Sikhi: rijedak primjer intengracije u zapadno društvo
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sikhi: rijedak primjer intengracije u zapadno društvo
ameriku uništava politika razni neoconsi i kvazi liberalne elite, te lobiji oni su nešto najgore pogotovo vehabijski i židovski koji rade izravno protiv američkih građana, to je u biti katastrofa za američku vojsku koja dobije sve bitke a izgubi ratPinochet wrote:ma je Iranci se bahate dosta, ali ono da nije Ruske avijacije, izgubili bi rat u Siriji, daleko da su oni neka sila još.. tek sada u ovim ratovima na bliskom istoku , kada su se u sukob uključili i Rusi i Ameri i Turci i Iranci.. tek sada vidiš da su Ameri daleko no1, i daleko ispred i Rusa - tek sada kada gledam koliko su USA efikasni a koliko Rusi - Ameri su daleko ispred.., a Rusi su no2, daleko ispred i Turaka i Iranaca , a Arapske bogate zemlje su na dnuasilovski wrote:istina, iako ih volim idu mi na kurac sa svojim trash govorima i onim smiješnim izletima sa svojim šklopocijama od brodovaPinochet wrote:doduše nisu niti Iranci normalni, mogu i oni malo popustit, vidiš kako se Kinezi ispričaju, Putin pošalje pismo, tako mogu i Iranci pokazati malo dobre volje ..
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
sad će se to malo po BI primiriti, nadam se, a onda se sranja sele istočnije. filipini, vijetnam, kina, koreja.... kinezi sa svojih 200 njukova ne mogu izbiti pero amerima pa ako bude sukoba bit će konvencionalno....Pinochet wrote:ma je Iranci se bahate dosta, ali ono da nije Ruske avijacije, izgubili bi rat u Siriji, daleko da su oni neka sila još.. tek sada u ovim ratovima na bliskom istoku , kada su se u sukob uključili i Rusi i Ameri i Turci i Iranci.. tek sada vidiš da su Ameri daleko no1, i daleko ispred i Rusa - tek sada kada gledam koliko su USA efikasni a koliko Rusi - Ameri su daleko ispred.., a Rusi su no2, daleko ispred i Turaka i Iranaca , a Arapske bogate zemlje su na dnuasilovski wrote:istina, iako ih volim idu mi na kurac sa svojim trash govorima i onim smiješnim izletima sa svojim šklopocijama od brodovaPinochet wrote:doduše nisu niti Iranci normalni, mogu i oni malo popustit, vidiš kako se Kinezi ispričaju, Putin pošalje pismo, tako mogu i Iranci pokazati malo dobre volje ..
mutava baštarda wrote:sad će se to malo po BI primiriti, nadam se, a onda se sranja sele istočnije. filipini, vijetnam, kina, koreja.... kinezi sa svojih 200 njukova ne mogu izbiti pero amerima pa ako bude sukoba bit će konvencionalno....Pinochet wrote:ma je Iranci se bahate dosta, ali ono da nije Ruske avijacije, izgubili bi rat u Siriji, daleko da su oni neka sila još.. tek sada u ovim ratovima na bliskom istoku , kada su se u sukob uključili i Rusi i Ameri i Turci i Iranci.. tek sada vidiš da su Ameri daleko no1, i daleko ispred i Rusa - tek sada kada gledam koliko su USA efikasni a koliko Rusi - Ameri su daleko ispred.., a Rusi su no2, daleko ispred i Turaka i Iranaca , a Arapske bogate zemlje su na dnuasilovski wrote:istina, iako ih volim idu mi na kurac sa svojim trash govorima i onim smiješnim izletima sa svojim šklopocijama od brodovaPinochet wrote:doduše nisu niti Iranci normalni, mogu i oni malo popustit, vidiš kako se Kinezi ispričaju, Putin pošalje pismo, tako mogu i Iranci pokazati malo dobre volje ..
ma jok, azijati nisu ludi da se ratuju.. tamo je neoliberalni kapitalizam, recimo vijetnacmi i kinezi se mrze na kvadrat, ali bilanca je toliko važnija da niti jedna niti druga komunistička partija neće riskirati ništa..
Guest- Guest
toliko o Hezbama
Kermit-
2014-04-17
Hrvati ne mrze amerikance, govinda, ovi što ovuda bauljaju imrze amere su svašta nešto ali hrvati nisu...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,a posebno oko stvaranje IS-a.michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
Možda će se nakon Trumpove pobjede stvari promijeniti,ali ja još nisam kod Hrvata naišao na oduševljenje Bushevima,Clintonom,a posebice Obamom.
Putin je u HR kudikamo popularniji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Većina ljudi odvaja obične ljude od režima, ali stoji da je američki režim umjetno stvorio izbjeglički val i potpuno sranjejastreb wrote:Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,a posebno oko stvaranje IS-a.michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
Možda će se nakon Trumpove pobjede stvari promijeniti,ali ja još nisam kod Hrvata naišao na oduševljenje Bushevima,Clintonom,a posebice Obamom.
Kermit-
2014-04-17
otprilike točno,jastreb wrote:Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
niti jedun slocijalist ne voli meriku, a u hr imo 90% socijalistov.
2014-04-16
A ne obožavaju ih ni desničari. Mislim moderni desničari. Najveće kritike američkoj politici pročitao sam u 7dnevno,listu koji slovi kao desni,pače nacionalistički.aben wrote:otprilike točno,jastreb wrote:Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
2014-04-22
hrvatski desničari su u biti atavizam kao rep u čovjeka, osim toga nema to veze sa desnicomjastreb wrote:A ne obožavaju ih ni desničari. Mislim moderni desničari. Najveće kritike američkoj politici pročitao sam u 7dnevno,listu koji slovi kao desni,pače nacionalistički.aben wrote:otprilike točno,jastreb wrote:Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
Kermit-
2014-04-17
Imala sam priliku biti s njima. Jako ponosan narod, castan i vrlo zatvoren.
Izgledaju pomalo zastrasujuce, istina, ali vrlo zgodni, karizmaticni i nenapadni.
Izgledaju pomalo zastrasujuce, istina, ali vrlo zgodni, karizmaticni i nenapadni.
2014-04-12
Nesto kao i Hrvati, mirni povuceni i pomalo krvolocni.
2014-04-14
pa svi desničari i jesu socijalisti.jastreb wrote:A ne obožavaju ih ni desničari. Mislim moderni desničari. Najveće kritike američkoj politici pročitao sam u 7dnevno,listu koji slovi kao desni,pače nacionalistički.aben wrote:otprilike točno,jastreb wrote:Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
2014-04-16
Ne vole ih a svi bi u Ameriku.jastreb wrote:Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,a posebno oko stvaranje IS-a.michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
Trinity-
2014-04-17
Pa tako bi trebalo biti. Ante Starčević je imao kudikamo više nos za socijalna pitanja. Čestitao je Francuskoj na uspješno izvedenoj revoluciji.aben wrote:pa svi desničari i jesu socijalisti.jastreb wrote:A ne obožavaju ih ni desničari. Mislim moderni desničari. Najveće kritike američkoj politici pročitao sam u 7dnevno,listu koji slovi kao desni,pače nacionalistički.aben wrote:otprilike točno,jastreb wrote:Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
Današnja hrvatska "desnica" je ustvari negacija starčevićanstva,pretočena u nekakvo kaptolsko tajno društvo,na čijem su čelu ne trezveni političari,nego Loyole.
2014-04-22
To što bi u Ameriku ne znači da ih vole. Kao što ni kozoljubi koji bježe iz Sirije i Afganistana,ili Alžira,ne vole Francusku,Švedsku,ili Njemačku.Triny wrote:Ne vole ih a svi bi u Ameriku.jastreb wrote:Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,a posebno oko stvaranje IS-a.michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
2014-04-22
ali tako i je, nemo odmaka od socijalističkih ideja ni milimetra,jastreb wrote:Pa tako bi trebalo biti. Ante Starčević je imao kudikamo više nos za socijalna pitanja. Čestitao je Francuskoj na uspješno izvedenoj revoluciji.aben wrote:pa svi desničari i jesu socijalisti.jastreb wrote:A ne obožavaju ih ni desničari. Mislim moderni desničari. Najveće kritike američkoj politici pročitao sam u 7dnevno,listu koji slovi kao desni,pače nacionalistički.aben wrote:otprilike točno,jastreb wrote:
Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,
Današnja hrvatska "desnica" je ustvari negacija starčevićanstva,pretočena u nekakvo kaptolsko tajno društvo,na čijem su čelu ne trezveni političari,nego Loyole.
a finese a la klerikalizam su kozmetika.
2014-04-16
Dobro, vole njihov novac. Treba znati posložiti prioritete.jastreb wrote:To što bi u Ameriku ne znači da ih vole. Kao što ni kozoljubi koji bježe iz Sirije i Afganistana,ili Alžira,ne vole Francusku,Švedsku,ili Njemačku.Triny wrote:Ne vole ih a svi bi u Ameriku.jastreb wrote:Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,a posebno oko stvaranje IS-a.michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
Trinity-
2014-04-17
govinda wrote:dobro, samoprozvani Zidove, neko ti je darnuo u Izrael pa se odmah deres..moze osvjezenje? Ciklon B? Odlicno procisti disne puteve...Yehudi wrote:govinda wrote:asilovski wrote:da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom oblikugovinda wrote:malo ste mi svi smijesni..navijanje za jedne teroriste kontra drugih terorista..Badnjak je pa necu nista vise da govorim...smijesno...
Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj.....to mi je smijesno...
Da da, a ti poštenjačina kao nisi komičan sa svoji glupim upadicama tipa:
" I ja kazem hvala Hezbolahu sto tamani Jevreje po Izraelu...."
Teroristi hezbolaha su ti super jer mrziš Izrael a biće iz samo sebi znnih razloga
mada ti nitko od njih nije naudio bilo kako. Biće niti ne poznaš nti jednoga kao ni hezbolahovce
ali eto...........nisi jedini da tako glupo rezonira pa neka te to tješi.
Čuješ ti nisam te vridja niti profilira dok eto nisam vidio da se svojim koprcanje uvajuješ sve dublje u smeće svoga uma bolesnog
šiptarčino ciganska jeba te hitler u guzičetinu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
netocno, evo ja prvi nebihTriny wrote:Ne vole ih a svi bi u Ameriku.jastreb wrote:Ali ih baš i ne vole. 90% Hrvata će ti reći da su Ameri krivi za sranja po svijetu,a posebno oko stvaranje IS-a.michaellcmacha wrote:Hrvati ne mrze amerikance,
u stvari imao sam 2 poziva i odbio
nekad davno sam imao i poziv i garanciju i vizu odobrenu da idem radit u marvel al sam i to odbio
drugi put sam imao prije 4 godine ponudu od jedne kompanije iz texasa, odbio
jebes ameriku
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Komšićeva čestitka Bidenu: Dan nezavisnosti SAD-a je primjer borbe za građansko društvo
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» Četnik koji podmeće požare jako je rijedak, ali je nesumnjivo među nama
» Zapadno Hercegovačka Županija nabavlja ruske vakcine za Hercegovce
» Kada zapadno zagrebačko predgrađe zamisli da je vojna sila.
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» Četnik koji podmeće požare jako je rijedak, ali je nesumnjivo među nama
» Zapadno Hercegovačka Županija nabavlja ruske vakcine za Hercegovce
» Kada zapadno zagrebačko predgrađe zamisli da je vojna sila.
Page 3 of 4