Sikhi: rijedak primjer intengracije u zapadno društvo
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sikhi: rijedak primjer intengracije u zapadno društvo
Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj..to mi je smijesno...asilovski wrote:da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom oblikugovinda wrote:malo ste mi svi smijesni..navijanje za jedne teroriste kontra drugih terorista..Badnjak je pa necu nista vise da govorim...smijesno...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Ali oni nisu teroristi oni imaju vojne oznake, ne ubijaju civile, štite manjine, otvoreno nose oružje i ne raznose i ne zabiju se u badnjake po Evropi i svijetu, dapače deratiziraju gamad umjesto naših divnih vođa to što židi govore da su oni teroristi a u isto vrijeme pomažu pacove dovoljno govore o karakteru izraelske državegovinda wrote:Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj..to mi je smijesno...asilovski wrote:da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom oblikugovinda wrote:malo ste mi svi smijesni..navijanje za jedne teroriste kontra drugih terorista..Badnjak je pa necu nista vise da govorim...smijesno...
Kermit-
2014-04-17
A moze drugo pitanje: zasto vi Hrvati ne volite USA a one vam pomogle 1995. godine?asilovski wrote:Ali oni nisu teroristi oni imaju vojne oznake, ne ubijaju civile, štite manjine, otvoreno nose oružje i ne raznose i ne zabiju se u badnjake po Evropi i svijetu, dapače deratiziraju gamad umjesto naših divnih vođa to što židi govore da su oni teroristi a u isto vrijeme pomažu pacove dovoljno govore o karakteru izraelske državegovinda wrote:Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj..to mi je smijesno...asilovski wrote:da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom oblikugovinda wrote:malo ste mi svi smijesni..navijanje za jedne teroriste kontra drugih terorista..Badnjak je pa necu nista vise da govorim...smijesno...
2016-11-17
... nakon pizdarija koje su oni sami negirali u bugarskoj vojni dio te organizacije je došao na crnu listu EU. smiješno, jer držati za legalnu političko, a staviti van zakona vojno krilo iste organizacije, koja ima istog vođu...
ja nisam Hrvat a i nemam ništa protiv SAD-a, dapače, samo sam protiv politike koju vode neoconsi i kvazi liberali ala Hillary ili Obamagovinda wrote:A moze drugo pitanje: zasto vi Hrvati ne volite USA a one vam pomogle 1995. godine?asilovski wrote:Ali oni nisu teroristi oni imaju vojne oznake, ne ubijaju civile, štite manjine, otvoreno nose oružje i ne raznose i ne zabiju se u badnjake po Evropi i svijetu, dapače deratiziraju gamad umjesto naših divnih vođa to što židi govore da su oni teroristi a u isto vrijeme pomažu pacove dovoljno govore o karakteru izraelske državegovinda wrote:Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj..to mi je smijesno...asilovski wrote:da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom oblikugovinda wrote:malo ste mi svi smijesni..navijanje za jedne teroriste kontra drugih terorista..Badnjak je pa necu nista vise da govorim...smijesno...
Kermit-
2014-04-17
eh, kvaziliberali isplanirase Oluju..asilovski wrote:ja nisam Hrvat a i nemam ništa protiv SAD-a, dapače, samo sam protiv politike koju vode neoconsi i kvazi liberali ala Hillary ili Obamagovinda wrote:A moze drugo pitanje: zasto vi Hrvati ne volite USA a one vam pomogle 1995. godine?asilovski wrote:Ali oni nisu teroristi oni imaju vojne oznake, ne ubijaju civile, štite manjine, otvoreno nose oružje i ne raznose i ne zabiju se u badnjake po Evropi i svijetu, dapače deratiziraju gamad umjesto naših divnih vođa to što židi govore da su oni teroristi a u isto vrijeme pomažu pacove dovoljno govore o karakteru izraelske državegovinda wrote:Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj..to mi je smijesno...asilovski wrote:
da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom obliku
2016-11-17
Židovi su tražili a EU je kurac od bicikla, oni su također tražil da se ne smije uništiti ISIL jer je koristan za Izrael, toliko o tomemutava baštarda wrote:... nakon pizdarija koje su oni sami negirali u bugarskoj vojni dio te organizacije je došao na crnu listu EU. smiješno, jer držati za legalnu političko, a staviti van zakona vojno krilo iste organizacije, koja ima istog vođu...
Kermit-
2014-04-17
ne bi ulazio u to, jer kako se vidjelo Sloba je davnih dana otpisao SAO Krajinu, a mislim da je to bilo nasušno za bilo kakav plan bilo čegagovinda wrote:eh, kvaziliberali isplanirase Oluju..asilovski wrote:ja nisam Hrvat a i nemam ništa protiv SAD-a, dapače, samo sam protiv politike koju vode neoconsi i kvazi liberali ala Hillary ili Obamagovinda wrote:A moze drugo pitanje: zasto vi Hrvati ne volite USA a one vam pomogle 1995. godine?asilovski wrote:Ali oni nisu teroristi oni imaju vojne oznake, ne ubijaju civile, štite manjine, otvoreno nose oružje i ne raznose i ne zabiju se u badnjake po Evropi i svijetu, dapače deratiziraju gamad umjesto naših divnih vođa to što židi govore da su oni teroristi a u isto vrijeme pomažu pacove dovoljno govore o karakteru izraelske državegovinda wrote:
Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj..to mi je smijesno...
Kermit-
2014-04-17
Osim toga velika većina građana RH-a je pozdravila pobjedu Trumpa, a svakako da hoćemno zlo SAD-u bili bi za Hillary
Kermit-
2014-04-17
Crnci većinom ne nego se bave đeparenjem, krađama, silovanjima, dilanjem i konzumiranjemprckov wrote:pa svi se integriraju osim muslimana
Kermit-
2014-04-17
govinda wrote:asilovski wrote:da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom oblikugovinda wrote:malo ste mi svi smijesni..navijanje za jedne teroriste kontra drugih terorista..Badnjak je pa necu nista vise da govorim...smijesno...
Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj.....to mi je smijesno...
Da da, a ti poštenjačina kao nisi komičan sa svoji glupim upadicama tipa:
" I ja kazem hvala Hezbolahu sto tamani Jevreje po Izraelu...."
Teroristi hezbolaha su ti super jer mrziš Izrael a biće iz samo sebi znnih razloga
mada ti nitko od njih nije naudio bilo kako. Biće niti ne poznaš nti jednoga kao ni hezbolahovce
ali eto...........nisi jedini da tako glupo rezonira pa neka te to tješi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
nakon što su pobjedili Trump i Republikanci, obožavam USA..govinda wrote:A moze drugo pitanje: zasto vi Hrvati ne volite USA a one vam pomogle 1995. godine?asilovski wrote:Ali oni nisu teroristi oni imaju vojne oznake, ne ubijaju civile, štite manjine, otvoreno nose oružje i ne raznose i ne zabiju se u badnjake po Evropi i svijetu, dapače deratiziraju gamad umjesto naših divnih vođa to što židi govore da su oni teroristi a u isto vrijeme pomažu pacove dovoljno govore o karakteru izraelske državegovinda wrote:Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj..to mi je smijesno...asilovski wrote:da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom oblikugovinda wrote:malo ste mi svi smijesni..navijanje za jedne teroriste kontra drugih terorista..Badnjak je pa necu nista vise da govorim...smijesno...
dok su na vlasti demokrati /ljevičari mrzim ih
Guest- Guest
Moramo pričekat ako Trump popusti i uzme luđake kao Boltona ili Wolfovitza koji se sami nude neće biti dobro, ali ako uzme osobe koje žele poslovati u miru i na nekim normalnim osnovama dogovora, bez sulude i suicidalne politike izmjene režima i dovlačenje taloga u Europu onda sam 101%Pinochet wrote:nakon što su pobjedili Trump i Republikanci, obožavam USA..govinda wrote:A moze drugo pitanje: zasto vi Hrvati ne volite USA a one vam pomogle 1995. godine?asilovski wrote:Ali oni nisu teroristi oni imaju vojne oznake, ne ubijaju civile, štite manjine, otvoreno nose oružje i ne raznose i ne zabiju se u badnjake po Evropi i svijetu, dapače deratiziraju gamad umjesto naših divnih vođa to što židi govore da su oni teroristi a u isto vrijeme pomažu pacove dovoljno govore o karakteru izraelske državegovinda wrote:Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj..to mi je smijesno...asilovski wrote:
da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom obliku
Kermit-
2014-04-17
sve je za sada 5/5 ali mi se nesviđa radikalni pro Izraelski stav i anti-iranski..asilovski wrote:Moramo pričekat ako Trump popusti i uzme luđake kao Boltona ili Wolfovitza koji se sami nude neće biti dobro, ali ako uzme osobe koje žele poslovati u miru i na nekim normalnim osnovama dogovora, bez sulude i suicidalne politike izmjene režima i dovlačenje taloga u Europu onda sam 101%Pinochet wrote:nakon što su pobjedili Trump i Republikanci, obožavam USA..govinda wrote:A moze drugo pitanje: zasto vi Hrvati ne volite USA a one vam pomogle 1995. godine?asilovski wrote:Ali oni nisu teroristi oni imaju vojne oznake, ne ubijaju civile, štite manjine, otvoreno nose oružje i ne raznose i ne zabiju se u badnjake po Evropi i svijetu, dapače deratiziraju gamad umjesto naših divnih vođa to što židi govore da su oni teroristi a u isto vrijeme pomažu pacove dovoljno govore o karakteru izraelske državegovinda wrote:
Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj..to mi je smijesno...
ali uz malo sreće Trump je racionalan neće u neke ratove sukobe, i to je to..
Guest- Guest
To tek, Izrael u biti radi protiv zapada, kršćana i stabilizacije Bliskog istoka, a njihovi stavovi u biti nisu puno drugačiji nego Kalifat samo njihova priča, a rat sa Iranom bi bila ogromna greškaPinochet wrote:sve je za sada 5/5 ali mi se nesviđa radikalni pro Izraelski stav i anti-iranski..asilovski wrote:Moramo pričekat ako Trump popusti i uzme luđake kao Boltona ili Wolfovitza koji se sami nude neće biti dobro, ali ako uzme osobe koje žele poslovati u miru i na nekim normalnim osnovama dogovora, bez sulude i suicidalne politike izmjene režima i dovlačenje taloga u Europu onda sam 101%Pinochet wrote:nakon što su pobjedili Trump i Republikanci, obožavam USA..govinda wrote:A moze drugo pitanje: zasto vi Hrvati ne volite USA a one vam pomogle 1995. godine?asilovski wrote:
Ali oni nisu teroristi oni imaju vojne oznake, ne ubijaju civile, štite manjine, otvoreno nose oružje i ne raznose i ne zabiju se u badnjake po Evropi i svijetu, dapače deratiziraju gamad umjesto naših divnih vođa to što židi govore da su oni teroristi a u isto vrijeme pomažu pacove dovoljno govore o karakteru izraelske države
Kermit-
2014-04-17
doduše nisu niti Iranci normalni, mogu i oni malo popustit, vidiš kako se Kinezi ispričaju, Putin pošalje pismo, tako mogu i Iranci pokazati malo dobre volje ..
Guest- Guest
dobro, samoprozvani Zidove, neko ti je darnuo u Izrael pa se odmah deres..moze osvjezenje? Ciklon B? Odlicno procisti disne puteve...Yehudi wrote:govinda wrote:asilovski wrote:da nije tih "terorista" sada bi grcali u doktorima, inženjerima, profesorima i njihovim učenicima i na tome im hvala, inače mi je nejasno zašto Bošnjaci mrze šije kad su im oni zapravo jedini pomogli za vrijeme rata? To se ni Hrvatima ili Srbima ne može dogoditi, barem ne u ovakvom oblikugovinda wrote:malo ste mi svi smijesni..navijanje za jedne teroriste kontra drugih terorista..Badnjak je pa necu nista vise da govorim...smijesno...
Ja ne mrzim siije, samo kazem da birate teroriste pa kazete e ovi su mi super a ovi su mi fuj.....to mi je smijesno...
Da da, a ti poštenjačina kao nisi komičan sa svoji glupim upadicama tipa:
" I ja kazem hvala Hezbolahu sto tamani Jevreje po Izraelu...."
Teroristi hezbolaha su ti super jer mrziš Izrael a biće iz samo sebi znnih razloga
mada ti nitko od njih nije naudio bilo kako. Biće niti ne poznaš nti jednoga kao ni hezbolahovce
ali eto...........nisi jedini da tako glupo rezonira pa neka te to tješi.
Last edited by govinda on 24/12/2016, 18:13; edited 1 time in total
2016-11-17
haha pa zbog tog stava je obama zaboravio prije neki dan staviti vetoPinochet wrote:sve je za sada 5/5 ali mi se nesviđa radikalni pro Izraelski stav i anti-iranski..asilovski wrote:Moramo pričekat ako Trump popusti i uzme luđake kao Boltona ili Wolfovitza koji se sami nude neće biti dobro, ali ako uzme osobe koje žele poslovati u miru i na nekim normalnim osnovama dogovora, bez sulude i suicidalne politike izmjene režima i dovlačenje taloga u Europu onda sam 101%Pinochet wrote:nakon što su pobjedili Trump i Republikanci, obožavam USA..govinda wrote:A moze drugo pitanje: zasto vi Hrvati ne volite USA a one vam pomogle 1995. godine?asilovski wrote:
Ali oni nisu teroristi oni imaju vojne oznake, ne ubijaju civile, štite manjine, otvoreno nose oružje i ne raznose i ne zabiju se u badnjake po Evropi i svijetu, dapače deratiziraju gamad umjesto naših divnih vođa to što židi govore da su oni teroristi a u isto vrijeme pomažu pacove dovoljno govore o karakteru izraelske države
http://net.hr/danas/svijet/amerikanci-nisu-stavili-veto-vijece-sigurnosti-donijelo-rezoluciju-kojom-se-trazi-obustava-gradnje-izraelskih-naselja-na-okupiranom-teritoriju/
istina, iako ih volim idu mi na kurac sa svojim trash govorima i onim smiješnim izletima sa svojim šklopocijama od brodovaPinochet wrote:doduše nisu niti Iranci normalni, mogu i oni malo popustit, vidiš kako se Kinezi ispričaju, Putin pošalje pismo, tako mogu i Iranci pokazati malo dobre volje ..
Kermit-
2014-04-17
ma je Iranci se bahate dosta, ali ono da nije Ruske avijacije, izgubili bi rat u Siriji, daleko da su oni neka sila još.. tek sada u ovim ratovima na bliskom istoku , kada su se u sukob uključili i Rusi i Ameri i Turci i Iranci.. tek sada vidiš da su Ameri daleko no1, i daleko ispred i Rusa - tek sada kada gledam koliko su USA efikasni a koliko Rusi - Ameri su daleko ispred.., a Rusi su no2, daleko ispred i Turaka i Iranaca , a Arapske bogate zemlje su na dnuasilovski wrote:istina, iako ih volim idu mi na kurac sa svojim trash govorima i onim smiješnim izletima sa svojim šklopocijama od brodovaPinochet wrote:doduše nisu niti Iranci normalni, mogu i oni malo popustit, vidiš kako se Kinezi ispričaju, Putin pošalje pismo, tako mogu i Iranci pokazati malo dobre volje ..
Guest- Guest
ameriku uništava politika razni neoconsi i kvazi liberalne elite, te lobiji oni su nešto najgore pogotovo vehabijski i židovski koji rade izravno protiv američkih građana, to je u biti katastrofa za američku vojsku koja dobije sve bitke a izgubi ratPinochet wrote:ma je Iranci se bahate dosta, ali ono da nije Ruske avijacije, izgubili bi rat u Siriji, daleko da su oni neka sila još.. tek sada u ovim ratovima na bliskom istoku , kada su se u sukob uključili i Rusi i Ameri i Turci i Iranci.. tek sada vidiš da su Ameri daleko no1, i daleko ispred i Rusa - tek sada kada gledam koliko su USA efikasni a koliko Rusi - Ameri su daleko ispred.., a Rusi su no2, daleko ispred i Turaka i Iranaca , a Arapske bogate zemlje su na dnuasilovski wrote:istina, iako ih volim idu mi na kurac sa svojim trash govorima i onim smiješnim izletima sa svojim šklopocijama od brodovaPinochet wrote:doduše nisu niti Iranci normalni, mogu i oni malo popustit, vidiš kako se Kinezi ispričaju, Putin pošalje pismo, tako mogu i Iranci pokazati malo dobre volje ..
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Komšićeva čestitka Bidenu: Dan nezavisnosti SAD-a je primjer borbe za građansko društvo
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» Četnik koji podmeće požare jako je rijedak, ali je nesumnjivo među nama
» Zapadno Hercegovačka Županija nabavlja ruske vakcine za Hercegovce
» Kada zapadno zagrebačko predgrađe zamisli da je vojna sila.
» Zoki:'Moje drustvo su Angela Merkel,Faymann,Cerar a ne ovo društvo iza 'žice''
» Četnik koji podmeće požare jako je rijedak, ali je nesumnjivo među nama
» Zapadno Hercegovačka Županija nabavlja ruske vakcine za Hercegovce
» Kada zapadno zagrebačko predgrađe zamisli da je vojna sila.
Page 2 of 4