ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sikhi: rijedak primjer intengracije u zapadno društvo

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Sikhi: rijedak primjer intengracije u zapadno društvo - Page 4 Empty Re: Sikhi: rijedak primjer intengracije u zapadno društvo

Post by govinda 25/12/2016, 01:30

michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance, govinda, ovi što ovuda bauljaju imrze amere su svašta nešto ali hrvati nisu...
a tako se predstavljaju...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Sikhi: rijedak primjer intengracije u zapadno društvo - Page 4 Empty Re: Sikhi: rijedak primjer intengracije u zapadno društvo

Post by govinda 25/12/2016, 01:31

Yehudi wrote:
govinda wrote:
Yehudi wrote:
govinda wrote:
asilovski wrote:
da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom obliku

Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj.....to mi je smijesno...

Da da, a ti poštenjačina kao nisi komičan sa svoji glupim upadicama tipa:

" I ja kazem hvala Hezbolahu sto tamani Jevreje po Izraelu...."

Teroristi hezbolaha su ti super jer mrziš  Izrael  a biće iz samo sebi znnih razloga

mada ti nitko od njih nije naudio bilo kako. Biće niti ne poznaš nti jednoga kao ni hezbolahovce 

ali eto...........nisi jedini da tako glupo rezonira pa neka te to tješi.
dobro, samoprozvani Zidove, neko ti je darnuo u Izrael pa se odmah deres..moze osvjezenje? Ciklon B? Odlicno procisti disne puteve...

Čuješ ti  nisam te vridja niti profilira dok  eto nisam vidio da se svojim koprcanje uvajuješ sve dublje u smeće svoga uma bolesnog

šiptarčino ciganska jeba te hitler u guzičetinu
a sta ocekivati od mongolskog Hazara..kulturu u ophodjenju sigurno ne...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by marcellus 25/12/2016, 11:27

asilovski wrote:Inače vojnici, bolničari, policajaci, vatrogasci

i vrhunski plaćene ubojice još u vrijeme viktorijanske engleske

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 25/12/2016, 11:33

marcellus wrote:
asilovski wrote:Inače vojnici, bolničari, policajaci, vatrogasci

i vrhunski plaćene ubojice još u vrijeme viktorijanske engleske

Vjerovatno si mislio na Thuggeese.

http://www.ancient-origins.net/myths-legends/thuggees-cult-assassins-india-002145
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics