Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
aben wrote:Roki wrote:kic wrote:
je vidimo na primjerima vlastitih država kako je dobra..
ko kaze da se ovdasnje drzave drze kelzenovske teorije? pa sama SAD je nekoliko puta u svojoj istoriji primenila kelzenovu teoriju drzavnog intervencionizma, velika depresija, velika depresija 2 2008. godine i i to ih i jeste izvuklo iz bule.
kako se piše kelzen na englesli?
to ih ni izvuklo, nego produbilo i produljilo depru.
nisam na kelzena mislio, na keynesa.
davno sam imao osnove ekonomije...
Guest- Guest
Re: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
kic wrote:Roki wrote:kic wrote:
gdje je ta totalna tržišna ekonomija?
u stranim firmam koje posluju kod nas i stranim proizvodima koje dampinguju zemlje EU kod nas, a drzava ne sme da lupi prelevmane kako bi zastitila nacionalnu ekonomiju...
potrošači dobiju manje cijene u konačnici ovako, ili ne?
svede mu se na isto, ali tudje govno uvek lepse mirise...
Guest- Guest
Noor wrote:kic wrote:
pa smanjio sam mu, šta još?!
pa vidi kolki mu je još uvijek
Guest- Guest
aj konacno nesto i pametno da raspravljate, o sledecem koraku za ljude
inace sam anarhizam bi morao za podlogu imat vece stanje svjesti o sebi i pravima sto je recimo danas nemoguce implementirati medju vecinu naroda, uglavnom bi se opet svelo na sluge i gospodare
potrebna je kompletna promjena svjesti pojedinca da bi se taj koncept mogao uvesti, u biti to nebi trajalo dugo al ako bi imalo ometajuce faktore za ledjima, znaci socijalisticka kapitalisticka ili ina isticka uvjerenja i ljude koji bi se opirali tomu i sabotirali onda bi to jako dugo trajalo
ipak je tesko iz ljudi izbiti ulogu gospodara
inace sam anarhizam bi morao za podlogu imat vece stanje svjesti o sebi i pravima sto je recimo danas nemoguce implementirati medju vecinu naroda, uglavnom bi se opet svelo na sluge i gospodare
potrebna je kompletna promjena svjesti pojedinca da bi se taj koncept mogao uvesti, u biti to nebi trajalo dugo al ako bi imalo ometajuce faktore za ledjima, znaci socijalisticka kapitalisticka ili ina isticka uvjerenja i ljude koji bi se opirali tomu i sabotirali onda bi to jako dugo trajalo
ipak je tesko iz ljudi izbiti ulogu gospodara
potpis, dušo
Guest- Guest
jbte, stvarno imas velik kad je i noor to primjetilaRoki wrote:Noor wrote:kic wrote:
potpis, dušo
sve na meni je veliko, draga...
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jbte, stvarno imas velik kad je i noor to primjetilaRoki wrote:Noor wrote:kic wrote:
a ti mu potpis kao ne vidiš?
Guest- Guest
Roki wrote:Noor wrote:Roki wrote:Noor wrote:kic wrote:
potpis, dušo
ok, samo smanji malo taj potpis, a sve drugo zadrži :)
Guest- Guest
Sto milijuna posto u pravu.Yehudi wrote:pizzon wrote:JOSIPOVIĆ OBJASNIO: Ustaška zmija je posledica ustašofilije koja viri iz očiju mnogih u Hrvatskoj!
Nekadašnji predsednik Hrvatske Ivo Josipović kaže da je danas "ustaška zmija" u toj zemlji personifikacija ustašofilije, koja viri iz očiju mnogih, sikće na sportskim terenima, javlja se kroz opskurne desne portale, ali i kroz pojedine tekstove u tzv. meinstrim medijima
Tanjug 26. 12. 2016. 14:29
Josipović podseća da je upozoravao na opasnost desnog radikalizma koji je jačao kroz ustašofliju i ističe da je razočaran premijerom Andrejem Plenkovićem, koji takođe, čini se, u istu ravan stavlja ustaštvo i antifašizam.
- Ustaštvo se oseća i u rečima, ne samo izvan parlamentarne radikalne desnice, nego i nekih političara HDZ. Glavni joj je program udar na hrvatsku antifašističku tradiciju, ljudska prava, demokratske vrednosti, manjinske nacionalne i verske zajednice… - naveo je Josipović u intervjuu za zagrebački Večernji list.
Upitan ima li “Za dom spremni” dvostruku konotaciju, kako kaže premijer Andrej Plenković, i kako komentariše izjavu Bože Petrova da natpis treba ukloniti ako provocira, Josipović kaže:
- Za sav demokratski svet Za dom spremni ima samo jednu, ustašku konotaciju. Naravno da taj pozdrav provocira i da ga treba ukloniti iz javnog života. Nije u pitanju da poginuli branitelji treba da imaju naše poštovanje i sećanje, bez obzira na to u kojoj su jedinici bili.
Josipović, međutim, kaže a sumnja da su oni birali simbole i nazive nekih jedinica vezanih za ustaštvo.
- Zato, počast koju zaslužuju možemo samo ojačati time da zloglasni slogan maknemo od njihovih časnih imena. Da hoće, vlada bi to mogla rešiti za pet minuta. Zapravo, razočaran sam premijerovim stavom o tome. Kao da i on želi u istu ravan staviti ustaštvo i antifašizam…. - naveo je Josipović.
Nekadašnji predsednik Hrvatske ističe da veliki deo hrvatske politike, pa i javnosti, ima kopleks Srbije i svoje hrvatstvo meri spremnošću da se po svaku cenu ulazi u konfrontaciju sa Srbijom i Srbima, čak i kada je to očito protiv hrvatskih nacionalnih interesa.
- Kao da je važnije učiniti Srbiji štetu, nego Hrvatskoj korist - rekao je Josipović.
Videli smo, kaže, kako je neslavno završio pokušaj blokade zbog tzv. univerzalne nadležnosti.
Nakon što su EU i SAD “izribali” premijera i predsednicu, odmah su počeli da trasiraju put odustajanja i od ove poslednje blokade.
- Predsednica i vlada vrlo su usklađeni u autodestruktivnoj spoljnoj politici opterećenoj onim srpskim kompleksom o kojem sam govorio. Pogledajte to poniženje i sramotu za državu koja se junači kontraproduktivnim pokušajima blokade i onda od njih odustaje. Ili, onu aferu s čokoladicama - naveo je Josipović.
Opravdanim smatra to što Hrvatska traži da hrvatska manjina u Srbiji ima potpuno jednaku pravnu poziciju kakvu ima i srpska zajednica u Hrvatskoj. I tu, kaže, ne treba biti kompromisa.
Ali, ističe, to se ne može ostvariti blokadom, nego upravo pregovorima.
Svaka mu je ki u Njegoša
Ustaštvo uništava Hrvatsku i Hrvatski narod, to je rak, to je gangrena, to je ultimativno ZLO koje razjeda hrvatsko društvo i uništava hrvatski narod.
Najgora i najdestruktivnija pošast.
Ustaštvu treba objaviti ideološki rat do uništenja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noor wrote:Roki wrote:Noor wrote:Roki wrote:Noor wrote:
potpis, dušo
mogu i da podelim sa tobom...
Guest- Guest
Roki wrote:Noor wrote:Roki wrote:Noor wrote:Roki wrote:
potpis, dušo
hvala, nije potrebno...snašla sam se u životu :P
Guest- Guest
evo dovoljno smanjeno?
MA ne smijemo mi Hrvati to uraditi.Roki wrote:kic wrote:
gdje je ta totalna tržišna ekonomija?
u stranim firmam koje posluju kod nas i stranim proizvodima koje dampinguju zemlje EU kod nas, a drzava ne sme da lupi prelevmane kako bi zastitila nacionalnu ekonomiju...
Pa onda bi nam naši gospodari rekli da nismo pravi Zapadnjaci i nositelji zapadnih vrijednosti ... kuku lele kuku lele ... Mi moramo da pušimo švapske i talijanske i američke i ne znam koje sve druge kite da dokažemo da smo zapadnjaci.
Mi se još od Napoleona trudimo ...
Last edited by Ringo10 on 26/12/2016, 20:29; edited 1 time in total
2015-09-24
Noor wrote:Roki wrote:Noor wrote:Roki wrote:Noor wrote:
potpis, dušo
cudi me taj tvoj manjak ambicije...
Guest- Guest
HRVATI NISU NI PRAVE USTASE NI PRWVI PARTIZANI
TO JE NAJGORE KPD TOG NARODA . polugotovog
Nit pecen nit sirov
Dakle ustase su govorile za bosanskr muslmane da su cvijet hrvatskog maroda .
Govno hercegovacko je to preokrenulo i zaratilo s muslimanima
A danas sve hvale nekm ustastvom ovi kojima se pobrkslo u glavi sve.
Nisu naravno ni partizani. Odim tamo u Istri.
Hrbatski partizani su u kacu sa zeljem metnuti jer su navlasti desnicari od 90.
Tako da je hrvatska ideologija jedan cuspajz . Napoj .
Nit pecen nit sirov
kic wrote:
evo dovoljno smanjeno?
super, ljtb.
ja sve vidim, nego ne znam kako ce ovi matorci-njima ni lupa ne moze da pomogne...
Guest- Guest
Nemaš ni ti pojma. Uostalom nismo mi zaratili sa muslimanima nego oni sa nama.Sora wrote: HRVATI NISU NI PRAVE USTASE NI PRWVI PARTIZANI
Nit pecen nit sirov
2015-09-24
što?Roki wrote:Noor wrote:Roki wrote:Noor wrote:Roki wrote:
cudi me taj tvoj manjak ambicije...
Guest- Guest
kic wrote:
evo dovoljno smanjeno?
USTASKA ZMIJA JE OBICNI GUSTER
A PARTIZANSKA JE OBICNA GLISTA
tak.
To su hrvatske ideologije ,
Jedna puzi a druga zivi u zemlji. zbljuv fuj
Takav pola pola ideoloski misung ne kuzi nitko
Samo se vidi sranje i svade.
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ustaška zmija
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
» Štrbac: Za rat u Hrvatskoj kriva vlast HDZ-a, koja je Srbe diskriminisala
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Posljednji Srbin u Hrvatskoj(ustaška zombi apokalipsa)
» Zlata Stefanova, turkmenistanska ljepotica koja živi u Hrvatskoj
» Štrbac: Za rat u Hrvatskoj kriva vlast HDZ-a, koja je Srbe diskriminisala
Page 6 of 12