Kiosci kradu posao kafićima
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kiosci kradu posao kafićima
a možda se skidaju nakon zadatka :DRegoč wrote:Malo je zafrknuto uskočiti u vatru bez zaštite.Noor wrote:Regoč wrote:Što cure kažu? Znojno muško golo do pasa s kosom u ruci?
ko i vatrogasci :)
samo nikad nisam takve vidjela u živo, osim na kalendarima..hehe
Guest- Guest
aben wrote:jesi reko da si dobi božićnicu? red je da rečeš fola, a jo na fola uzvraćan- molin!epikur37 wrote:aben wrote:molim!epikur37 wrote:Regoč wrote:
Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?
ne razumije to on....u glavnom božićnice su legle i začepile blagdanske financijske rupe
Učinilo mi se da nešto grintaš protiv božićnica?
Doduše i meni zahvaljuju na mom poslu premda me plaćaju, svaki dan.
Zahvaljujem i ja vama i nadam se će najavljene povišice u narednoj godini biti i realizirane :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Možda, treba se rashladiti nakon vatrenoga okršaja.Noor wrote:a možda se skidaju nakon zadatka :DRegoč wrote:Malo je zafrknuto uskočiti u vatru bez zaštite.Noor wrote:Regoč wrote:Što cure kažu? Znojno muško golo do pasa s kosom u ruci?
ko i vatrogasci :)
samo nikad nisam takve vidjela u živo, osim na kalendarima..hehe
Jesi zahvalio regulacijama što ti djeca nisu umrla od liekovah koje priprema nevidljiva ruka?aben wrote:jesi reko da si dobi božićnicu? red je da rečeš fola, a jo na fola uzvraćan- molin!epikur37 wrote:aben wrote:molim!epikur37 wrote:Regoč wrote:
Jesi zahvalio liečniku što ti lieči djecu? Cestarima što su stavili semafore?
ne razumije to on....u glavnom božićnice su legle i začepile blagdanske financijske rupe
pa, jo ću ko i uvik ploćati okn poreza na dobit, truditi se ča više djelovati na sivon tržištu, poticati ljude da na vos gljedaju ko na parazite, pa ćemo viditi za povišice. možda ako van financijska tržišta budu naklonjena dignete neki kredit..epikur37 wrote:
Zahvaljujem i ja vama i nadam se će najavljene povišice u narednoj godini biti i realizirane :)
2014-04-16
omg, neuk si, pa sve moje lijekove priprema nevidljiva ruka,Regoč wrote:Jesi zahvalio regulacijama što ti djeca nisu umrla od liekovah koje priprema nevidljiva ruka?aben wrote:jesi reko da si dobi božićnicu? red je da rečeš fola, a jo na fola uzvraćan- molin!epikur37 wrote:aben wrote:molim!epikur37 wrote:
ali da su ljudi umirali od neodobrenih i lijekova kojima je dozvola otezana unedogled-jesu.
2014-04-16
aben wrote:pa, jo ću ko i uvik ploćati okn poreza na dobit, truditi se ča više djelovati na sivon tržištu, poticati ljude da na vos gljedaju ko na parazite, pa ćemo viditi za povišice. možda ako van financijska tržišta budu naklonjena dignete neki kredit..epikur37 wrote:
Ja očekujem u prvom dijelu godine 500 kn kako je i najavljeno a do nove godine još 500...kad pogledam što sam sve naparićao ko bog.
A ti ne kmeči inače ćemo izaći na ulicu i porazbijati vam izloge ili šta znam nabit vam još koji porez :)
2015-08-06
Je, umirali su više od liekovah nevidljive ruke, nego od bolestijuh. Informiraj se o stanju u Britaniji, bio je dokumentarac.
pa di jo kmečin,epikur37 wrote:aben wrote:pa, jo ću ko i uvik ploćati okn poreza na dobit, truditi se ča više djelovati na sivon tržištu, poticati ljude da na vos gljedaju ko na parazite, pa ćemo viditi za povišice. možda ako van financijska tržišta budu naklonjena dignete neki kredit..epikur37 wrote:
Ja očekujem u prvom dijelu godine 500 kn kako je i najavljeno a do nove godine još 500...kad pogledam što sam sve naparićao ko bog.
A ti ne kmeči inače ćemo izaći na ulicu i porazbijati vam izloge ili šta znam nabit vam još koji porez :)
da bi bilo bolje da ste na tržištu, bi, ali i siva ekonomija je prilično plodonosna, ne morin se požaliti:)
2014-04-16
Regoč-
2015-08-21
aben wrote:pa di jo kmečin,epikur37 wrote:aben wrote:pa, jo ću ko i uvik ploćati okn poreza na dobit, truditi se ča više djelovati na sivon tržištu, poticati ljude da na vos gljedaju ko na parazite, pa ćemo viditi za povišice. možda ako van financijska tržišta budu naklonjena dignete neki kredit..epikur37 wrote:
da bi bilo bolje da ste na tržištu, bi, ali i siva ekonomija je prilično plodonosna, ne morin se požaliti:)
samo ti piši, ima tu na forumu i carinika koji čitaju, a tvoj IP će ih dovest do tebe
Guest- Guest
Moze i ovrha, mi svi iz javnog i državnog sektora smo jedan sistem od represivnog do socijalnog....nema labavo :D
2015-08-06
hahaRegoč wrote:Je, umirali su više od liekovah nevidljive ruke, nego od bolestijuh. Informiraj se o stanju u Britaniji, bio je dokumentarac.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13992p500-denkverbot#675325
2014-04-16
haha, jedino ako osnuju privatnu poreznu upravu. državne službe su toliko nesposobne da nemo stroha.Noor wrote:aben wrote:
pa di jo kmečin,
samo ti piši, ima tu na forumu i carinika koji čitaju, a tvoj IP će ih dovest do tebe
2014-04-16
pa, ja na tvom mjestu nikako ne bih bila tako opuštena...sad je gotovo, tvoj upis je bio pročitanaben wrote:haha, jedino ako osnuju privatnu poreznu upravu. državne službe su toliko nesposobne da nemo stroha.Noor wrote:aben wrote:
pa di jo kmečin,
Guest- Guest
Samo se ti smij. Nažalost, ne postoji država nevidljive ruke pa da te tamo uputimo da vidiš tu ljepotu.
super, sa će ga arhivirati, i promptno posli praznikov staviti na planinu drugih. ako se naljutu pa moj spis pojdu prvoga rišiti, najebo sun siguro do božića 2078.Noor wrote:pa, ja na tvom mjestu nikako ne bih bila tako opuštena...sad je gotovo, tvoj upis je bio pročitanaben wrote:haha, jedino ako osnuju privatnu poreznu upravu. državne službe su toliko nesposobne da nemo stroha.Noor wrote:aben wrote:
pa di jo kmečin,
2014-04-16
postoji nešto ča se zove -povijest-Regoč wrote:Samo se ti smij. Nažalost, ne postoji država nevidljive ruke pa da te tamo uputimo da vidiš tu ljepotu.
ako imoš vrimena na poslu...pazi mene, ahaha... oću reći kad budeš na poslu, i ako ti na forumu ne bude nikoga, malo proguglaj razdoblje crnog kapitalizma
From 1831 to 1902 Sweden also had a nearly unregulated free banking system (Jonung 1985). At the end of this period there were 26 note issuing private banks with a total of 157 branches. The note issues of these private banks competed successfully with those of the Riksbank (the bank of the Swedish Parliament) despite taxes and other restrictions imposed upon private notes and despite the fact that Riksbank notes alone were legal tender. One measure of the success of the Swedish private noteissuing banks is that, throughout their existence, none failed even though the government had an explicit policy of not assisting private banks in financial trouble. The system was also orderly in that there was an organized system of note exchange, with all notes accepted at par by the various banks. Finally, the absence of banking regulations in Sweden was crucial to its exceptionally rapid economic growth during the second half of the 19th century.5 In this private note issue played a major role, both as an instrument for marshalling loanable funds and as a means for promoting overall development and sophistication of the Swedish financial system. Still, despite its success, Swedish free banking was dismantled in stages beginning in 1901 when the government, resenting the loss of state revenue from reduced circulation of Riksbank notes, sought by means of regulations and offers of subsidies to restore to the Riksbank a monopoly of note issue. The private banks’ right to issue notes was formally abrogated in 1904
2014-04-16
aben wrote:super, sa će ga arhivirati, i promptno posli praznikov staviti na planinu drugih. ako se naljutu pa moj spis pojdu prvoga rišiti, najebo sun siguro do božića 2078.Noor wrote:pa, ja na tvom mjestu nikako ne bih bila tako opuštena...sad je gotovo, tvoj upis je bio pročitanaben wrote:haha, jedino ako osnuju privatnu poreznu upravu. državne službe su toliko nesposobne da nemo stroha.Noor wrote:aben wrote:
pa di jo kmečin,
ak ti šče ipak i prije hiži dojde...naj mam ponoreti, nisam ja niš kriva...predi bu zišlo da si itak dohajal na red
Guest- Guest
ti bit ce da iz mog plemena jesiaben wrote:pa, jo ću ko i uvik ploćati okn poreza na dobit, truditi se ča više djelovati na sivon tržištu, poticati ljude da na vos gljedaju ko na parazite, pa ćemo viditi za povišice. možda ako van financijska tržišta budu naklonjena dignete neki kredit..epikur37 wrote:
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Po BG kaficima se sapce:"Bit ce rata"
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» Kako su modularni kiosci preplavili celu bivšu Jugoslaviju
» Crveni kiosci, borosane, jugo: Čega se setite kad na 1. maj kažete "Jugoslavija"?
» Bugarke vole da kradu
» U Djurdjevcu grad zabranio pustanje cajki u kaficima
» Kako su modularni kiosci preplavili celu bivšu Jugoslaviju
» Crveni kiosci, borosane, jugo: Čega se setite kad na 1. maj kažete "Jugoslavija"?
» Bugarke vole da kradu
Page 5 of 10