje EU kod nas, a drzava ne sme da lupi prelevmane kako bi zastitila nacionalnu ekonomiju...
MA ne smijemo mi Hrvati to uraditi.

Pa onda bi nam naši gospodari rekli da nismo pravi Zapadnjaci i nositelji zapadnih vrijednosti ...  kuku lele kuku lele ... Mi moramo da pušimo švapske i talijanske i američke i ne znam koje sve druge kite da dokažemo da smo zapadnjaci.

Mi se još od Napoleona trudimo ...

Last edited by Ringo10 on 26/12/2016, 20:29; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:28

Noor wrote:
Roki wrote:
Noor wrote:
Roki wrote:
Noor wrote:

potpis, dušo Basketball

cudi me taj tvoj manjak ambicije...  geek
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 26/12/2016, 20:28

HRVATI NISU NI PRAVE USTASE NI PRWVI PARTIZANI
TO JE NAJGORE KPD TOG NARODA . polugotovog
Nit pecen nit sirov
Dakle ustase su govorile za bosanskr muslmane da su cvijet hrvatskog maroda .
Govno hercegovacko je to preokrenulo i zaratilo s muslimanima
A danas sve hvale nekm ustastvom ovi kojima se pobrkslo u glavi sve.
Nisu naravno ni partizani. Odim tamo u Istri.
Hrbatski partizani su u kacu sa zeljem metnuti jer su navlasti desnicari od 90.
Tako da je hrvatska ideologija jedan cuspajz . Napoj .

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:28

kic wrote:
evo dovoljno smanjeno?

super, ljtb. 
ja sve vidim, nego ne znam kako ce ovi matorci-njima ni lupa ne moze da pomogne...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 26/12/2016, 20:30

Sora wrote:  HRVATI NISU NI PRAVE USTASE NI PRWVI PARTIZANI
TO JE NAJGORE KPD TOG NARODA . polugotovog
Nit pecen nit sirov
Dakle ustase su govorile za bosanskr muslmane da su cvijet hrvatskog maroda .
Govno hercegovacko je to preokrenulo i zaratilo s muslimanima
A danas sve hvale nekm ustastvom ovi kojima se pobrkslo u glavi sve.
Nisu naravno ni partizani. Odim tamo u Istri.
Hrbatski partizani su u kacu sa zeljem metnuti jer su navlasti desnicari od 90.
Tako da je hrvatska ideologija jedan cuspajz . Napoj .
Nemaš ni ti pojma. Uostalom nismo mi zaratili sa muslimanima nego oni sa nama.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2016, 20:31

Roki wrote:
Noor wrote:
Roki wrote:
Noor wrote:
Roki wrote:

cudi me taj tvoj manjak ambicije...  geek
što?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 26/12/2016, 20:32

kic wrote:
evo dovoljno smanjeno?

USTASKA ZMIJA JE OBICNI GUSTER
A PARTIZANSKA JE OBICNA GLISTA
tak.
To su hrvatske ideologije ,
Jedna puzi a druga zivi u zemlji. zbljuv fuj
Takav pola pola ideoloski misung ne kuzi nitko
Samo se vidi sranje i svade. :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics